Οι προτάσεις διακυβέρνησης και οι εκκινήσεις δεύτερου επιπέδου (layer-two) παρέχουν ώθηση στα altcoins

Το Bullish συναίσθημα αυξάνεται στις 14 Σεπτεμβρίου καθώς η τιμή του Bitcoin (BTC) ανέβηκε υψηλότερα όλο το πρωί και τώρα στοχεύει στα επίπεδα των 47.000 δολαρίων.

To momentum αυτό είχε επίσης θετική επίδραση στα altcoins και μια χούφτα tokens σημείωσαν διψήφια κέρδη.

Τα δεδομένα από τις Cointelegraph Markets Pro και TradingView δείχνουν ότι τα μεγαλύτερα κέρδη τις τελευταίες 24 ώρες ήταν το Rari Governance Token (RGT), το Curve (CRV) και το Synthetix Network (SNX).

Οι κάτοχοι RGT ψηφίζουν την πρώτη πρόταση DAO του project
Το Rari Governance Token είναι το εγγενές token του Rari Capital, ενός πρωτοκόλλου non-custodial αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) που προσφέρει στους χρήστες έναν τρόπο αυτόνομης συναλλαγής κρυπτονομισματικών περιουσιακών στοιχείων και απόδοσης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Cointelegraph Markets Pro, οι συνθήκες της αγοράς για το RGT ήταν ευνοϊκές εδώ και αρκετό καιρό.

Η βαθμολογία VORTECS exclusive, αποκλειστική για την Cointelegraph, είναι μια αλγοριθμική σύγκριση των ιστορικών και των τρεχουσών συνθηκών της αγοράς που προέρχονται από ένα συνδυασμό σημείων δεδομένων που περιλαμβάνουν το κλίμα της αγοράς, τον όγκο συναλλαγών, τις πρόσφατες κινήσεις των τιμών και τη δραστηριότητα στο Twitter.

Όπως φαίνεται στο παραπάνω διάγραμμα, η βαθμολογία VORTECS for RGT άρχισε να αυξάνεται στις 9 Σεπτεμβρίου και σκαρφάλωσε στο υψηλό των 85 στις 10 Σεπτεμβρίου, μόλις μία ώρα πριν η τιμή της αρχίσει να αυξάνεται κατά 57% τις επόμενες τρεις ημέρες.

Η αρχική άνοδος της δυναμικής για το RGT ήρθε μετά από μια εισαγωγή στην Coinbase και το δεύτερο κύμα κερδών στις τιμές που σημειώθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου συνέβη μετά την έναρξη της ψηφοφορίας για την πρώτη της DAO on-chain πρόταση.

Η καμπύλη ξεκινά στο Arbitrum
Το Curve DAO Token είναι το εγγενές token του πρωτοκόλλου Curve, ένα αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο για σταθερά νομίσματα που επικεντρώνεται στην παροχή ρευστότητας στην αλυσίδα χρησιμοποιώντας προηγμένες καμπύλες σύνδεσης.

Τα δεδομένα της VORTECS from από την Cointelegraph Markets Pro άρχισαν να εντοπίζουν μια ανοδική προοπτική για το CRV στις 9 Σεπτεμβρίου, πριν από την πρόσφατη άνοδο των τιμών.

Όπως φαίνεται στο παραπάνω διάγραμμα, η βαθμολογία VORTECS for CRV εισήλθε στην πράσινη ζώνη στις 9 Σεπτεμβρίου και σημείωσε υψηλό 75, μία ώρα πριν η τιμή αυξηθεί κατά 42% τις επόμενες τέσσερις ημέρες.

Η ώθηση στην ορμή για το CRV που παρατηρήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου ήρθε ως αποτέλεσμα της ανακοίνωσης ότι το πρωτόκολλο Curve ξεκίνησε στο διάλυμα κλιμάκωσης Ethereum layer-2 Arbitrum.

Η πρόταση βελτίωσης του Synthetix παρέχει ώθηση
Το Synthetix είναι ένα πρωτόκολλο DeFi που παρέχει παράγωγα ρευστότητας στο δίκτυο Ethereum (ETH) που προσφέρει έκθεση σε ένα ευρύ φάσμα τόσο κρυπτονομισματικών όσο και μη κρυπτονομισματικών περιουσιακών στοιχείων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Cointelegraph Markets Pro, οι συνθήκες της αγοράς για το SNX ήταν ευνοϊκές εδώ και αρκετό καιρό.

Όπως φαίνεται στο παραπάνω διάγραμμα, το VORTECS ™ Score για το SNX ήταν στο πράσινο για την περασμένη εβδομάδα και έφτασε στο υψηλό 77 στις 11 Σεπτεμβρίου, περίπου 41 ώρες πριν η τιμή του αυξηθεί κατά 37% την επόμενη ημέρα.

Η αύξηση της τιμής για το SNX έρχεται μετά την κυκλοφορία της Synthetix Improvement Proposal (SIP) 181, η οποία αντιμετωπίζει προσομοιωμένη ρευστότητα για τα ανταλλακτήρια Synthetix.

Το συνολικό ανώτατο όριο της αγοράς κρυπτονομισμάτων ανέρχεται τώρα στα 2,11 τρισεκατομμύρια δολάρια και το ποσοστό κυριαρχίας του Bitcoin είναι 41,7%.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Jordan Finneseth

Article: https://cointelegraph.com/news/governance-proposals-and-layer-two-launches-provide-a-boost-to-altcoins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)