Το Bitcoin δοκιμάζει το βασικό επίπεδο για πτώση της τιμής BTC στα $40K καθώς αιμορραγούν τα altcoins

Το Bitcoin (BTC) υποχώρησε περαιτέρω στην αρχή της νέας εβδομάδας καθώς η έλλειψη ανοδικής ώθησης πυροδότησε νέα χαμηλά κοντά στα $ 44,000.

Το Bitcoin απειλείται με ζώνη ζήτησης 44.000 δολαρίων
Τα δεδομένα από τις Cointelegraph Markets Pro και TradingView έδειξαν επίπεδα δοκιμών BTC/USD που απαιτούν οι αναλυτές να παραμείνουν ως υποστήριξη.

Μετά από ένα εβδομαδιαίο κλείσιμο κάτω από τους κυριότερους κινητούς μέσους όρους των 50 ημερών και των 200 ημερών, το ζευγάρι φαινόταν όλο και λιγότερο πιθανό να τα διεκδικήσει σε μικρότερα χρονικά πλαίσια.

Για τον συνεργάτη της Cointelegraph Michaël van de Poppe, το bullish crossover των δύο μέσων όρων, γνωστό ως «χρυσός σταυρός», ήταν ακόμα στα χαρτιά. Ωστόσο, δεν υπήρχε «καμία εγγύηση» ότι η bullish συμπεριφορά θα προέκυπτε από το γεγονός.

“Νομίζω ότι θα έχουμε μια κορυφή αυτού του κύκλου … το επόμενο έτος, τον Απρίλιο-Μάιο”, προέβλεψε, δίνοντας ένα νέο χρονοδιάγραμμα για το BTC/USD για να δει την κορυφή του κύκλου του.

Εν τω μεταξύ, 44.000 $ και 47.000 $ αποτελούν τα επίπεδα υποστήριξης και αντίστασης για να παρακολουθήσουν τη συνέχεια πάνω -κάτω, πρόσθεσε.

Για τον trader και αναλυτή Rekt Capital, τα 44.000 δολάρια ήταν εξίσου σημαντικά, αποτελώντας το κατώτερο όριο μιας «περιοχής ζήτησης» μεταξύ των αγοραστών.

«Το πρόσφατο BTC Weekly Close δεν ήταν τεχνικά κακό καθώς συνέβη πάνω από την πορτοκαλί περιοχή ζήτησης. Ωστόσο, το BTC τώρα βυθίζεται βαθύτερα στην περιοχή της ζήτησης », σχολίασε σε ένα συνοδευτικό γράφημα τη Δευτέρα.

«Τούτου λεχθέντος, αυτή η περιοχή ζήτησης δεν έχει ακόμη χαθεί. Όσο διατηρείται η περιοχή ζήτησης, το BTC δεν θα βλέπει τα $ 40.000. “

Οι απώλειες 10% στο Cardano οδηγούν στο νέο δρομολόγιο του altcoin
Τα Altcoins πήγαν χειρότερα από το Bitcoin μέσα σε μια νύχτα, με τα 10 κορυφαία να οδηγούνται με 11% 24ωρες απώλειες στο Cardano (ADA), το οποίο έπεσε στα 2,41 $.

Το μεγαλύτερο altcoin, το Ether (ETH), έπεσε 6%, ενώ η μοναδική εξοικονόμηση χάρις για τους επενδυτές ήταν το DOT του Polkadot, το οποίο τη στιγμή της σύνταξης προσκολλήθηκε στο 4% ανοδικά.

“Πολλά Altcoins πραγματοποίησαν ευνοϊκά εβδομαδιαία κλείσματα, υποδεικνύοντας ότι πρέπει να ακολουθήσουν επαναληπτικά”, πρόσθεσε η Rekt Capital για τις τελευταίες κινήσεις.

«Αυτή τη στιγμή, οι επαναληπτικές δοκιμές αποτυγχάνουν, τα νομίσματα απειλούν να χάσουν τα βασικά στηρίγματα. Είναι όμως νωρίς στην εβδομάδα. Θα μπορούσε εύκολα να αποδειχθεί ότι είναι μια κανονική μεταβλητότητα. »

Ο trader Scott Melker, εν τω μεταξύ, ανησυχούσε σχετικά με την αποτυχία της κυριαρχίας του Bitcoin στην αγορά, υποστηρίζοντας ότι τα νέα altcoins αραιώνουν τεχνητά τη στάση του.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: William Suberg

Article:  https://cointelegraph.com/news/bitcoin-tests-key-level-for-40k-btc-price-dip-as-altcoins-bleed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)