Τα Polkadot, Cosmos και Tezos πιθανότατα θα ακολουθήσουν τα βήματα του Solana

Σε γενικές γραμμές, τα πρωτόκολλα blockchain Layer-2 έχουν αυξηθεί μαζικά τους τελευταίους μήνες. Τα tokens που σχετίζονται με τα αντίστοιχα δίκτυα, με τη σειρά τους, έχουν καταγράψει αστρικές επιδόσεις το 2021. Ωστόσο, οι συμβατές με Ethereum αλυσίδες Layer-1 όπως οι Cosmos, Tezos και Polkadot έκλεψαν την παράσταση τελευταία.

Τα προαναφερθέντα altcoins έχουν επίσης αποκτήσει τους HODLers τους με αρκετά σταθερές αποδόσεις τον περασμένο μήνα. Η αξία του Cosmos, για αρχάριους, έχει ανατιμηθεί πάνω από 92% τις τελευταίες 30 ημέρες. Στο ίδιο χρονικό διάστημα, οι Tezos και Polkadot αυξήθηκαν κατά 73% και 41% αντίστοιχα.

Λοιπόν, ποιο alt είναι καλύτερη επιλογή;
Για να απαντήσετε στην προαναφερθείσα ερώτηση, είναι ζωτικής σημασίας να εξετάσετε την κατάσταση μερικών μετρήσεων. Εξετάστε το Stock-to-Flow, για αρχή. Η ανάγνωση αυτής της αναλογίας, κατά τη στιγμή της σύνταξης, αντανακλούσε τιμές 10,01 [DOT], 13,76 [XTZ] και 16,33 [ATOM] αντίστοιχα. Το μοντέλο S2F ποσοτικοποιεί την έλλειψη ενός συγκεκριμένου περιουσιακού στοιχείου λαμβάνοντας υπόψη παραμέτρους όπως η συνολική προσφορά και η ετήσια παραγωγή.

Μια υψηλότερη τιμή σημαίνει λιγότερη προσφορά που εισέρχεται στην αγορά και, εκ των υστέρων, μεταφράζεται σε περισσότερη έλλειψη. Το ίδιο τελικά βοηθά την τιμή του περιουσιακού στοιχείου να αυξηθεί ίντσα. Λαμβάνοντας υπόψη τις προαναφερθείσες αναγνώσεις, το ATOM οδήγησε σαφώς τον αγώνα και ακολουθήθηκε από XTZ και DOT αντίστοιχα.

Εάν επρόκειτο να ληφθούν υπόψη οι προσαρμοσμένες αποδόσεις, το Cosmos οδήγησε ξανά το πακέτο και ακολούθησε το Tezos και στη συνέχεια το Polkadot. Τούτου λεχθέντος, πρέπει να σημειωθεί ότι το Sharpe Ratio των alts απεικόνιζε τιμές 5.6, 4.6 και 3.9 κατά τη στιγμή της γραφής.

Επιπλέον, η μέση μεταβλητότητα των 30 ημερών και των τριών επιπέδων παρέμεινε πολύ κάτω από το 2, καθιστώντας το περιβάλλον για βιώσιμη ανάπτυξη αρκετά ευνοϊκό. Μια εξαιρετικά ασταθής αγορά ανοίγει συνήθως την πόρτα για μια δραματική κίνηση τιμών προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, αλλά τα μέτρια επίπεδα συνήθως προωθούν μια ανοδική τάση περισσότερο από μια πτωτική τάση.

Επιπλέον, η αναπτυξιακή δραστηριότητα στα αντίστοιχα δίκτυα ήταν αρκετά εντυπωσιακή τον τελευταίο καιρό. Ο ρυθμός εργασίας στο GitHub ήταν επίσης, σε γενικές γραμμές, αξιοπρεπής για αυτά τα πρόσθετα.

Και τα τρία πρόσθετα θα προσθέσουν τεράστια αξία στα χαρτοφυλάκια των επενδυτών εάν διατηρηθούν μακροπρόθεσμα. Ωστόσο, εάν πρόκειται για βραχυπρόθεσμο ορίζοντα, το Cosmos φαίνεται να είναι καλύτερη επιλογή σύμφωνα με την κατάσταση των μετρήσεων.

Υπάρχει χώρος για περισσότερη εκτίμηση;
Λοιπόν, εκτός από μερικά επίπεδα άμεσης αντίστασης γύρω στα $ 30 και $ 31, το Cosmos δεν φαινόταν να έχει κανένα άλλο εμπόδιο στο δρόμο του. Οι όγκοι έχουν αυξηθεί για αυτό το alt και διαπραγματεύονταν επίσης πολύ πάνω από τους κινητούς μέσους όρους του. Εάν η αγοραστική πίεση ενταθεί περαιτέρω, οι traders μπορούν να αναμένουν ότι η τιμή αυτή θα παραβιάσει τα υψηλά επίπεδα του Μαΐου μέσα στις επόμενες συναλλαγές. Αν δεν το κάνετε αυτό, το alt θα αιωρείται πίσω γύρω στα $ 27.

Στην πραγματικότητα, ο δημοφιλής αναλυτής Michael van de Poppe, σε ένα πρόσφατο βίντεο υποστήριξε το ίδιο και είπε,

«Αν έπρεπε να επιλέξω ένα νόμισμα που θα ακολουθήσει τo Solana και πρέπει να είναι μια λύση layer-one, θα είναι είτε Tezos, είτε Polkadot, είτε το Cosmos, και δεδομένης της δομής, φαίνεται καταπληκτικό».

Διαπραγμάτευση στα $ 6,22 και $ 32,7 την εποχή του Τύπου, τα Tezos και Polkadot επίσης δεν φαίνεται να απέχουν πολύ από τα υψηλά επίπεδα του Μαΐου στα $ 49,7 και $ 8,4.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://ambcrypto.com/polkadot-cosmos-tezos-most-likely-to-follow-in-the-footsteps-of-solana/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)