Η θετική πλευρά της κίνησης των τιμών του BNB, είναι η ευκαιρία αγοράς του dip

Τα περισσότερα altcoins, στο πίσω μέρος του εντυπωσιακού ράλι του βασιλικού νομίσματος, είχαν μια αξιοπρεπή πορεία τις πρώτες μέρες του μήνα. Ωστόσο, η πρόσφατη συντριβή άλλαξε τα κέρδη, οδηγώντας την αγορά σε φρενίτιδα. Ωστόσο, υπήρχαν κάποια νομίσματα που έδειχναν σημάδια αποδυνάμωσης, ακόμη και πριν η αγορά χτυπηθεί από το κραχ. Το Binance Coin ήταν ένα τέτοιο alt.

Το Binance Coin (BNB) παρουσίασε μεγάλη αντίσταση στα 500 $ για ένα δεκαπενθήμερο, πριν πέσει μαζί με τη ευρύτερη αγορά στις 7 Σεπτεμβρίου. Παρόλο που το altcoin όντως ανέκτησε το χαμένο έδαφος στο πίσω μέρος μιας ανερχόμενης τριγώνου, η τιμή του απορρίφθηκε αμέσως από το φράγμα αντίστασης. Αξιοσημείωτο είναι ότι το BNB σημείωσε αύξηση που εξαρτάται περισσότερο από την αγορά και αγωνίζεται για να τη φτάσει τώρα. Ωστόσο, τι περισσότερο στην τροχιά του από απλές απώλειες και κέρδη;

Υψηλή κοινωνική προσμονή, χαμηλή αποτίμηση
Αξιοσημείωτο, κατά τη στιγμή της σύνταξης, οι κοινωνικοί όγκοι του BNB αυξάνονταν και το νόμισμα ήταν ένα “project στην τάση” στα κοινωνικά μέσα. Αυτό συνέβη παράλληλα με αξιοπρεπή κέρδη τιμών για το alt, καθώς η τιμή του σημείωσε αύξηση άνω του 5% σε μόλις 16 ώρες. Αλλά το ερώτημα παρέμεινε εάν αυτά τα κέρδη θα διατηρηθούν ή θα ξεθωριάσουν μετά την αντίσταση;

Παρόλο που οι κοινωνικές μετρήσεις και η δράση των τιμών του BNB φαίνονταν πιο ανοδικές από ό, τι την περασμένη εβδομάδα, το MVRV του περπατούσε σε αρνητικό έδαφος. Το MVRV 30 ημερών σημείωσε -7,6 που ήταν το χαμηλότερο από τις 20 Ιουλίου. Εκείνη την εποχή η τιμή του BNB ήταν 35% χαμηλότερη από τα τρέχοντα επίπεδα. Ακόμα και ο πυρετός των NFT δεν θα μπορούσε να κάνει πολλά για την τιμή του alt. Στις 9 Σεπτεμβρίου, η ομάδα BNBPunks παρουσίασε την πιο πρόσφατη αγορά BNB NFT και η διαφημιστική εκστρατεία της ξεθώριασε με μειούμενες τιμές.

Το μέλλον δεν φαίνεται πολύ φωτεινό
Εξετάζοντας το μειωμένο ενδιαφέρον του BNB για το Open, η μελλοντική του αγορά δεν έδωσε μια ανοδική προοπτική. Πτώση άνω του 40% στο Open ενδιαφέρον παρατηρήθηκε αμέσως μετά τη συντριβή (flash crash) του. Επιπλέον, το Top Trader Long/Short Ratio (Positions) τόνισε ότι τα σορτς κυριαρχούσαν στην αγορά, πράγμα που σήμαινε ότι στο άμεσο μέλλον, η αγορά περίμενε πτώση. Ο μακροπρόθεσμος λόγος (θέσεις) αντιπροσωπεύει το ποσοστό των καθαρών μακροχρόνιων και καθαρών βραχυπρόθεσμων θέσεων προς τις συνολικές ανοικτές θέσεις των κορυφαίων χρηστών 20% με το υψηλότερο υπόλοιπο περιθωρίου.

Ωστόσο, από τη θετική πλευρά, τη στιγμή της σύνταξης, στην αναλογία μακράς-μικρής διάρκειας, τα μακρά είχαν αρχίσει να κυριαρχούν ξανά με 82% μακρές και 12% κοντές θέσεις. Επιπλέον, τα αποθέματα του BNB που θα ρέουν για το BNB είδαν μια τεράστια κορύφωση. Το μοντέλο S2F ουσιαστικά ποσοτικοποιεί την έλλειψη λαμβάνοντας υπόψη παραμέτρους όπως η συνολική προσφορά και η ετήσια παραγωγή.

Μια υψηλότερη τιμή σήμαινε ότι εισήλθε στην αγορά λιγότερο πρόσφατη προσφορά και μεταφράστηκε σε περισσότερη σπανιότητα και χαμηλότερο πληθωρισμό. Έτσι, συνολικά, αυτό θα μπορούσε να είναι μια ευκαιρία για αγορά της πτώσης, διότι ακόμη και αν το BNB ανέβει προς την κορυφή της περασμένης εβδομάδας στα 504 $, θα σήμαινε κέρδη 20%.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://ambcrypto.com/the-positive-side-of-bnbs-price-movement-is-the-opportunity-to-buy-the-dip/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)