Υπάρχει κάτι που να σταματά το ράλι του LUNA στα charts;

Τα περισσότερα από τα altcoins της αγοράς είχαν μια αρκετά αξιοπρεπή λειτουργία τις πρώτες μέρες του μήνα. Ωστόσο, το κραχ της 7ης Σεπτεμβρίου κατάφερε να αλλάξει ελαφρώς τη δυναμική της φάσης των υψηλότερων υψηλών επιπέδων που συνέβαινε. Μάλιστα, τη στιγμή που γράφτηκε αυτό το άρθρο, 88 από τα 100 κορυφαία κρυπτονομίσματα διαπραγματεύονταν στο κόκκινο.

Το LUNA ήταν μέρος του εξαιρετικού 12. Μετά την άνοδο σχεδόν στο 30%, το ενδέκατο μεγαλύτερο altcoin της αγοράς διαπραγματευόταν στα 40,46 $, τη στιγμή που γράφτηκε αυτό το άρθρο.

Περιέργως, στο LunarCRUSH, στο LUNA αποδόθηκε η πρώτη βαθμίδα [από το 2911]. Εδώ, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το κρυπτονόμισμα κατατάχθηκε στην 426η θέση στις 9 Σεπτεμβρίου, αλλά κατάφερε να ξεπεράσει τη θέση numero uno σε μόλις 24 ώρες. Εκτός από τα καλά επίπεδα τιμών και όγκου συναλλαγών, αυτό το alt έχει επίσης κοινωνικές επιδόσεις. Το ίδιο μπορεί να παρατηρηθεί και από το διάγραμμα που επισυνάπτεται παραπάνω.

Στην πραγματικότητα, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών, το LUNA είχε πάνω από 7.900 αναφορές στα κοινωνικά μέσα, αναφορές που έχουν συγκεντρώσει συνολικά κοντά στις 19 εκατομμύρια δεσμεύσεις.

Άρα, είναι το LUNA καλύτερη επιλογή από BTC, ETH, ADA;
Σε σύγκριση με τα «μεγάλα τρία» της αγοράς, το LUNA έχει ακόμα χιλιόμετρα να κάνει. Δεν είναι καν καλή ερώτηση, πραγματικά.

Πάρτε, για παράδειγμα, το λόγο Stock-to-Flow. Κατά τη στιγμή της σύνταξης, η ανάγνωση αυτής της αναλογίας [Για το LUNA] ταλαντεύονταν γύρω στο 18. Το ίδιο για τα Bitcoin, Ethereum και Cardano προέβλεπαν τιμές 56, 184 και 48, αντίστοιχα.

Ομοίως, οι τιμές του πληθωρισμού για τα τρία κύρια κρυπτο-περιουσιακά στοιχεία σε φθίνουσα σειρά από τα ανώτατα όρια της αγοράς τους διαμορφώθηκαν στο 1,79%, 0,54%και 2,07%. Το ίδιο για το LUNA ήταν 5,62%, κατά τη στιγμή της σύνταξης.

Το μοντέλο S2F ουσιαστικά ποσοτικοποιεί την έλλειψη λαμβάνοντας υπόψη παραμέτρους όπως η συνολική προσφορά και η ετήσια παραγωγή. Μια υψηλότερη τιμή σημαίνει ότι εισέρχεται λιγότερη νέα προσφορά στην αγορά και μεταφράζεται σε περισσότερη έλλειψη και χαμηλότερο πληθωρισμό.

Ζυγίζοντας τις προαναφερθείσες αναγνώσεις, μπορούμε να πούμε ότι το LUNA δεν έχει ισχυρότερη αξία διατήρησης μακροπρόθεσμα. Ειδικά σε σύγκριση με τα τρία μεγάλα.

Τούτου λεχθέντος, όταν η αναβάθμιση του Columbus 5 ξεκινήσει να λειτουργεί στο κεντρικό δίκτυο της Terra και όταν καίγονται τα LUNA tokens, μπορεί κανείς σταδιακά να αναμένει ότι η κατάσταση αυτών των δύο μετρήσεων θα βελτιωθεί.

Αξιολόγηση των πιθανοτήτων του bullish breakout
Λοιπόν, όσον αφορά το διάγραμμα τιμών, το LUNA φαίνεται να είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Όπως φαίνεται από το συνημμένο διάγραμμα, το LUNA κατάφερε να σπάσει πάνω από το ανερχόμενο κανάλι του στα μέσα Αυγούστου για να συνεχίσει περαιτέρω την ανοδική του τάση. Ωστόσο, αμέσως μετά, το κρυπτονόμισμα εισήλθε σε μια σύντομη φάση ενοποίησης και η τιμή του κινήθηκε οριζόντια για σχεδόν δύο εβδομάδες.

Παρ ‘όλα αυτά, το LUNA κατάφερε να ανακάμψει με χαρά από τα χαμηλά της 7 Σεπτεμβρίου στα 23 $. Το ίδιο είναι σημάδι της επανεμφάνισης των bulls. Η τιμή του στην πραγματικότητα αυξήθηκε πάνω από τον κινητό μέσο όρο των 20 ημερών έως τις 9 Σεπτεμβρίου. Το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι η ανατίμηση των τιμών του alt συνοδεύτηκε από παράλληλη αύξηση του όγκου.

Οι επιθετικές αγορές τις τελευταίες συνεδρίες συναλλαγών βοήθησαν το σπάσιμο άνω των $ 40. Εάν οι αγοραστές είναι σε θέση να διατηρήσουν την τιμή πάνω από τα 36,9 $, η αποτίμηση του LUNA είναι πιθανό να συνεχίσει την ανοδική του τάση. Προχωρώντας, traders μπορούν να αναμένουν ότι το alt θα ξεπεράσει τα $ 50 αυτήν την εβδομάδα.

Ωστόσο, εάν οι bears καταφέρουν να μειώσουν την τιμή κάτω από τα 36,9 $, η τιμή του LUNA αναμένεται να κυμανθεί γύρω από τον μέσο όρο των 20 ημερών [κόκκινη γραμμή].

Τι επιφυλάσσει το μέλλον
Παρόλο που το κρυπτονόμισμα υστερεί επί του παρόντος σε σχέση με τα κύρια altcoins της αγοράς σε διάφορες παραμέτρους, πρέπει να σημειωθεί ότι κατάφερε να αποδώσει καλά μεμονωμένα. Τον τελευταίο μήνα, για παράδειγμα, η αξία αυτού του κρυπτονομίσματος έχει εκτιμηθεί πάνω από 147%.

Αντίθετα, το Bitcoin, το Ethereum και το Cardano κατάφεραν να αποκτήσουν τους HODLers τους με απόδοση 1,9%, 7,11%και 32,09%, αντίστοιχα.

Τέλος, η αναβάθμιση του Columbus 5 που είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 9 Σεπτεμβρίου καθυστέρησε. Η κυκλοφορία του ίδιου, τις επόμενες εβδομάδες, αναμένεται να λειτουργήσει ως καταλύτης που θα βοηθήσει στην αύξηση της τιμής του alt.

Στην πραγματικότητα, ο José Macedo της Delphi Digital τόνισε το ίδιο πρόσφατα και έκανε tweet,

«Λίγοι το καταλαβαίνουν, αλλά το TerraAutumn έρχεται. Τα κομμάτια θα αρχίσουν να μπαίνουν στη θέση τους μόλις ο Columbus 5 βγει ζωντανά στα τέλη Σεπτεμβρίου ».

Ενώ οι επόμενες δύο ημέρες μπορεί να είναι ελαφρώς δύσκολες για το LUNA, η πορεία του macro-bull run παραμένει αρκετά ανέπαφη σε αυτό το στάδιο.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://ambcrypto.com/is-there-any-stopping-lunas-rally-on-the-charts/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)