Το Shiba Inu προετοιμάζεται για εκτόξευση μετά από την Coinbase Pro Listing

Το Shiba Inu απόλαυσε ένα ράλι αφού το Coinbase Pro αποκάλυψε ότι θα ανεβάσει το token στην πλατφόρμα του. Το SHIB αυξήθηκε κατά 47%.

Shiba Inu Καταχωρημένο στο Coinbase Pro
Το νόμισμα Meme Shiba Inu έχει συγκεντρώσει σημαντική προσοχή από τους επενδυτές λιανικής τους τελευταίους μήνες, με μια πρόσφατη θέση στο Coinbase Pro να τροφοδοτεί την άνοδο του περιουσιακού στοιχείου.

Το SHIB σημείωσε άνοδο αυτή την εβδομάδα για να γίνει το 54ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα ανά όριο αγοράς.

Η Coinbase ανακοίνωσε ότι είχε ενεργοποιήσει τις εισερχόμενες μεταφορές για το SHIB πριν το διαθέσει για διαπραγμάτευση την Τετάρτη. Η πλατφόρμα συναλλαγών ανέφερε σε ένα tweet ότι “μόλις πληρούνται οι συνθήκες ρευστότητας”, το Shiba Inu θα είναι διαθέσιμο για διαπραγμάτευση έναντι του δολαρίου ΗΠΑ και του Tether (USDT) στις 9 Σεπτεμβρίου.

Μετά την ανακοίνωση, η τιμή του Shiba Inu αυξήθηκε. Το νόμισμα meme αυξήθηκε κατά περισσότερο από 47%, πηγαίνοντας από το χαμηλό των 0,00000555 $ στο υψηλό των 0,00000820 $ μέσα σε λίγες ώρες. Παρόλο που το SHIB μειώνεται σχεδόν 14% από την κορύφωση, η περαιτέρω πίεση αγοράς θα μπορούσε να οδηγήσει σε περαιτέρω εξέλιξη της τιμής του.

Από τεχνική άποψη, το Shiba Inu φαίνεται να βρίσκεται μέσα σε ένα παράλληλο κανάλι. Κάθε φορά που το SHIB ανεβαίνει στο άνω ή το μεσαίο όριο του καναλιού από τις 5 Ιουνίου, συμβαίνει μια απόρριψη, ωθώντας τις τιμές στο κάτω άκρο. Από αυτό το σημείο, τείνει να ανακάμψει, το οποίο είναι σύμφωνο με το χαρακτηριστικό ενός καναλιού.

Το SHIB ανέβηκε πρόσφατα από τη χαμηλότερη γραμμή τάσης του καναλιού. Εάν επαναληφθεί η ενέργεια που παρατηρήθηκε τον περασμένο μήνα, θα μπορούσε να περάσει από τη μεσαία γραμμή τάσης του καναλιού προς το επάνω άκρο στα 0,00000911 $.

Η μετατροπή αυτού του σημαντικού φραγμού αντίστασης σε στήριξη θα σήμαινε ένα ξέσπασμα του προτύπου ενοποίησης, παρουσιάζοντας άνοδο 36% στα 0,00001238 $.

Shiba Inu US dollar price chart

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να επικυρωθεί η αισιόδοξη προοπτική, η Shiba Inu δεν πρέπει να χάσει 0,00000582 $ ως υποστήριξη. Ένα αποφασιστικό κλείσιμο κάτω από αυτό το τείχος ζήτησης θα μπορούσε να οδηγήσει σε διόρθωση 36%. Το πλάτος του παράλληλου καναλιού δείχνει έναν φθαρμένο στόχο 0,00000263 $ εάν χαθεί η υποστήριξη.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Ali Martinez

Article: https://cryptobriefing.com/shiba-inu-primed-to-run-following-coinbase-pro-listing/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)