Η αγορά κρυπτονομισμάτων απέχει πολύ από τη «φούσκα», επιβεβαιώνει η CEO της Ark Invest

Μιλώντας στο Yahoo Finance, η Wood ανέφερε ότι η αγορά κρυπτονομισμάτων έχει ένα λαμπρό μέλλον ενώ δήλωσε ότι το Bitcoin αυξάνεται για να ξεπεράσει τον χρυσό ως το ψηφιακό απόθεμα αξίας.

Σύμφωνα με την Wood, παρά το πρόσφατο ράλι, οι αγορές δεν βρίσκονται σε φούσκα τιμών. Σημειώνει ότι τα κρυπτονομίσματα είναι φαινόμενο γενιάς και η βιομηχανία κρυπτονομισμάτων εξελίσσεται καθώς εξελίσσεται η τεχνολογία.

«Είμαστε σε μια φούσκα; Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο μακριά από αυτό. Ο μέσος επενδυτής δεν καταλαβαίνει πόσο προκλητικά θα είναι αυτά τα επόμενα πέντε έως 15 χρόνια, καθώς αυτές οι καμπύλες S τροφοδοτούνται μεταξύ τους και εισέρχονται σε εκθετικές τροχιές ανάπτυξης που δεν έχουμε ξαναδεί », είπε.

Έκανε τις παρατηρήσεις διαφωνώντας με τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή John Paulson, ο οποίος πρόσφατα επέκρινε το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα. Σύμφωνα με τον Paulson, τα κρυπτονομίσματα κάποια στιγμή θα μηδενιστούν στο εγγύς μέλλον και δεν έχουν καμία αξία.

Η Wood δήλωσε ότι για να ωριμάσει ο τομέας, πρέπει ακόμη να υπάρχουν κανονισμοί που θα είναι καλό για το Bitcoin.

«Αυτό που πιστεύουμε ότι λείπει από τα κρυπτονομίσματα είναι ότι είναι πολύ περισσότερο από ένα απόθεμα αξίας ή ψηφιακού χρυσού. Το Bitcoin είναι ένα νέο, παγκόσμιο νομισματικό σύστημα που είναι εντελώς αποκεντρωμένο και δεν υπόκειται στις ιδιοτροπίες των πολιτικών », πρόσθεσε η Γουντ.

Τα συναισθήματά της έρχονται καθώς το Bitcoin ξεκινά μια βραχυπρόθεσμη διαπραγμάτευση ράλι στα 51,400 $, κερδίζοντας 7% τις τελευταίες επτά ημέρες.

Περισσότεροι επενδυτικοί δρόμοι
Η οικονομικός εμπειρογνώμονας σημείωσε ότι υπάρχουν πρόσθετοι τρόποι για τους ανθρώπους να εισέλθουν στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, ειδικά με την εμφάνιση λιανικών επενδυτικών πλατφορμών όπως η Robinhood. Περιέγραψε την είσοδο της Robinhood στον χώρο των κρυπτονομισμάτων ως υπέροχη, ενώ δήλωσε ότι τέτοιες πλατφόρμες έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι επενδύσεις.

«Αλλά νομίζω ότι η Robinhood εισήγαγε ένα εντελώς νέο είδος στην επένδυση και στη σκέψη για το μέλλον τους και στην εκμάθηση με τον δύσκολο τρόπο. Μερικοί έχουν πειραματιστεί με options και δεν αργεί να χάσουν πολλά χρήματα με τα options και μαθαίνουν γρήγορα. Νομίζω λοιπόν ότι η Robinhood έκανε μια μεγάλη υπηρεσία στην επενδυτική κοινότητα », δήλωσε ο Wood.

Σύμφωνα με τον Wood, οι πλατφόρμες λιανικής προσελκύουν κυρίως νέους, με τη Robinhood να βρίσκεται στην κορυφή για να προσφέρει επενδυτικές επιλογές.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Justinas Baltrusaitis

Article: https://finbold.com/cryptocurrency-market-is-far-from-bubble-ark-invest-ceo-affirms/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)