Το θεσμικό ενδιαφέρον για το Litecoin σε άνοδο, το Grayscale Litecoin Trust αυξήθηκε κατά 32%

Το θεσμικό ενδιαφέρον για το Litecoin αυξάνεται. Ενώ είναι γνωστό ως το «ασήμι» του χρυσού του Bitcoin, αυτή η αφήγηση αλλάζει. Φαίνεται ότι το Litecoin μπορεί να είναι ανεξάρτητο, καθώς ιδρύματα και ιδιώτες επενδυτές έχουν αρχίσει να βλέπουν δυνατότητες σε αυτό.

Το Grayscale Litecoin Trust (LTCN), μετά από περισσότερο από ένα μήνα, επιτέλους γνώρισε κάποια κέρδη καθώς το LTCN αυξήθηκε κατά 32,39%.

Υπάρχουν 2 λόγοι για αυτήν την άνοδο. Το πρώτο είναι ότι χθες, κατά τη διάρκεια του αυτοκινητοδρόμου του Ντάρλινγκτον, ο δρομέας Landon Cassill, ο ίδιος λάτρης των κρυπτονομισμάτων, έγινε ο πρώτος οδηγός που πληρώθηκε εξ ολοκλήρου σε κρυπτονομίσματα, συγκεκριμένα στο Litecoin.

Δεύτερον, το LTC που ξεπερνά τα $ 200 για άλλη μια φορά, είναι ένα τεράστιο ορόσημο. Επιπλέον, εξακολουθεί να αυξάνεται, τοποθετώντας τα κέρδη των 7 ημερών στο 34,72%. Ως αποτέλεσμα, όχι μόνο τα ιδρύματα, αλλά και οι επενδυτές λιανικής έλκονται από το Litecoin.

Παράγοντες που συνεισφέρουν
Όσον αφορά τους επενδυτές, εκτός από αυτούς τους προαναφερθέντες λόγους, τα καλά στατιστικά στοιχεία του Litecoin είναι από μόνο του ένας κινητήριος παράγοντας. Η χαμηλή μεταβλητότητα (58%) του altcoin προστατεύει την τιμή από τυχαίες διακυμάνσεις. Και ένας υψηλός συσχετισμός με το BTC (0,97) συνεχίζει να διατηρεί την ισχυρή αξία του περιουσιακού στοιχείου.

Εκτός από αυτό, το Liveliness βρίσκεται στο χαμηλό του 4 μηνών, γεγονός που δείχνει ότι το LTC είναι επίσης μέρος της τάσης συσσώρευσης. Τα παλιά νομίσματα που καταστρέφονται έχουν πέσει καθώς ο λήθαργος φαίνεται να ξεκινά. Αυτή η ανοχή ενισχύεται επίσης από το υψηλό 4 μηνών του MVRV Ratio, καθιστώντας το LTC ένα προτιμώμενο altcoin για μεγάλους και μικρούς επενδυτές.

Ωστόσο, εκτός από τα νούμερα έναν τεράστιο συντελεστή στην υιοθέτηση του Litecoin είναι επίσης το γεγονός ότι με τα χρόνια ήταν σχετικά σταθερό. Έτσι, αν ψάχνετε για μια καλή επενδυτική ευκαιρία, το Litecoin φαίνεται να κάνει μια ισχυρή υπόθεση.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://ambcrypto.com/institutional-interest-in-litecoin-on-the-rise-grayscale-litecoin-trust-up-by-32/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)