Το Bitcoin θα συναντήσει μικρή αντίσταση στο ταξίδι του στα $ 100.000, λέει ο Mike McGlone του Bloomberg

Εκτός από τις χθεσινές προβλέψεις του McGlone, οι μετρήσεις από αναλυτές δείχνουν ότι η μακροπρόθεσμη συσσώρευση που λαμβάνει χώρα από τον Μάιο του τρέχοντος έτους ενδέχεται να είναι σε εξέλιξη για να ωθήσει τις τιμές υψηλότερα.

«Αφού υπομείνουμε μια διόρθωση που προκαλεί ένταση, βλέπουμε ότι η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι πιο πιθανό να συνεχίσει την ανοδική της πορεία παρά να πέσει κάτω από τα χαμηλά επίπεδα του 2ου τριμήνου (δεύτερο τρίμηνο). Αυτό που θα μπορούσε να εμποδίσει το Bitcoin και το Ethereum να επιτύχουν υψηλά ρεκόρ σε 2Η (δεύτερο εξάμηνο) μπορεί να είναι η πιο άπιαστη ερώτηση. Η αυξανόμενη ζήτηση και υιοθεσία αντιμετωπίζουν μειωμένη προσφορά ».

Ο McGlone συμμετέχει σε πολλούς ανθρώπους που προβλέπουν ανοδική αύξηση των τιμών των κρυπτονομισμάτων, αν και η JPMorgan έχει προειδοποιήσει ότι η αγορά φαινόταν αφρώδης και οι τιμές μπορεί να μην είναι τόσο βιώσιμες μακροπρόθεσμα. Σύμφωνα με τους αναλυτές της JPMorgan, οι παράγοντες που αντιπροσωπεύουν την αύξηση των τιμών του BTC περιλαμβάνουν το συνεχές ενδιαφέρον από τις μάζες και τους επενδυτές.

Ο McGlone ενώνεται με τον Ολλανδό αναλυτή PlanB, του οποίου το μοντέλο μετοχών σε ροή βασισμένο στην έλλειψη Bitcoin, θέτει την τρέχουσα τιμή κορυφής μεταξύ $ 100,000 και $ 500,000.

Προβλέπει επίσης ότι το ETH θα συνεχίσει τον δρόμο του έως και $ 5000. Αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, ενθαρρύνεται ήδη από την έλλειψη προσφοράς Ethereum στα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων. Είπε ότι η ζήτηση για NFT και DeFi θα ωθήσει επίσης τις τιμές καθώς διατηρούν το δίκτυο ενεργό. Το γεγονός αυτό υποστηρίζεται από μια πρόσφατη ανάλυση της JPMorgan.

«Βλέπουμε το Ethereum σε πορεία προς $ 5.000 και $ 100.000 για Bitcoin. Τα χαρτοφυλάκια κάποιου συνδυασμού χρυσού και ομολόγων εμφανίζονται όλο και πιο γυμνά χωρίς κάποιο Bitcoin και Ethereum να συμμετέχουν στο μείγμα. Η μακροοικονομική μείωση του κινδύνου αποτελεί πρωταρχική απειλή για την bull αγορά κρυπτο. »

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:  David Kariuki

Article: https://zycrypto.com/bitcoin-will-encounter-little-resistance-on-its-journey-to-100000-says-bloombergs-mike-mcglone/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)