Τι κάνει το Filecoin και το Graph βιώσιμα για μακροπρόθεσμες επενδύσεις, μαζί με το Ethereum

Τελευταία, οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να εξετάζουν tokens αποκεντρωμένων πρωτοκόλλων, ως βιώσιμες μακροπρόθεσμες επενδυτικές επιλογές. Στην κρυπτοβιομηχανία, ο όρος αποκέντρωση συνήθως εκτοξεύεται ως απόλυτος. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει ακριβώς.

Η αποκέντρωση μπορεί να θεωρηθεί φάσμα και μερικά πρωτόκολλα όπως αυτά που έχουν δημιουργηθεί στο Ethereum είναι πολύ πιο αποκεντρωμένα σε σύγκριση με τα αντίστοιχά τους. Εδώ είναι όλα όσα μακροπρόθεσμα πρέπει να γνωρίζουν οι HODLers για αυτό.

Αποκέντρωση – η πορεία προς τα εμπρός
Τα tokens που σχετίζονται με τα αποκεντρωμένα πρωτόκολλα έχουν ανατιμηθεί σε αξία αργά. Εκ των υστέρων, η αγορά γνώρισε επίσης αύξηση της ζήτησης τους. Εξετάστε το Filecoin, για αρχή. Είναι ένα αποκεντρωμένο πρωτόκολλο L1 που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να παρέχει επαληθεύσιμη αποθήκευση και άλλες παράλληλες υπηρεσίες.

Το Filecoin διαθέτει επί του παρόντος πάνω από 3000 παρόχους αποθήκευσης και πάνω από 10.000 προγραμματιστές που δημιουργούν εφαρμογές στο δίκτυό του. Η ευρεία χρήση αυτού του πρωτοκόλλου κατάφερε να αποφέρει πάνω από 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα πρωτοκόλλου.

Ομοίως, η δημοτικότητα του Graph token αυξήθηκε μαζικά τον τελευταίο καιρό, χάρη στη φασαρία που δημιουργήθηκε γύρω από διεπαφές προγραμματισμού εφαρμογών (API). Σύμφωνα με τα δεδομένα από το τελευταίο ενημερωτικό δελτίο «Spencer Noon», η δημιουργία κλειδιών API παρουσίασε αύξηση 195% τους τελευταίους 2 μήνες, καθώς τα dApps μετεγκαθιστούν τους υπογράφους τους από τη φιλοξενούμενη υπηρεσία στο The Graph Network. Είναι ενδιαφέρον ότι η μετανάστευση είχε ως κύριο σκοπό να διατηρήσει την ιερότητα της αποκέντρωσης.

Κατάσταση μετρήσεων εντός αλυσίδας
Λοιπόν, οι μετρήσεις της αλυσίδας τόσο για το FIL όσο και για το GRT, φάνηκαν να είναι ελκυστικές κατά τη στιγμή της σύνταξης. Η δυναμική της αγοράς ήταν σχεδόν παρούσα και στις δύο αγορές. Για παράδειγμα, οι συναλλαγές αγοράς που σχετίζονται με το GRT μπόρεσαν να ξεπεράσουν αρκετά τις συναλλαγές πώλησης κατά πάνω από 10 εκατομμύρια tokens μόνο τις τελευταίες 12 ώρες.

Ο όγκος συναλλαγών του Filecoin παρουσίασε επίσης άνοδο τις τελευταίες δύο ημέρες. Για το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου, ο όγκος της FIL περιστράφηκε γύρω στα 500-800 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, το ίδιο ταλάντευε πολύ πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια τον τελευταίο καιρό. Η αξία αυτών των δύο πρόσθετων ανατιμήθηκε πάνω από 41% [FIL] και 13% [GRT] μόνο την περασμένη εβδομάδα.

Η κυριαρχία της κεφαλαιαγοράς αυτών των δύο tokens αποτέλεσε επίσης μια ανοδική πορεία. Κατά τη στιγμή της γραφής, το FIL κατάφερε να διεκδικήσει κυριαρχία 0,2% στην αγορά, ενώ η κυριαρχία της GRT ήταν στο 0,17%.

Επιπλέον, αυτά τα δύο tokens μοιράζονται υψηλό συσχετισμό με το Ethereum και είναι σε αρκετά καλή θέση για να επωφεληθούν από το επερχόμενο ράλι του επίσης. Έτσι, οι μακροπρόθεσμοι επενδυτές μπορούν να εξετάσουν το ενδεχόμενο να προσθέσουν αυτά τα δύο alts στα χαρτοφυλάκια τους παράλληλα με το μεγαλύτερο alt της αγοράς. Με την πάροδο του χρόνου που αυξάνεται η υιοθέτηση αυτών των δύο tokens, οι αντίστοιχες τιμές τους θα αυξηθούν περαιτέρω.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://ambcrypto.com/what-makes-filecoin-graph-viable-for-long-term-investment-along-with-ethereum/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)