Το Bitcoin που αντικαθιστά τον χρυσό ως Hedge, όπως ισχυρίζεται το CNBC, είναι «πολύ bullish σημάδι» για τον χρυσό: Peter Schiff

Ο κριτικός του Bitcoin και λάτρης χρυσού, Peter Schiff, μίλησε στο Twitter για να αποκαλύψει ένα «πολύ bullish σημάδι» για τον χρυσό που σχετίζεται με το BTC.

Έκανε για άλλη μια φορά κριτική στο CNBC που υποστηρίζει το Bitcoin και είπε ότι ο χρυσός χάνει την κατάσταση αντιστάθμισης του πληθωρισμού από το κορυφαίο κρυπτονόμισμα.

Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος της Euro Pacific Capital, συγγραφέας βιβλίων και δημοφιλής podcaster Schiff, το έχει αποκαλέσει «πολύ bullish ένδειξη» για τον χρυσό. Πρόσθεσε ότι αυτό είναι ακριβώς αυτό που θα περίμενε να πει το CNBC πριν ξεκινήσει ο χρυσός ένα σημαντικό ράλι.

Από τις 3 Σεπτεμβρίου, ο χρυσός διαπραγματευόταν στα 1.833 δολάρια ανά ουγγιά, παρουσιάζοντας σημαντική άνοδο από τα 1.791 δολάρια στις 25 Αυγούστου.

Σε σύγκριση με την αρχή του έτους, το πολύτιμο μέταλλο βρίσκεται σε παρακμή καθώς στις 5 Ιανουαρίου άλλαζε χέρια στα 1.954 $. Άλλωστε, στις 4 Αυγούστου πέρυσι, ο χρυσός έφτασε στο ιστορικό υψηλό των 2,021 δολαρίων.

Ωστόσο, ο Peter Schiff έχει μετανιώσει δημόσια ότι δεν είχε αγοράσει Bitcoin στις πρώτες μέρες του για να κερδίσει υπέροχα κέρδη τώρα. Ο γιος του Σιφ, Σπένσερ, ωστόσο, έχει ασχοληθεί πρόσφατα με το Bitcoin.

Ωστόσο, δεν συμμετέχουν όλοι οι επενδυτές είτε στο στρατόπεδο χρυσού είτε στο Bitcoin. Ο συγγραφέας του μπεστ σέλερ «Rich Dad, Poor Dad», ο Robert Kiyosaki, κάνει συχνά tweets ότι προτιμά το χρυσό, το Bitcoin και το ασήμι, ειδικά σε περιόδους πληθωρισμού.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Yuri Molchan

Article: https://u.today/bitcoin-replacing-gold-as-hedge-as-cnbc-claims-is-very-bullish-sign-for-gold-peter-schiff

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)