Τρεις λόγοι για τους οποίους το Litecoin μπορεί να είναι έτοιμο για ξεμπλοκάρισμα σύντομα

Τα περισσότερα altcoins έχουν ανακάμψει τις τελευταίες εβδομάδες λόγω της ώθησης του Bitcoin πάνω από $ 50k. Το Litecoin, το κρυπτονόμισμα που κατατάσσεται στη 16η θέση από το ανώτατο όριο αγοράς, ανατιμήθηκε επίσης στα γραφήματα, σημειώνοντας κέρδη 38% μόνο τον Αύγουστο.

Ενώ υπήρχε μια ισχυρή ιστορική συσχέτιση μεταξύ της τροχιάς των τιμών του Litecoin και της κίνησης του νομίσματος του βασιλιά, αυτό το ράλι του Litecoin φαίνεται να έχει διαφορετικές δυνατότητες.

Συναρπαστική δράση τιμών

Στο ημερήσιο γράφημα, το Litecoin αντιμετώπισε μεγάλη αντίσταση στα 190 $. Στην πραγματικότητα, αγωνίζεται ακριβώς κάτω από αυτό το επίπεδο από τα μέσα Αυγούστου. Ωστόσο, επτά ίσια πράσινα κεριά που παρατάχθηκαν στο χρονικό πλαίσιο των 4 ωρών τις τελευταίες δύο ημέρες είναι αξιοσημείωτα. Αυτό φάνηκε τελευταία φορά στα τέλη Μαΐου μετά την άνοδο του Litecoin από το χαμηλό σχεδόν 4 μηνών.

Επιπλέον, το Litecoin σημειώνει υψηλότερα χαμηλά – Ένα καλό σήμα για ένα συνεχές ράλι και μια σταθερή πορεία προς τα βόρεια. Το LTC φάνηκε επίσης να σχηματίζει ένα ανοδικό τρίγωνο στο διάγραμμα μιας ημέρας-ένας ανοδικός σχηματισμός που προέβλεπε μια ανοδική έξαρση.

Απαιτήσεις block-χώρου και περισσότερους συμμετέχοντες

Με το altcoin λίγο κάτω από τα $ 200, που διαπραγματεύεται στα $ 186 την στιγμή της γραφής, πολλοί αναμένουν να ξεσπάσει η τιμή του LTC. Μέσα σε αυτό, μια τεράστια άνοδος των νέων διευθύνσεων του Litecoin μπορεί να έρθει ως αναστεναγμός για το δίκτυο και τους συμμετέχοντες του.

Στην πραγματικότητα, οι νέες διευθύνσεις στο LTC αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 60% από τα τέλη Αυγούστου.

Επιπλέον, ένα άλλο καλό σημάδι ήταν ότι ο αριθμός συναλλαγών για το Litecoin έφτασε σε ATH. Ο αριθμός συναλλαγών παρέχει έναν διακομιστή μεσολάβησης για την αύξηση της ζήτησης χώρου μπλοκ και σήμανε ότι το δίκτυο αυξάνεται και έχει ζήτηση. Αυτό θα μπορούσε επίσης να πιστωθεί στην αναμενόμενη αναβάθμιση του MimbleWimble Extension Blocks (MWEB).

Σύμφωνα με τον προγραμματιστή David Burkett, η ενημέρωση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Η πρόοδος της ενημέρωσης τον Αύγουστο συνεπαγόταν νέες αλλαγές στο πορτοφόλι πάνω από το v0.21, καθαρότερο κλειδί/δημιουργία διεύθυνσης και mgmt και έναρξη της διαδικασίας έκδοσης για 0,21 με το Taproot.

Εμπόδιο προσφοράς μπροστά
Εν μέσω μεγάλης προσδοκίας για ένα ξεπέρασμα άνω των $ 200 για το LTC, ο αναλυτής Ali Martinez επεσήμανε ότι καθώς οι traders εισέρχονται σε μεγάλες θέσεις πρέπει να γνωρίζουν το εμπόδιο της προσφοράς μπροστά.

Αξιοσημείωτο, την 1η Σεπτεμβρίου, η μέτρηση In/Out of Money Around the Price (IOMP) έδειξε ότι περισσότερες από 120k διευθύνσεις είχαν προηγουμένως αγοράσει σχεδόν 4,70 εκατομμύρια LTC μεταξύ 183,35 $ και 188,58 $. Ωστόσο, σε μία μόνο ημέρα, ο IOMAP τόνισε ότι το Litecoin ξεπέρασε όλα τα σημαντικά εμπόδια αντίστασης.

Ο Martinez σημείωσε περαιτέρω ότι τώρα, είναι απλά θέμα χρόνου να ανέβει το LTC στα $ 200 ή υψηλότερα, καθώς δεν υπάρχουν σημαντικοί τοίχοι προσφοράς μπροστά.

Τέλος, σε σχέση με τις τιμές, ενώ το περιουσιακό στοιχείο ήταν πάνω από τον κινητό μέσο όρο των 50 ημερών κατά την στιγμή της γραφής, ήταν ακόμα κάτω από τον κινητό μέσο όρο των 200 ημερών. Αυτό σημαίνει ότι το LTC θα μπορούσε να αντιμετωπίσει κάποια ενοποίηση πριν κάνει μια κίνηση.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://ambcrypto.com/three-reasons-why-litecoin-may-be-ready-for-a-breakout-soon/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)