Καθώς το Ethereum προσεγγίζει τα $ 4k, τα δεδομένα αλυσίδας δείχνουν πως το ράλι θα συνεχιστεί ακόμη υψηλότερα

Όπως επισημαίνεται από μια ανάρτηση στο CryptoQuant, ο όγκος πωλήσεων ETH all exchangers takeer έχει παρουσιάσει τεράστια άνοδο σήμερα.

Ο λόγος πώλησης (ή όγκος) του Ethereum all exchangers takeer buy είναι ένας δείκτης που δείχνει την αναλογία μεταξύ μεγάλου όγκου και όγκου πωλητή λήπτη.

Τώρα, λέει η κοινή λογική, καθώς κάθε trade χρειάζεται έναν αγοραστή και έναν πωλητή, πώς μπορεί να υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο ποσοτήτων;

Λοιπόν, για να κατανοήσουμε την έννοια του όγκου αγοραστών και πωλήσεων των χρηστών, η ιδέα του λήπτη και του δημιουργού πρέπει πρώτα να γίνει κατανοητή. Παραθέτοντας τον οδηγό δεδομένων CryptoQuant:

Taker: Το εμπόριο Taker αναφέρεται σε μια παραγγελία που διαπραγματεύεται πριν ξεκινήσει το βιβλίο παραγγελιών. Όλες οι συναλλαγές παραγγελίας αγοράς είναι λήπτες.

Maker: Το Maker trade αναφέρεται σε μια παραγγελία που ακολουθεί το βιβλίο παραγγελιών (π.χ. παραγγελία ορίου). Αυτές οι παραγγελίες προσθέτουν όγκο στο βιβλίο παραγγελιών, συμβάλλοντας στην «δημιουργία της αγοράς».

Όταν αυτοί οι ανάδοχοι αγοράζουν ETH στην τιμή που καθορίζουν οι makers, το ποσό των διαπραγματευόμενων κερμάτων συμβάλλει στον όγκο του πωλητή λήπτη. Αυτός ο τόμος αναφέρεται ως “πωλητής” επειδή μπορεί να μειώσει τις τιμές.

Από την άλλη πλευρά, οι παραλήπτες που πωλούν σε makers στην τιμή ζήτησης μπορούν να αυξήσουν τις τιμές, συμβάλλοντας έτσι στον όγκο των αγοραστών.

Ο λόγος μεταξύ αυτών των δύο όγκων είναι ακριβώς ο λόγος αγοράς-πώλησης αγοραστών. Εάν ο όγκος αγοράς του λήπτη είναι υψηλότερος από τον όγκο πωλήσεων (δηλαδή, η τιμή του δείκτη είναι πάνω από ένα), αυτό σημαίνει ότι πραγματοποιούνται περισσότερες συναλλαγές στην τιμή ζήτησης. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση και έτσι οι τιμές ανεβαίνουν.

Τώρα, εδώ είναι ένα γράφημα που δείχνει πώς μοιάζει η τιμή αυτής της μέτρησης για το Ethereum αυτήν τη στιγμή:

Ethereum Taker Buy Sell Ratio

Μια υψηλή τιμή του δείκτη, όπως αυτή τη στιγμή υποδηλώνει ότι ο όγκος αγοράς Ethereum taker συντριβεί σε μεγάλο βαθμό τον όγκο πωλήσεων.

Μια παρόμοια άνοδο παρατηρήθηκε στα μέσα Αυγούστου και η τιμή αυξήθηκε ως απάντηση. Έτσι, αν πιστεύουμε στον δείκτη, η τρέχουσα υψηλή τιμή μπορεί επίσης να οδηγήσει σε περαιτέρω κίνηση προς τα πάνω.

Τιμή ETH
Κατά τη στιγμή της γραφής, το Ethereum επιπλέει μόλις κάτω από $ 4k, αυξημένο κατά 22% τις τελευταίες επτά ημέρες. Τα μηνιαία κέρδη για το νόμισμα είναι περίπου 47%.

Το παρακάτω γράφημα δείχνει τις τάσεις στην αξία του ETH τους τελευταίους τρεις μήνες.

Ethereum Price Chart

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Hououin Kyouma

Article: https://www.newsbtc.com/news/ethereum/ethereum-4k-rally-continue-higher/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)