Τα Mid-Cap Altcoins συνέτριψαν το Bitcoin και το Ethereum τον Αύγουστο

Δείκτης Altcoin Mid-Cap πριν από το Bitcoin και το Ethereum
Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Arcane Research, η αγορά κρυπτονομισμάτων έχει δει έναν καλό μήνα συνολικά καθώς οι δείκτες διατηρούν τα περισσότερα από τα κέρδη τους μέχρι το μηνιαίο κλείσιμο.

Ο σπουδαίος μήνας είναι παρά την βαρετή περασμένη εβδομάδα όπου πολλά νομίσματα έδωσαν σταθερούς αριθμούς. Το Bitcoin, ωστόσο, ήταν αρκετά ήσυχο τον μήνα και σίγουρα τα altcoins εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός.

Ακολουθεί ένας πίνακας που δείχνει την εβδομαδιαία ποσοστιαία μεταβολή της συνολικής κεφαλαιοποίησης της αγοράς των κυριότερων κρυπτονομισμάτων:

Bitcoin, Ethereum Market Capitalization

Όπως δείχνει ο πίνακας, όχι μόνο το Bitcoin (πτώση 0,26%) και το Ethereum (αύξηση 0,29%), αλλά το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς κρυπτονομισμάτων δημοσίευσε παρόμοιες χαμηλές ποσοστιαίες αλλαγές την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.

Τώρα, εδώ είναι ένα γράφημα που αποκαλύπτει πώς έχει αλλάξει η κεφαλαιοποίηση της αγοράς διαφόρων δεικτών τον περασμένο μήνα:

Bitcoin Ethereum Capitalization

Εξετάζοντας το γράφημα, γίνεται φανερό ότι τα κρυπτονομίσματα μεσαίας κεφαλαιοποίησης ξεκίνησαν δυνατά τον Αύγουστο και ξεπέρασαν όλους τους άλλους δείκτες στα μέσα του μήνα. Αυτά τα νομίσματα βγήκαν πρώτα στην αγορά καθώς οι αποδόσεις τους τελείωσαν περίπου στο 59% στο μηνιαίο κλείσιμο.

Τα altcoins μεγάλης κεφαλαιοποίησης αυξάνονται κατά 33%, ενώ τα κρυπτονομίσματα μικρής κεφαλαιοποίησης αυξάνονται περίπου κατά 36%. Επομένως, ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης είναι σχεδόν διπλάσιος από τον δεύτερο υψηλότερο στο γράφημα.

Οι αποδόσεις του Bitcoin είναι περίπου 17% καθώς το κρυπτονόμισμα συνεχίζει την ανάκαμψή του που ξεκίνησε την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου.

Τιμές BTC και ETH
Κατά τη στιγμή της γραφής, η τιμή του Bitcoin κυμαίνεται γύρω στα 47,5 χιλιάδες δολάρια, μειωμένη κατά 2% τις τελευταίες 7 ημέρες. Τον τελευταίο μήνα, το κρυπτονόμισμα κέρδισε 19%.

Το παρακάτω γράφημα δείχνει τις τάσεις στην τιμή του νομίσματος τους τελευταίους τρεις μήνες:

Bitcoin Price Chart

Η πτωτική πορεία του Bitcoin φαίνεται ανησυχητική καθώς ο όγκος συναλλαγών του έχει επίσης μειωθεί την περασμένη εβδομάδα. Δεν είναι σαφές πότε μπορεί να αλλάξει η τάση, αλλά εάν το νόμισμα πρέπει να δοκιμάσει ξανά τα 50.000 $, θα χρειαστεί κάποια trading δραστηριότητα.

Ταυτόχρονα, η τιμή του Ethereum είναι περίπου $ 3.5k. Το νόμισμα αυξήθηκε κατά 11% τις τελευταίες 7 ημέρες και τα μηνιαία κέρδη του είναι περίπου 35%.

Ακολουθεί ένα γράφημα για την τιμή του ETH τους τελευταίους τρεις μήνες:

Ethereum Price Chart

Το Ethereum, από την άλλη πλευρά, φαίνεται να είναι αρκετά ανοδικό καθώς το κρυπτογράφημα έχει ξεκινήσει με μια απότομη ανοδική τάση. Ωστόσο, μένει να δούμε πόσο καιρό το νόμισμα μπορεί να διατηρήσει την ορμή.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Hououin Kyouma

Article: https://www.newsbtc.com/news/bitcoin/altcoins-crushed-bitcoin-ethereum/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)