Η επέκταση του οικοσυστήματος και η εξαγορά του LedgerX στέλνουν το FTX Token (FTT) σε ένα νέο ATH

Η υιοθέτηση από τον κόσμο και η αναγνωρισιμότητα του token είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για ένα blockchain project να αυξήσει την αξία του και να προσελκύσει νέους χρήστες σε χρήστες στο οικοσύστημά του.

Ένα project που γνώρισε μαζική ανάπτυξη καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021 χάρη στην αυξανόμενη δημόσια προβολή και τις συναρπαστικές εκκινήσεις πρωτοκόλλων και συνεργασιών είναι η FTX, μια πλατφόρμα trading κρυπτοπαραγώγων που ιδρύθηκε από τους Sam Bankman-Fried και Gary Wang.

Τα δεδομένα από τις Cointelegraph Markets Pro και TradingView δείχνουν ότι μετά την επίτευξη χαμηλού κοντά στα $ 50 στις 31 Αυγούστου, η τιμή του FTT κατέβηκε 42% υψηλότερα σε νέο υψηλό όλων των εποχών στα $ 66,50 την 1η Σεπτεμβρίου καθώς ο όγκος συναλλαγών του 24ώρου αυξήθηκε κατά 200% στα 1,675 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η ξαφνική έκρηξη της ώθησης ήρθε μετά την ανακοίνωση της 31ης Αυγούστου ότι το FTX US, ο αμερικανικός βραχίονας του χρηματιστηρίου, θα εξαγοράσει την LedgerX, μια πλήρως αδειοδοτημένη, πλατφόρμα options  και futures trading.

Μέσω αυτής της εξαγοράς, η εταιρεία θα είναι πλέον σε θέση να προσφέρει ρυθμιζόμενα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης κρυπτονομισμάτων και options στην αμερικανική αγορά.

Το FTX είχε μια πολυάσχολη χρονιά συνεργασιών και δημοσιότητας που προκάλεσε κινήσεις, όπως η αγορά των δικαιωμάτων ονοματοδοσίας για πολλά γήπεδα και ο επίσημος χορηγός ως ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων του Major League Baseball, αλλά πολλοί πιστεύουν ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη εξέλιξη μέχρι σήμερα για την πλατφόρμα, επειδή δίνει Το FTX US είναι ένα μοναδικό προϊόν στην αγορά των ΗΠΑ.

Και μόνο για να δείξει ότι έχει επίσης ένα αυτί στον παλμό της κοινότητας κρυπτονομισμάτων, η FTX ανακοίνωσε πρόσφατα σχέδια για να απαριθμήσει τα ανερχόμενα metaverse τυχερών παιχνιδιών Star Atlas και NFT οικοσυστήματα, ένα πολύ αναμενόμενο project που φαίνεται να αποτυπώνει την αυξανόμενη ορμή του NFT και τομείς τυχερών παιχνιδιών.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Jordan Finneseth

Article: https://cointelegraph.com/news/expanding-ecosystem-and-ledgerx-acquisition-send-ftx-token-ftt-to-a-new-ath

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)