Το Ντουμπάι είναι έτοιμο να επωφεληθεί από την ανάπτυξη των Crypto, λέει ο CEO της Bittrex

Οι πρόσφατες προσπάθειες στο Ντουμπάι από το DMCC και την Ελεύθερη Ζώνη του Αεροδρομίου του Ντουμπάι και το Χρηματιστήριο Αξιών και Εμπορευμάτων άνοιξαν το δρόμο για το Ντουμπάι να γίνει ένας ελκυστικός προορισμός για διαπραγμάτευση περιουσιακών στοιχείων με βάση τα crypto.

Ντουμπάι – Μέση Ανατολή Crypto Panacea
Ο διευθύνων σύμβουλος της Bittrex Global αναγνωρίζει το Ντουμπάι ως καλά τοποθετημένο δικαιούχο της αυξανόμενης αγοράς κρυπτονομισμάτων στη Μέση Ανατολή, καθώς οι ρυθμιστικές αρχές του Ντουμπάι πιέζουν προς την αποδοχή τεχνολογιών που βασίζονται σε blockchain.

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Bittrex, Stephen Stonberg, τα ΗΑΕ και το Ντουμπάι γίνονται υπέροχα μέρη για να «δημιουργήσετε το συμβολικό σας project ή να τρέξετε ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων».

Ανοίγοντας το δρόμο για τη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων του Ντουμπάι
Η Αρχή Ελεύθερης Ζώνης του Αεροδρομίου του Ντουμπάι υπέγραψε συμφωνία με το Χρηματιστήριο Αξιών και Εμπορευμάτων, που θα ανοίξει το δρόμο για τη ρύθμιση, τη διαπραγμάτευση και την προσφορά περιουσιακών στοιχείων κρυπτονομισμάτων εντός της ελεύθερης ζώνης. Η ελεύθερη ζώνη είναι ένας επιχειρηματικός κόμβος που βρίσκεται στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι και διαθέτει 1800 εγγεγραμμένες επιχειρήσεις από 20+ τομείς, οι οποίοι επωφελούνται από ένα ρυθμιστικό και φορολογικό περιβάλλον που επικεντρώνεται στις επιχειρήσεις και προσφέρει, μεταξύ άλλων, συνολική ιδιοκτησία και πλήρη επαναπατρισμό των κερδών. Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στα ΗΑΕ πρέπει να εγγραφούν για μια συγκεκριμένη εμπορική άδεια, είτε ελεύθερη ζώνη είτε υπεράκτια. Η ελεύθερη ζώνη του Ντουμπάι DMCC (Dubai Multi Commodities Center) άνοιξε ένα ανταλλακτήριο με βάση το blockchain, που ονομάζεται DigitalSugar.io, για sugar trading τον Οκτώβριο του 2020, η οποία λειτουργεί στο blockchain Universa.

Σύμφωνα με τον Stonberg, τα θεσμικά χρήματα που εισέρχονται στο Ethereum και το Bitcoin είναι πιθανώς ο πραγματικός οδηγός για την αγορά. Η Bittrex Global σχεδιάζει να έχει ένα διευρυμένο αποτύπωμα στο Ντουμπάι, μαζί με περισσότερους πελάτες στην περιοχή.

Κρυπτό-αισιοδοξία τις τελευταίες εβδομάδες
Τα κρυπτονομίσματα κάνουν ράλι τις τελευταίες εβδομάδες, με τις φωνές του διευθύνοντος συμβούλου της Tesla, Elon Musk και της Cathie Wood, επενδυτικής διευθύντριας, οι οποίες έχουν ενισχύσει το κλίμα της αγοράς. Η αισιοδοξία ήρθε επίσης μέσω του προέδρου της Federal Reserve, Jerome Powell, ο οποίος ανακοίνωσε ότι οι μηνιαίες δαπάνες των 120 εκατομμυρίων δολαρίων της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ θα «μειωθούν», συμβάλλοντας στον περιορισμό των φόβων στην αγορά.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:  BeInCrypto Staff

Article: https://beincrypto.com/dubai-poised-to-benefit-from-growth-of-crypto-says-bittrex-ceo/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)