Ο Πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ χαρτογραφεί τα σχέδια του πριν από τη νομοθεσία του Bitcoin

Ο Nayib Bukele, Πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ, ανοίγει τα επερχόμενα σχέδια εφαρμογής του νόμου Bitcoin στις 7 Σεπτεμβρίου. Ο Bukele μίλησε επίσης για την εφαρμογή Wallet Chivo που θα είναι έτοιμη για λήψη την ίδια μέρα.

Δεν υπάρχει προμήθεια για την εφαρμογή πορτοφολιού Chivo
Σύμφωνα με το tweet. Ο Πρόεδρος Bukele ανέφερε ότι θα υπάρχει μια δυνατότητα εντός της εφαρμογής Chivo Wallet που θα επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν αυτόματα το Bitcoin τους σε δολάρια.

Λόγω αυτής της αυτόματης λειτουργίας, κάθε χρήστης που δεν θέλει να αποσύρει αμέσως το Bitcoin του αλλά αργότερα μπορεί πάντα να πάρει μετρητά από τα κρατικά ιδρυμένα ΑΤΜ.

Επιπλέον, 50 υποκαταστήματα θα κατασκευαστούν σε όλο το Ελ Σαλβαδόρ. Έτσι, τα άτομα μπορούν να καταθέσουν ή να αποσύρουν και να εκπαιδεύσουν τους ανθρώπους πώς να χρησιμοποιούν τα ΑΤΜ και τα πορτοφόλια. Ο Πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι θα υπάρχει 24ωρη δυνατότητα ανάληψης για τους χρήστες χωρίς να χρειάζεται καθόλου προμήθειες.

Η πρώτη ανακοίνωση αυτής της δημιουργίας του Πορτοφολιού Chivo από τον Πρόεδρο ήταν τον Ιούνιο. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ. Κάθε ενήλικος πολίτης που κατέβασε την εφαρμογή Chivo Wallet θα λάβει Bitcoin ύψους 30 $.

Ο Πρόεδρος Bukele λέει ότι ένα άλλο όφελος αυτού του έργου Bitcoin είναι να εξοικονομήσει τα χρήματα που χάνονται για τα εμβάσματα που τονίζει.

Λέει ότι συνήθως, το Ελ Σαλβαδόρ ξοδεύει περισσότερα από 400 εκατομμύρια δολάρια ετησίως μόνο για προμήθειες εμβασμάτων. Έτσι, θα είναι επωφελές για τους ανθρώπους εάν μπορούν να εξοικονομήσουν ένα τόσο τεράστιο χρηματικό ποσό. Επιπλέον, μπορείτε ακόμα να επωφεληθείτε από το γεγονός ότι δεν θα μεταφέρετε μετρητά. Ως εκ τούτου, είναι πιο πρακτικό και ασφαλέστερο.

Επιπλέον, οι πολίτες του Ελ Σαλβαδόρ στο εξωτερικό μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή πορτοφολιού για να στείλουν χρήματα στους φίλους και την οικογένειά τους στο σπίτι. Στη συνέχεια, όμως, έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε τη Western Union και να υποστείτε πληρωμή προμήθειας και τις μεγάλες ουρές.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η χώρα προωθεί την ελευθερία του λόγου όπου τόσο τα μέσα ενημέρωσης όσο και οι πολίτες δεν αντιμετωπίζουν μεγάλη λογοκρισία. Ο καθένας είναι ανοιχτός να πει τις απόψεις του και να πει τη γνώμη του. Επιπλέον, το Ελ Σαλβαδόρ λαμβάνει σοβαρά υπόψη το απόρρητο και προστατεύει τα δεδομένα των χρηστών με κάθε κόστος. Με άλλα λόγια, είναι ένας παράδεισος όχι μόνο για τους ντόπιους αλλά και τους αλλοδαπούς, ειδικά εκείνους που χρησιμοποιούν εργαλεία όπως τα VPN. Και με αυτές τις εξελίξεις στην υιοθέτηση Bitcoin, η χώρα φαίνεται να καλωσορίζει κάθε άτομο του κόσμου με ανοιχτό μυαλό.

Το Ελ Σαλβαδόρ λέει πως δεν είναι υποχρεωτικό να υιοθετήσει το Bitcoin
Με αυτήν τη νέα εξέλιξη, οι κάτοικοι του Ελ Σαλβαδόρ μπορούν τώρα να κατεβάσουν την εφαρμογή Chivo Wallet στις 7 Σεπτεμβρίου.

Την ίδια ημέρα επίσης, ο νόμος Bitcoin θα τεθεί σε ισχύ και στη χώρα. Αλλά στη συνέχεια, εκείνοι που μπορούν να έχουν πρόσβαση στα οφέλη αυτού του εγχειρήματος είναι εκείνοι που έχουν εγγραφεί προηγουμένως στο Chivo Wallet.

President Of El Salvador Maps Out Plans Before Bitcoin Law Enactment

Αυτό το έργο αντιμετώπισε πολυάριθμες αντιδράσεις αφού αυτή η ορόσημη νομοθεσία ευνόησε τον νόμο του προέδρου Bukele για το bitcoin τον περασμένο Ιούνιο. Για παράδειγμα, η Παγκόσμια Τράπεζα αρνήθηκε να βοηθήσει στη χρηματοδότηση της εφαρμογής bitcoin του Ελ Σαλβαδόρ.

Παρ ‘όλα αυτά, ο Πρόεδρος τόνισε ότι η υιοθέτηση του bitcoin δεν είναι υποχρεωτική αλλά προαιρετική για θέματα εντός της χώρας.

Ο Bukele επικοινώνησε με τους επικριτές που υποστηρίζουν ότι ο νόμος Bitcoin θα θέσει σε κίνδυνο τους ανθρώπους στο τρέχον tweet.

«Πολλοί άνθρωποι μπορεί να επιλέξουν να πιστέψουν τους αντιπάλους μας που έχουν εγκληματική διάθεση και δεν έχουν κάνει τίποτα άλλο από το να πληρώσουν δολοφόνους, να καταστρέψουν και να λεηλατήσουν τη χώρα μας. Ενώ μερικοί μπορεί να αποφασίσουν να πιστέψουν στην κυβέρνηση ».

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Asad Gilani

Article: https://bitcoinist.com/president-of-el-salvador-maps-out-plans-before-bitcoin-law-enactment/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)