Ο Jack Dorsey’s Square ανακοινώνει σχέδια για Bitcoin DEX

Βασικά Δεδομένα

  • Ο Jack Dorsey, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Square, ανακοίνωσε σχέδια για την κατασκευή αποκεντρωμένου ανταλλακτηρίου (DEX).
  • Ο Mike Brock, ο οποίος θα είναι επικεφαλής του project, περιέγραψε επίσης το DEX ως ράμπα εντός και εκτός ράμπας για τα crypto πορτοφόλια.
  • Το project TBD της Square θα αναλάβει την προσπάθεια.

Ο Jack Dorsey ανακοίνωσε ότι η Square θα κατασκευάσει ένα αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στο πλαίσιο του έργου TBD.

Ο Ντόρσεϊ ανακοινώνει την κατεύθυνση του TBD
«Καθορίσαμε την κατεύθυνση του [TBD]», έγραψε ο Ντόρσεϊ στο Twitter σήμερα. «[Το project] θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε μια ανοιχτή πλατφόρμα για να δημιουργήσουμε ένα αποκεντρωμένo ανταλλακτήριο για Bitcoin.»

Ο Dorsey ανακοίνωσε αρχικά το TBD τον Ιούλιο, δηλώνοντας ότι θα χρησίμευε ως ανοιχτή πλατφόρμα προγραμματιστών και η βάση διαφόρων υπηρεσιών DeFi.

Ο Mike Brock, ο Γενικός Διευθυντής του TBD στο Square, σχολίασε επίσης την προσπάθεια σήμερα. Δήλωσε ότι «υπήρξαν πολλές εικασίες για το τι είναι και τι δεν είναι το TBD».

Συνέχισε να εξηγεί ότι το έργο θα απλοποιήσει τη διαδικασία χρηματοδότησης ενός πορτοφολιού χωρίς φύλαξη χωρίς τη χρήση ανταλλακτηρίων όπως η Square’s Cash App και η Coinbase. Πρόσθεσε ότι αυτό θα γίνει δημιουργώντας ράμπες εντός και εκτός ράμπας στο Bitcoin.

“Μπορείτε να το σκεφτείτε ως ένα αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο για fiat”, κατέληξε ο Brock στη σειρά των tweets του. Πρόσθεσε ότι θα είναι επίσης ανοιχτού κώδικα και χωρίς άδεια και θα λειτουργεί με οποιοδήποτε πορτοφόλι crypto.

Η προσπάθεια διαφέρει από την Square Crypto
Σε αντίθεση με το Square Crypto, το οποίο χρηματοδοτεί την ανάπτυξη Bitcoin γενικά, το TBD έχει ελαφρώς διαφορετικό πεδίο εφαρμογής. Ο Ντόρσεϊ είπε ότι η προσπάθεια θα ενώσει τις υπηρεσίες Seller και Cash App της Square καθώς και την πρόσφατα αποκτηθείσα μουσική υπηρεσία της, Tidal.

Μέχρι σήμερα, η Square Crypto έχει χρηματοδοτήσει πολλά crypto projects. Αυτή τη στιγμή εργάζεται σε ένα ανοιχτό hardware πορτοφόλι για Bitcoin.

Πέρα από τις αναπτυξιακές του προσπάθειες, η Square έχει επενδύσει σημαντικά σε κρυπτονομίσματα. Η εταιρεία κατέχει σήμερα πάνω από 8.000 BTC, περίπου ισοδύναμο με 393 εκατομμύρια δολάρια σε τρέχουσες τιμές.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Mike Dalton

Article: https://cryptobriefing.com/jack-dorseys-square-announces-plans-for-bitcoin-dex/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)