Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε εάν το Bitcoin θα παραμείνει το κορυφαίο σκυλί, λέει ο βετεράνος της Wall Street

Το Bitcoin έχει παραμείνει μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο κρυπτονομισματικό περιουσιακό στοιχείο όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση της αγοράς από την έναρξή του το 2009. Δεδομένων των χιλιάδων άλλων κρυπτονομισμάτων που έχουν δημιουργηθεί με την πάροδο των ετών, θα μπορούσε ποτέ κάποιο από αυτά να γίνει μεγαλύτερο από το Bitcoin (BTC) ανώτατο όριο αγοράς;

«Βρισκόμαστε στο πρώτο μισό της δεύτερης εκκίνησης των κρυπτονομισμάτων και αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι το BTC θα παραμείνει στην κορυφή, ωστόσο, όπως το Red Sox κατέρρευσε φέτος, απλά δεν το γνωρίζουμε», ο διευθύνων συνεργάτης της A&C Advisors LLC , Daniel Strachman είπε στο Cointelegraph. Η εμπειρία του Strachman περιλαμβάνει δεκαετίες οικονομικής δουλειάς και συγγραφής πολλών βιβλίων. «Καταλήγει στην αντίδραση της αγοράς και το ενδιαφέρον των επενδυτών», πρόσθεσε. “Υπάρχει πολλή κουβέντα για το Eth που ξεπερνά το BTC και αυτό είναι μια πραγματικότητα, αλλά πρέπει να παίξουμε μερικά ακόμη παιχνίδια για να δούμε τι θα συμβεί.”

Η βιομηχανία κρυπτονομισμάτων έχει δει πολλούς κύκλους αγοράς, μεγαλώνοντας με τον καθένα. Το CoinMarketCap, το οποίο απαριθμεί περιουσιακά στοιχεία κρυπτονομισμάτων ανάλογα με το μέγεθος του κεφαλαίου αγοράς τους, είναι μια κοινή πηγή δεδομένων στη βιομηχανία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Τα περιουσιακά στοιχεία Crypto έχουν επιτύχει μαζικές αποτιμήσεις σε δολάρια. Σχεδόν όλα τα στοιχεία κρυπτονομισμάτων στα κορυφαία 100 στο CoinMarketCap φέρουν αποτιμήσεις άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων – ένα σημάδι της ανάπτυξης και της σημασίας της βιομηχανίας κρυπτονομισμάτων.

Η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί σημαντικά από την αρχή του Bitcoin πριν από μια δεκαετία. Συζητήσεις και σχόλια σχετικά με ένα «flippening» – βιομηχανική γλώσσα για ένα διαφορετικό κρυπτονόμισμα που ξεπερνά το BTC στο ανώτατο όριο της αγοράς – έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς. Τι μπορεί να προκαλέσει ένα άλλο περιουσιακό στοιχείο κρυπτονομισμάτων να ξεπεράσει το Bitcoin στην αγορά;

“Η χρησιμότητα στην αγορά και η υιοθέτηση και το ενδιαφέρον των επενδυτών είναι αυτά που θα οδηγήσουν ένα περιουσιακό στοιχείο κρυπτονομίσματος ή ίσως δύο να ξεπεράσουν το BTC”, δήλωσε ο Strachman.

Το Bitcoin έχει κερδίσει σημασία στο κεντρικό μάτι. Το περιουσιακό στοιχείο έχει μια σταθερή και συγκριτικά σπάνια προσφορά, καθώς και ένα πιστό κοινό στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων, ειδικά μεταξύ ενός πλήθους που ονομάζεται “Bitcoin maximalists”, οι οποίοι ουσιαστικά βλέπουν το BTC ως το μόνο κρυπτονόμισμα που θα πετύχει μακροπρόθεσμα.

“Η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι μια κατηγορία περιουσιακών στοιχείων που είναι εδώ για να μείνει”, δήλωσε ο Strachman όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα (ή την έλλειψη αυτού) ενός FTC του BTC και τη σημασία ενός τέτοιου γεγονότος. Αυτός πρόσθεσε:

«Δεν φεύγει. Εάν ένα περιουσιακό στοιχείο κρυπτονομίσματος ξεπεράσει το BTC θα οφείλεται στις δυνάμεις της αγοράς τόσο στο ενδιαφέρον των επενδυτών όσο και στη χρησιμότητα της αγοράς. Αν κοιτάξετε τις πέντε κορυφαίες εταιρείες ανά όριο αγοράς το 1980, ήταν η Exxon, η GM, η Mobil Ford και η Texaco, σήμερα είναι η Apple, η Microsoft, η Google, η Saudi Aramco και η Amazon – τα πράγματα αλλάζουν και αυτό είναι εντάξει γιατί έτσι οι ελεύθερες παγκόσμιες αγορές λειτουργούν ».

Η πιθανότητα ανατροπής παραμένει δύσκολο να ποσοτικοποιηθεί, αν και οι συζητήσεις τα τελευταία χρόνια έχουν αμφισβητήσει το Ethereum (ETH) ως πιθανό υποψήφιο.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Benjamin Pirus

Article: https://cointelegraph.com/news/still-too-early-to-know-if-bitcoin-will-remain-top-dog-wall-street-vet-says

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)