Ανάλυση Τιμής Tron, Ethereum Classic, Zcash: 26 Αυγούστου

Το Bitcoin υποχώρησε κάτω από τα 47 χιλιάδες δολάρια, ενώ η τιμή του Ethereum ήταν στα 3.100 δολάρια μετά από πτώση 0,6%. Μετά την κίνησή του, altcoins όπως το ETC και το Zcash κινήθηκαν νότια στα αντίστοιχα γραφήματά τους.

Το TRON, ωστόσο, ανέκαμψε ελάχιστα παρά τα φθαρμένα σήματα. Η δράση τιμών του ETC επιβραδύνθηκε καθώς σημείωσε πτώση 0,6% μετά την πτώση κάτω από τη γραμμή υποστήριξης των 67,36 δολαρίων. Τέλος, η Zcash υποχώρησε κατά 1,8% και κατευθύνθηκε προς το κατώτατο όριο των 137,24 δολαρίων.

Tron [TRX]

Tron, Ethereum Classic and ZCash Price Analysis: 26 August

Η TRON διαπραγματευόταν στα 0,084 δολάρια και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του TRX ανέφεραν ανθεκτικότητα. Το alt πλησίαζε για να μειωθεί κάτω από τη γραμμή υποστήριξης 0,081 $. Εάν το alt αρχίσει να διαπραγματεύεται κάτω από την εν λόγω γραμμή υποστήριξης, το επόμενο κατώτατο όριο τιμής ήταν 0,070 $.

Το MACD αναβοσβήνει με κόκκινα ιστογράμματα που επισημαίνουν την καθοδική δράση των τιμών. Η πίεση αγοράς παρέμεινε χαμηλή καθώς ο Δείκτης Σχετικής Ισχύος απεικονίστηκε κάτω από τη μισή γραμμή κοντά στο 40άρι.

Αντίθετα, το Parabolic SAR παρουσίασε την αρχή μιας ανοδικής τάσης καθώς οι διακεκομμένες γραμμές φαίνονταν κάτω από τα κηροπήγια.

Σε περίπτωση που το TRX αντιστραφεί πάνω από το επίπεδο υποστήριξης 0,081 $, μπορεί να αντιμετωπίσει αντίσταση στα 0,088 $ και στη συνέχεια, στα 0,095 $.

Ethereum Classic [ETC]

Tron, Ethereum Classic and ZCash Price Analysis: 26 August

Η ανοδική τάση του Ethereum Classic σταμάτησε καθώς έπεσε κάτω από τη γραμμή υποστήριξης των 67,36 δολαρίων τις τελευταίες 48 ώρες. Τις τελευταίες 24 ώρες, υποχώρησε κατά 0,6% και διαπραγματεύτηκε στα 61,33 $, προσέχοντας το κατώτατο όριο των 58,09 δολαρίων.

Το Awesome Oscillator αναβοσβήνει μια κόκκινη γραμμή σήματος που υπονοεί ότι μια συνεδρία με κόκκινο χρώμα επιβραδύνει την ανοδική ροπή για το Ethereum Classic. Το MACD απεικόνιζε την ανοχή καθώς εξέπεμπε κόκκινα ιστογράμματα.

Η αγοραστική πίεση παρέμεινε χαμηλή τις τελευταίες ημέρες και ο δείκτης σχετικής δύναμης απεικονίστηκε κάτω από τη μισή γραμμή, επιβεβαιώνοντας το ίδιο.

Σε περίπτωση αναστροφής της τιμής, η τιμή θα μπορούσε να αγγίξει το επίπεδο αντίστασης των 67,32 δολαρίων. Μετά την ανατροπή του ίδιου, θα μπορούσε να επιχειρήσει να δοκιμάσει ξανά το ανώτατο όριο των 75,04 δολαρίων.

Στο αναπτυξιακό μέτωπο, οι κύριοι προγραμματιστές συζήτησαν το Mystique Hard Fork, το οποίο θα ισχύει για το Ethereum Classic.

Zcash [ZEC]

Tron, Ethereum Classic and ZCash Price Analysis: 26 August

Το Zcash μειώθηκε κατά 1,8% τις τελευταίες 24 ώρες και τιμήθηκε στα 151,14 $. Το altcoin έπεσε κάτω από τη γραμμή υποστήριξης των 159,06 δολαρίων και ετοιμάστηκε να κινηθεί προς τα κάτω για να ξεκουραστεί στο κατώτατο όριο των 137,24 δολαρίων. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Zcash έφεραν ανθεκτικότητα.

Σύμφωνα με την απόκλιση που παρατηρήθηκε στο MACD, η τιμή έπεσε και αντίστοιχα, η MACD σημείωσε κόκκινα ιστογράμματα. Ο Δείκτης Σχετικής Ισχύος παρέμεινε κάτω από τη μισή γραμμή καθώς η αγοραστική δύναμη μειώθηκε.

Η Chaikin Money Flow παρέμεινε επίσης σε bearish έδαφος με μείωση των εισροών κεφαλαίων.

Σε περίπτωση που το Zcash κινείται προς τα πάνω, θα μπορούσε να επιχειρήσει να ανατρέψει το επίπεδο αντίστασης των 159,06 δολαρίων και στη συνέχεια, το ανώτατο όριο των 167,91 δολαρίων.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://ambcrypto.com/tron-ethereum-classic-zcash-price-analysis-26-august/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)