Πώς το Crypto γίνεται πιο εφαρμόσιμο στον πραγματικό κόσμο

Από τότε που οι πελάτες της Tesla απέκτησαν την ικανότητα να αγοράζουν οχήματα Tesla χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα, πολλοί αναρωτήθηκαν για τη συνεχιζόμενη πιθανή εφαρμογή κρυπτονομισμάτων στην αγορά. Παρ ‘όλα αυτά, περισσότερες μεγάλες εταιρείες έχουν πάρει το πανό που έριξε η Tesla. Είναι δύσκολο να πούμε τι μπορεί να έχει το μέλλον για τα κρυπτονομίσματα, αλλά με την πρόσφατη προσαρμογή στην αγορά, η εφαρμογή της αναδυόμενης τεχνολογίας γίνεται ολοένα και πιο εμφανής.

Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Bitcoinist που χρησιμοποιούν Crypto τώρα
1. Microsoft
Παρόμοια με την Tesla, η Microsoft επέτρεψε την αγορά υπηρεσιών με κρυπτονομίσματα και στη συνέχεια αποσύρθηκε. Ωστόσο, η Microsoft ανέτρεψε ξανά τη στάση της και οι χρήστες μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα για να πραγματοποιούν ορισμένες συναλλαγές.

2. AT&T
Μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες μεταφορέων στις ΗΠΑ, η AT&T επιτρέπει την πληρωμή online λογαριασμών με κρυπτονομίσματα, μέσω BitPay.

3. Miami Dolphins
Στην αρχή της σεζόν NFL του 2019, τα Miami Dolphins ανακοίνωσαν ότι τα εισιτήρια θα μπορούσαν πλέον να αγοραστούν είτε με Litecoin είτε με Bitcoin. Λίγο αργότερα, ονόμασαν το Litecoin το “Επίσημο Κρυπτονόμισμα των Δελφινιών του Μαϊάμι”.

4. Virgin Galactic
Ο Sir Richard Branson, ιδιοκτήτης περισσότερων από 400 εταιρειών, δηλαδή της Virgin Airlines, της Virgin Mobile και της Virgin Galactic ανακοίνωσε ότι όσοι ενδιαφέρονται για εμπορικές διαστημικές πτήσεις μπορούν τώρα να αγοράσουν εισιτήρια χρησιμοποιώντας Bitcoin. Υποθέτω ότι μπορείτε να πείτε, κυριολεκτικά, ότι το Bitcoin «πηγαίνει to the moon».

5. Norwegian Air
Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Σκανδιναβίας και το τρίτο μεγαλύτερο σχέδιο της Ευρώπης για τη χρήση κρυπτονομισμάτων για πληρωμές μελλοντικών πτήσεων. Αν και θα είναι αποκλειστικά για Νορβηγούς επιβάτες, η αεροπορική εταιρεία ελπίζει να επεκτείνει τελικά τους νέους τρόπους πληρωμής τους σε παγκόσμια κλίμακα. Το Norwegian Block Exchange (NBX) θα χρησιμοποιηθεί για τη διεξαγωγή τέτοιων συναλλαγών.

6. Wikipedia
Το 2014, η Wikipedia ανακοίνωσε μια συνεργασία με την Coinbase, μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Αν και η Wikipedia δεν πωλεί αγαθά ή/και υπηρεσίες, οι χρήστες επιτρέπεται να δωρίζουν κρυπτονομίσματα στον οργανισμό.

7. 4Chan
Ίσως το πιο αναμενόμενο στη λίστα, το 4Chan υποστηρίζει διάφορα κρυπτονομίσματα ως πληρωμή για το πάσο 4Chan. Με τους περισσότερους χρήστες να δημοσιεύουν ανώνυμα, δεν αποτελεί πραγματικά έκπληξη το γεγονός ότι το 4Chan έφτασε στη λίστα. Η πλατφόρμα επιτρέπει Litecoin, Bitcoin, Bitcoin Cash και Ethereum ως έγκυρες μεθόδους πληρωμής.

8. ExpressVPN
Αναδυόμενο ως ένα από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών VPN, το ExpressVPN μπαίνει επίσης εύκολα στη λίστα. Με πολλούς επενδυτές κρυπτονομισμάτων να χρησιμοποιούν την υπηρεσία τους, το ExpressVPN επιτρέπει πληρωμές μέσω Bitcoin.

Crypto

9. Amazon
Αν και η Amazon δεν προσφέρει απευθείας ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων στην πλατφόρμα τους, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Purse.io. Το Purse.io επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν προϊόντα Amazon με κρυπτονομίσματα ανταλλάσσοντας κρυπτονομίσματα με μετρητά ενώ πραγματοποιούν αγορές από το Amazon.

10. Benfica
Τέλος, ένας επαγγελματικός ποδοσφαιρικός σύλλογος με το όνομα Μπενφίκα επιτρέπει στους συμμετέχοντες να αγοράζουν εισιτήρια και εμπορεύματα με Bitcoin.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Jacob Holiday

Article: https://bitcoinist.com/how-crypto-is-becoming-more-applicable-in-the-real-world/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)