Οι HODLers του Cardano έχουν ένα μάθημα για να μάθουν για τα βραχυπρόθεσμα κέρδη

Η τιμή του Cardano έχει κάνει δυνατά υψηλά τελευταία. Στην πραγματικότητα, η αξία του altcoin κατάφερε να ξεπεράσει τα $ 2,5 πρόσφατα. Τώρα, μερικοί από την κρυπτο-κοινότητα αποδίδουν την εκτίμηση της αξίας του ADA ως απλή παρενέργεια της ανάκαμψης της ευρύτερης αγοράς. Άλλοι, ωστόσο, έχουν αναγνωρίσει την ουσία της αναπτυξιακής δραστηριότητας του Cardano.

Για να συνεχιστεί η αναπτυξιακή δραστηριότητα, οι προγραμματιστές που σχετίζονται με το δίκτυο πρέπει να αποζημιωθούν δεόντως. Ωστόσο, έχει το Cardano αρκετά κεφάλαια για το ίδιο;

Αποκωδικοποιώντας το σπασμωδικό του θησαυροφυλακίου του Cardano
Σε σύγκριση με άλλα δίκτυα blockchain, η εξέλιξη του Cardano τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πιο εξορθολογισμένη και σταδιακή. Στην πραγματικότητα, μέχρι το τέλος του Voltaire, το Cardano αναμένεται να είναι πλήρως αυτοσυντηρούμενο. Σε εύθετη διαδικασία, οι συμμετέχοντες στο δίκτυο θα είναι εκείνοι που ασκούν επιρροή και βελτιώνουν το blockchain. Εν ολίγοις, το Cardano θα γίνει πραγματικά αποκεντρωμένο.

Η έγκαιρη εισαγωγή του συστήματος ταμείου έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα όφελος για το δίκτυο. Το απώτερο κίνητρο του θησαυροφυλακίου του Cardano είναι να παράσχει κεφάλαια για την ανάπτυξη του δικτύου μέσω διαδικασίας ψηφοφορίας. Αξιοσημείωτο, το ταμείο ξεκίνησε τη χρηματοδότησή του κατά τη δεύτερη εποχή του – Shelly.

Σε γενικές γραμμές, το ταμείο χρηματοδοτείται συγκρατώντας ένα μέρος των νεοσυσταθέντων tokens και παίρνοντας ένα ποσοστό από ανταμοιβές stake και τέλη συναλλαγής. Μέχρι την έναρξη της 285ης εποχής (18 Αυγούστου 2021), το θησαυροφυλάκιο Cardano είχε στο απόθεμά του 573.642.245,57 ADA tokens. Η αποτίμηση του ίδιου είχε ήδη ξεπεράσει τα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια, κατά τη στιγμή της σύνταξης.

Επιπλέον, τα δεδομένα από τον πίνακα ελέγχου του Project Catalyst τόνισαν ότι τα ADA tokens έχουν φορτωθεί σταθερά στο ταμείο. Με αυξανόμενα κίνητρα, η όλη διαδικασία ανάπτυξης έχει αναμφισβήτητα γίνει ακόμη πιο προσοδοφόρα για τους προγραμματιστές. Ως εκ τούτου, η κοινότητα μπορεί να περιμένει ότι ο χώρος Cardano θα γίνει ακόμη πιο εξελιγμένος με το χρόνο. Αυτό, με τη σειρά του, θα παρέχει ασφάλεια σε μακροπρόθεσμους συμβολικά HODLers.

Κοιτάζοντας πέρα ​​από βραχυπρόθεσμα κέρδη
Η τελευταία τιμή και pump θησαυροφυλακίου, αναμφισβήτητα, κατάφεραν να προκαλέσουν ενθουσιασμό στους υποστηρικτές του ADA. Ωστόσο, η πραγματική ουσία του ίδιου δεν βρίσκεται πραγματικά στα βραχυπρόθεσμα κέρδη αλλά στις μακροπρόθεσμες δυνατότητες που έχει ανοίξει για το Cardano.

Με επιτυχία στην παράδοση, το Cardano μπόρεσε να δημιουργήσει σταδιακά μια πιστή κοινότητα HODLer. Από τον Απρίλιο, για παράδειγμα, ο αριθμός τέτοιων διευθύνσεων (που κατέχουν το διακριτικό για περισσότερο από ένα χρόνο) αυξήθηκε κατά 38%. Παράλληλα, ο αριθμός των HODLers στην κατηγορία 1-12 μηνών αυξήθηκε επίσης κατά 102,54%.

Οι βραχυπρόθεσμοι HODLers (που διαθέτουν tokens μέσα σε ένα μήνα), από την άλλη πλευρά, έχουν μειωθεί κατά 26,27% στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, η υπομονή συχνά ταυτίζεται με το κέρδος. Από τις 21 Αυγούστου, το 99,1% όλων των διευθύνσεων είχε κέρδη. Αξιοσημείωτο, το έργο ήταν τόσο κερδοφόρο μόνο μία φορά στο παρελθόν, πολύ πίσω το 2017.

Εάν οι προαναφερθείσες τάσεις συνεχιστούν προς την ίδια κατεύθυνση, όλοι όσοι έχουν πίστη στις μελλοντικές προοπτικές του Cardano [συμπεριλαμβανομένων των προγραμματιστών και των HODLers] θα ανταμειφθούν για την υπομονή τους.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://ambcrypto.com/cardano-heres-why-hodlers-need-to-look-beyond-short-term-gains/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)