Ανάλυση τιμής σε Polkadot, EOS, Dogecoin: 22 Αυγούστου

Καθώς τα Bitcoin και το Ethereum αντιστράφηκαν, ορισμένα altcoins έκαναν το ίδιο, κινούμενα προς τα νότια. Το DOT μειώθηκε κατά 4,9% και απείλησε να πραγματοποιήσει συναλλαγές κοντά στη γραμμή υποστήριξης των 26,74 δολαρίων, το EOS παρά την πτώση των τιμών έδειξε σημάδια αναστροφής. Τέλος, το Dogecoin υποχώρησε κάτω από το όριο αντίστασης των 0,321 δολαρίων, καθώς υποχώρησε κατά 2,7%.

Polkadot (DOT)
Polkadot, EOS and Dogecoin Price Analysis: 22 August

Το DOT υποτιμήθηκε κατά 4,9% και διαπραγματεύτηκε στα 28 $. Το άμεσο επίπεδο υποστήριξης ήταν στα 26,74 $. Με τη συνεχιζόμενη κίνηση προς τα νότια, το alt θα μπορούσε να βρίσκεται στα 26,74 $ και 23,31 $. Επιπλέον, έδειξε σημάδια ενοποίησης μεταξύ 28,94 και 26,74 δολαρίων.

Οι τεχνικοί δείκτες DOTs έδειξαν επίσης μικτά σήματα συναλλαγών. Το Awesome Oscillator κατέγραψε κόκκινες γραμμές σήματος, οι οποίες υπονοούσαν πιθανότητες πτωτικής τάσης.

Σε αντίθεση με το ίδιο, αν και ο Δείκτης Σχετικής Ισχύος μειώθηκε από τη ζώνη υπεραγοράς, παρέμεινε ακόμα πάνω από τη μισή γραμμή, εντός της ανοδικής επικράτειας.

Οι εισροές κεφαλαίων αυξήθηκαν όπως αντικατοπτρίζεται στην ένδειξη Chaikin Money Flow. Εάν το DOT επανερχόταν, θα μπορούσε να επιχειρήσει να δοκιμάσει τη γραμμή αντίστασης 28,94 $ δύο φορές μέσα σε μια εβδομάδα.

EOS

Polkadot, EOS and Dogecoin Price Analysis: 22 August

Το EOS ανατράπηκε πάνω από το σήμα αντίστασης των 5,36 δολαρίων μόλις λίγες μέρες πίσω. Παρόλα αυτά το alt είχε υποτιμηθεί στο γράφημα κατά 3,5%. Διαπραγματεύονταν για 5,48 $ την ώρα της γραφής του άρθρου.

Αν και σημείωσε πτώση των τιμών, οι δείκτες για το EOS παρέμειναν θετικοί. Το Awesome Oscillator σημείωσε πράσινες γραμμές σήματος που υποδηλώνουν ότι το EOS θα μπορούσε να κινηθεί ανοδικά κατά τις επόμενες συναλλαγές.

Ο Δείκτης Σχετικής Ισχύος εντοπίστηκε κοντά στα 60 και εντός της ανοδικής επικράτειας. Εάν το προαναφερθέν κίνημα ισχύει, το EOS θα μπορούσε να επιχειρήσει να δοκιμάσει ξανά το σήμα αντίστασης των 5,87 δολαρίων.

Οι ζώνες Bollinger συγκλίνουν, γεγονός που σημαίνει ότι η αστάθεια της αγοράς θα μπορούσε να παραμείνει χαμηλή. Εάν το alt αποτύχει να ανέβει στα γραφήματα, θα μπορούσε να βρει υποστήριξη στα 4,77 $ και 4,24 $ αντίστοιχα.

Dogecoin (DOGE)

Polkadot, EOS and Dogecoin Price Analysis: 22 August

Το Dogecoin έχασε 2,7% τις τελευταίες 24 ώρες και τιμολογείται στα 0,320 $. Είχε μόλις πέσει κάτω από τη γραμμή αντίστασης 0,321 $, ενώ πλησίαζε τη γραμμή υποστήριξης των 0,273 $.

Το τετράωρο γράφημα του Dogecoin παρουσίασε πτωτική κίνηση τιμών. Το Awesome Oscillator έλαμψε κόκκινες ράβδους, τεκμηριώνοντας την ανθεκτική προοπτική.

Το Parabolic SAR σημείωσε επίσης διακεκομμένες γραμμές πάνω από το κηροπήγιο, γεγονός που συνεπάγεται πτωτική τάση των τιμών για το alt. Οι ζώνες Bollinger περιορίστηκαν και ανέφεραν ότι η μεταβλητότητα των τιμών θα μπορούσε να σημειώσει πτώση στις επόμενες συναλλαγές.

Από την άλλη πλευρά, εάν οι εμπειρίες Dogecoin ενισχύσουν την αγοραστική πίεση, οι τιμές θα μπορούσαν να στοχεύσουν ξανά στα 0,347 $, για δεύτερη φορά αυτόν τον μήνα.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:  

Article: https://ambcrypto.com/polkadot-eos-dogecoin-price-analysis-22-august/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)