Ανάλυση τιμών Ethereum, IOTA, BitTorrent: 21 Αυγούστου

Η άνοδος του Bitcoin πάνω από $ 48K ώθησε την αγορά στην ευρύτερη αγορά, αλλά δεν οδήγησε σε εκρήξεις. Το Ethereum συγκεντρώθηκε μεταξύ $ 3290,27 και $ 2977,68. To IOTA, από την άλλη πλευρά, σημείωσε άλμα 5,1% ενώ κοιτούσε την επόμενη αντίστασή τoυ στα 1,11 $. Επιπλέον, με σταθερά υψηλότερα υψηλά επίπεδα, το BitTorrent θα μπορούσε να ανατραπεί σε επίπεδο αντίστασης 0,0046 $.

Ethereum (ETH)

Ethereum, IOTA and BTT Price Analysis: 21 August

Το Ethereum αυξήθηκε 2,5% τις τελευταίες 24 ώρες και διαπραγματεύτηκε στα 3290,27 $. Σταθεροποιήθηκε πάνω από το επίπεδο υποστήριξης 2977,68 δολαρίων ενώ αναβοσβήνει σημάδια ενοποίησης. Εάν οι τιμές παραμείνουν στο ίδιο επίπεδο κατά τις προσεχείς συνεδριάσεις συναλλαγών, το ETH θα μπορούσε να ξεσπάσει ανοδικά για να δοκιμάσει $ 3322,80.

Τα τεχνικά, ωστόσο, έδειξαν προς ανάμεικτες πινακίδες στο 4ωρο διάγραμμα. Ο Awesome Oscillator σημείωσε πράσινες γραμμές σήματος και τόνισε τη θετική δράση τιμών. Η αγοραστική δύναμη ανέκαμψε από την ανθεκτική ζώνη, καθώς ο Δείκτης Σχετικής Ισχύος βρέθηκε κοντά στο 60άρι.

Το MACD εξέπεμψε επίσης ανοδικά σήματα, αν και οι πράσινες ράβδοι στο ιστόγραμμά του υποχωρούσαν τις τελευταίες συνεδρίες. Σε περίπτωση αναστροφής των τιμών, το ETH θα μπορούσε να βρει υποστήριξη στα 2977,68 $.

ΙΟΤΑ

Ethereum, IOTA and BTT Price Analysis: 21 August

Το IOTA σημείωσε άλμα 5,1% στο γράφημα της τελευταίας ημέρας και είχε τιμή 1,09 $ την ώρα του Τύπου. Το alt ετοιμάστηκε να αγγίξει την άμεση αντίστασή του στα 1,11 $ ενώ απομακρύνεται από το επίπεδο υποστήριξης των 0,96 $. Τα τεχνικά στοιχεία παρέμειναν αρκετά θετικά για το IOTA.

Σε περίπτωση που το IOTA καταφέρει να ανατρέψει το $ 1,11, θα μπορούσε να στοχεύσει στη δοκιμή της αντίστασης των $ 1,21. Το MACD παρουσίασε πράσινες ράβδους στο ιστόγραμμα. Οι ζώνες Bollinger παρουσίασαν αποκλίσεις, γεγονός που έδειξε πιθανές πιθανότητες αυξημένης αστάθειας της αγοράς.

Ο Awesome Oscillator κατέγραψε πράσινες γραμμές σήματος. Από την άλλη πλευρά, οι περιοχές υποστήριξης του IOTA ήταν 0,96 $ και 0,79 $.

BitTorrent (BTT)

Ethereum, IOTA and BTT Price Analysis: 21 August

Το BTT αυξήθηκε κατά 2,6% τις τελευταίες 24 ώρες. Διαπραγματεύται στα 0,0044 δολάρια, κατά την γραφή του άρθρου, κινούνταν με εύρος τιμών. Εάν συνεχίσει να σχηματίζει υψηλότερα υψηλά, θα μπορούσε σύντομα να ανατραπεί στις γραμμές αντίστασης των 0,0046 και 0,0049 δολαρίων.

Οι δείκτες εμφάνισαν μικτή κίνηση τιμών στην αγορά. Ο Awesome Oscillator σημείωσε πράσινες γραμμές σήματος και έλαμψε επίσης ένα σήμα αγοράς για εμπόρους. Αντίστοιχα, ο Δείκτης Σχετικής Ισχύος κινήθηκε πάνω από τη μισή γραμμή και παρέμεινε κοντά στα 50, καθώς η αγοραστική πίεση κέρδισε κάποια δύναμη.

Οι πράσινες ράβδοι που υποχωρούσαν φάνηκαν στο ιστόγραμμα MACD, καθώς ήταν στα πρόθυρα να υποβληθούν σε ένα bearish crossover. Εάν η προαναφερθείσα δήλωση ισχύει, το BTT θα μπορούσε να πέσει στα επίπεδα υποστήριξης 0,0040 $ και 0,0035 $.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://ambcrypto.com/ethereum-iota-bittorrent-price-analysis-21-august/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)