Το Polygon θα δημιουργήσει έναν αποκεντρωμένο αυτόνομο οργανισμό

Το Polygon δήλωσε ότι θα σχηματίσει έναν αποκεντρωμένο αυτόνομο οργανισμό, ή DAO, για όλα τα μέλη της κοινότητάς του, καθώς και projects αποκεντρωμένης χρηματοδότησης.

Σε ανακοίνωση της Πέμπτης, το Polygon κάλεσε τα μέλη του να εκφράσουν τις απόψεις τους σχετικά με την πλατφόρμα σχηματίζοντας ένα DAO. Σύμφωνα με την Polygon, σχεδιάζει να δημιουργήσει επιτροπές για την προώθηση της συζήτησης μεταξύ των projects, συμπεριλαμβανομένων των QuickSwap, Sushi και Aave και άλλων, για να «φέρει το DeFi στα επόμενα εκατομμύρια χρήστες».

“Καθώς το οικοσύστημα Polygon μεγαλώνει, τα μέλη της επιτροπής έχουν μια ευκαιρία στο μπροστινό κάθισμα έναντι άλλων για να αυξήσουν τη διασταυρούμενη συνεργασία για τα προϊόντα τους”, ανέφερε το project. «Η ψηφοφορία για εκλογές νέων μελών θα μπορούσε να εφαρμοστεί με πολλούς τρόπους, όπως με τη χρήση staked MATIC στο PoS ή μέσω των κατόχων DAO token».

To Polygon είπε ότι το DAO θα μπορούσε να προσφέρει μια λύση για την κλίμακα έργων στα κιτ ανάπτυξης λογισμικού ή SDK. Άλλα οφέλη θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν “όποιος κατασκευάζει εργαλεία, integrations και projects” σε συστοιχίες Layer2.

Η ανακοίνωση έρχεται λιγότερο από μία εβδομάδα αφότου το Polygon δήλωσε ότι θα συγχωνεύσει το δίκτυο Hermez στο οικοσύστημά του για 250 εκατομμύρια δολάρια. Η συγχώνευση ήταν μέρος της επέκτασης του Polygon σε zero-knowledge proofs.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: TURNER WRIGHT

Article: https://cointelegraph.com/news/polygon-will-create-a-decentralized-autonomous-organization

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)