Δείτε τι σημαίνει η «μαύρη τρύπα ρευστότητας» του Solana για την αγορά altcoin

To Solana [SOL], αυξήθηκε κατά 75% αυτή την εβδομάδα. Αυτό έγινε χάρη στην αυξανόμενη χρήση NFT και DeFi στο δίκτυο blockchain μεγάλου όγκου. Αφού κατέγραψε πρόσφατα το ATH των 79,57 $. το 10ο μεγαλύτερο token διαπραγματεύτηκε λίγο πάνω από το επίπεδο τιμής των $ 72, μετά από αύξηση 5% σε 24 ώρες.

Όπως τονίστηκε προηγουμένως, διαφορετικοί αναλυτές μέσα στην κρυπτο-κοινότητα έχουν μοιραστεί την αισιοδοξία τους για τo Solana στο παρελθόν. Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι μια ενδιαφέρουσα άποψη για αυτό το μοντέρνο «θηρίο» ενός altcoin.

Ο κρυπτοαναλυτής και επενδυτής Daniel Cheung, για παράδειγμα, ήταν bullish σε αυτό το δίκτυο και το οικοσύστημά του, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Οι επενδυτές και οι traders πρέπει να δώσουν προσοχή, συνέστησε.

Μπαίνοντας στο top-10 του CoinMarketCap, το Solana παρέμεινε αδιαπέραστο από την αρνητική δράση τιμών που καταγράφηκε από τα περισσότερα κρυπτονομίσματα στη λίστα. Επομένως, είναι λογικό να διερευνήσουμε τι πιστεύουν οι αναλυτές ότι υποστηρίζουν μια τέτοια ανάπτυξη.

Βραχυπρόθεσμα SOL
Σε μια σειρά από tweets, ο Cheung τόνισε τις δυνατότητες του Solana για ένα ακόμα ράλι. Ένα τέτοιο ράλι θα αυξήσει την τιμή του 4 φορές από την τρέχουσα αξία του, υποστήριξε.

Σκεφτείτε αυτό – το TVL του Solana (Total Value Locked) κατέγραψε πρόσφατα ένα νέο υψηλότερο όλων των εποχών, ύψους 1,93 δισεκατομμυρίων δολαρίων, λόγω της δράσης τιμών.

«Ενώ το TVL δεν είναι μια τέλεια μέτρηση της υιοθεσίας, είναι ένας καλός πληρεξούσιος, διότι δείχνει πόση αξία εμπιστεύονται οι άνθρωποι σε smart contracts», πρόσθεσε σε ένα tweet.

Μακροπρόθεσμα SOL
Μεγαλώνοντας λίγο, ο αναλυτής συνέχισε να προβάλει μια διαδρομή που θα μπορούσε να βοηθήσει τη SOL να πάει στο φεγγάρι. Προέβλεψε,

«Σε ένα βασικό σενάριο όπου πιστεύω ότι το TVL θα μπορούσε να φτάσει τα 4 δισεκατομμύρια και εφαρμόζετε πολλαπλάσιο TVL 15x έως 20x, το $ SOL θα μπορούσε να φτάσει το ανώτατο όριο κυκλοφορίας της αγοράς από 60B έως 80B. Αυτό θα μπορούσε να είναι 4 φορές από εδώ. Η σκέψη της μεγάλης εικόνας είναι πώς πλουτίζεις σε επενδύσεις ».

Εκτός από αυτό, είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ενώ το SOL αυξήθηκε, άλλα οικοσυστήματα έχουν υποχωρήσει από τότε. Αυτές περιλαμβάνουν τις προτιμήσεις του Binance Smart Chain. Τι υπονοούν τότε αυτά τα ευρήματα;

Λοιπόν, σύμφωνα με έναν άλλο αναλυτή, το SOL θα αντιπροσωπεύει μια «μαύρη τρύπα ρευστότητας» για την αγορά altcoin τις επόμενες ημέρες/εβδομάδες.

 

Το Σολάνα, χωρίς αμφιβολία, κατέγραψε μια τεράστια αύξηση πρόσφατα και μπορεί να συνεχίσει να το κάνει. Οι υψηλοί όγκοι και η συνεχής αγοραστική πίεση θα είναι το κλειδί για να ωθήσει το Σολάνα προς τα βόρεια κατά τις επόμενες συνεδρίες.

Δεν είναι λοιπόν περίεργο γιατί ορισμένα άτομα μπαίνουν στο τρένο εξπρές για να δημιουργήσουν «πλούτο γενεών». Εξετάστε για παράδειγμα τον crypto influencer “The Crypto Monk”, για παράδειγμα. Ένα πρόσφατο tweet έλεγε,

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://ambcrypto.com/heres-what-solanas-liquidity-black-hole-means-for-the-altcoin-market/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)