Quant, το Arweave και το Avalanche ανεβαίνουν στα ύψη ενώ το Bitcoin αναζητά υποστήριξη

Η αγορά κρυπτονομισμάτων μπήκε για άλλη μια φορά σε περίοδο αβεβαιότητας στις 18 Αυγούστου, καθώς η τιμή του Bitcoin (BTC) αγωνίστηκε να βρει δυναμική κάτω από τα 46.000 δολάρια και τα altcoins μεγάλης κεφαλαιοποίησης υποχώρησαν ελαφρώς πίσω.

Αρκετά project κατάφεραν να ανατρέψουν την τάση και να σημειώσουν διψήφια κέρδη χάρη στις ενσωματωμένες αλυσίδες και τις αναβαθμίσεις πρωτοκόλλων που ενθουσίασαν τις αντίστοιχες κοινότητές τους και παρείχαν στους traders εναλλακτικές λύσεις Ethereum χαμηλότερης αμοιβής.

Τα δεδομένα από τα Cointelegraph Markets Pro και TradingView δείχνουν ότι τα μεγαλύτερα κέρδη τα τελευταία 24ωρα ήταν από τα Quant (QNT), Arweave (AR) και Avalanche (AVAX).

Το AR συνεχίζει το καυτό σερί του
Το AR token του Arweave ήταν ένα από τα tokens με τις καλύτερες επιδόσεις την περασμένη εβδομάδα, με τη δραστηριότητα στο αποκεντρωμένο δίκτυο αποθήκευσης να συνεχίζει να σημειώνει νέα υψηλά ρεκόρ στις καθημερινές συναλλαγές.

Τα δεδομένα της VORTECS from από την Cointelegraph Markets Pro άρχισαν να εντοπίζουν μια ανοδική προοπτική για AR στις 14 Αυγούστου, πριν από την πρόσφατη άνοδο των τιμών.

Η βαθμολογία VORTECS exclusive, αποκλειστική για την Cointelegraph, είναι μια αλγοριθμική σύγκριση των ιστορικών και των τρεχουσών συνθηκών της αγοράς που προέρχονται από ένα συνδυασμό σημείων δεδομένων που περιλαμβάνουν το κλίμα της αγοράς, τον όγκο συναλλαγών, τις πρόσφατες κινήσεις των τιμών και τη δραστηριότητα στο Twitter.

Όπως φαίνεται στο παραπάνω διάγραμμα, η βαθμολογία VORTECS Ar για το Arweave ανέβηκε στην πράσινη ζώνη νωρίτερα την εβδομάδα και έφτασε στο υψηλό των 71 στις 14 Αυγούστου, περίπου 19 ώρες πριν η τιμή του AR αυξηθεί 106% τις επόμενες τέσσερις ημέρες Ε

Συγκεντρώσεις QNT 33%
Το πρωτόκολλο Quant που επικεντρώνεται στις επιχειρήσεις ειδικεύεται στη διευκόλυνση της διαλειτουργικότητας σε ξεχωριστά δίκτυα blockchain και στις 18 Αυγούστου, το QNT token σημείωσε το δεύτερο μεγαλύτερο κέρδος, σύμφωνα με τα στοιχεία της Cointelegraph Markets Pro.

Τα δεδομένα από το TradingView δείχνουν ότι μετά το χαμηλό των 149,61 $ στις 17 Αυγούστου, η τιμή του QNT αυξήθηκε κατά 33% σε ενδιάμεσο υψηλό στα 200,18 $ στις 18 Αυγούστου, καθώς ο όγκος των 24ωρων συναλλαγών αυξήθηκε κατά 436% στα 179 εκατομμύρια δολάρια.

Η δυναμική για το project βρίσκεται σε ανοδική τάση από τη δημιουργία του προγράμματος Quant Developer που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στην προσέλκυση νέων προγραμματιστών στο οικοσύστημα του έργου.

Το Avalanche ενσωματώνεται με το Aave και το Curve
Το Avalance είναι ένα πρωτόκολλο blockchain ενός στρώματος που ισχυρίζεται ότι είναι η «ταχύτερη πλατφόρμα smart contracts στη βιομηχανία blockchain, όπως μετράται από το χρόνο μέχρι το τέλος». Το project μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται ότι διαθέτει «τους περισσότερους επικυρωτές που διασφαλίζουν τη δραστηριότητά του οποιουδήποτε πρωτοκόλλου proof of stake».

Τα δεδομένα από το TradingView δείχνουν ότι μετά από πτώση στα χαμηλά 21,44 $ στις 18 Αυγούστου, η τιμή του AVAX αυξήθηκε κατά 33% στο υψηλότερο ημερήσιο στα 28,47 $, καθώς ο όγκος των 24ωρων συναλλαγών του αυξήθηκε κατά 50% στα 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Το project έλαβε ώθηση στις 18 Αυγούστου μετά την ανακοίνωση ότι η Avalanche συνεργάστηκε με την Aave and Curve για να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα κινήτρων εξόρυξης ρευστότητας 180 εκατομμυρίων δολαρίων που ονομάζεται “Avalanche Rush”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο στόχος του προγράμματος είναι να «φέρει εφαρμογές μπλε-τσιπ DeFi στο Avalanche, ξεκινώντας με δύο δημοφιλή πρωτόκολλα, το Aave και το Curve».

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων ανέρχεται τώρα στα 1,961 τρισεκατομμύρια δολάρια και το ποσοστό κυριαρχίας του Bitcoin είναι 43,9%.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: JORDAN FINNESETH

Article: https://cointelegraph.com/news/quant-arweave-and-avalanche-soar-while-bitcoin-searches-for-support

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)