Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι το Ethereum κέρδισε μεγαλύτερη δημοτικότητα από το Bitcoin το 2021

Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι η Σιγκαπούρη επωφελήθηκε από τα κρυπτονομίσματα, ειδικά το Ethereum, μέσω της αυξημένης υιοθέτησης.

Το Germini, ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, πραγματοποίησε το The State of Crypto in Singapore Report 2021, σε συνεργασία με τους Seedly και CoinMarketCap. Η έκθεση αποκάλυψε ότι οι χρηματοοικονομικές επενδύσεις πάνω από τα δύο τρίτα των πολιτών περιλαμβάνουν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

Στην έκθεση συμμετέχουν 4.348 κάτοικοι της Σιγκαπούρης που δηλώνουν το ενδιαφέρον ή την κατοχή τους σε επενδυτικά προϊόντα και προσωπική χρηματοδότηση. Το αποτέλεσμα δείχνει ότι επί του παρόντος, το 67% των συμμετεχόντων έχουν περιουσιακά στοιχεία crypto.

Από τα στατιστικά στοιχεία, ένας στους πέντε ιδιοκτήτες crypto στη Σιγκαπούρη είναι γυναίκα. Επιπλέον, η μελέτη διαμορφώνει έναν μέσο κάτοχο crypto στη χώρα να είναι ένας 29χρονος άνδρας με εισόδημα περίπου 51.968 SGD ετησίως ($ 38.456).

Το Ethereum πρωτοπορεί στα Crypto Holdings
To Ethereum πιάνει κορυφή ως το πιο δημοφιλές ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο με κάτοχους περίπου 78%.

Μετά από αυτό με περίπου 69% κατόχους είναι το Bitcoin (BTC). Έπειτα έρχεται το Cardano (ADA) και το Binance Coin (BNB), με κάτοχους 40% και 31%, αντίστοιχα. Επίσης, η μελέτη αποκαλύπτει ότι το ένα τέταρτο των επενδυτών έχει Tether (USDT) και Ripple (XRP).

New Study Reveals Ethereum Gained More Popularity Than Bitcoin In 2021

Σύμφωνα με την έκθεση, η πανδημία COVID-19 δημιούργησε αυξημένη υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων στη Σιγκαπούρη. Δείχνει ότι περίπου το 67% της κρυπτοεπένδυσης συνέβη κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τότε ήταν που το Ethereum ανέβηκε.

Ορισμένες από τις επενδύσεις χρησιμεύουν ως αντιστάθμιση πληθωρισμού, ενώ άλλες προέρχονται από αυξημένα διαθέσιμα εισοδήματα που προκύπτουν από τον αποκλεισμό.

Αντιστρόφως, εξακολουθούν να υπάρχουν non-crypto holders με κάποιους λόγους για τους οποίους δεν επενδύουν ακόμη σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Ένας από τους κύριους παράγοντες από τη μελέτη αυτής της κατηγορίας ανθρώπων είναι η έλλειψη γνώσης και κατανόησης σχετικά με τα κρυπτονομίσματα.

Άλλοι λόγοι θα μπορούσαν να εντοπιστούν στη διαχείριση κινδύνων, στη μεταβλητή φύση της αγοράς κρυπτονομισμάτων και στην ανεπαρκή ρυθμιστική εποπτεία.

Από μια άλλη μελέτη που περιελάμβανε μικρότερο αριθμό συμμετεχόντων, υπάρχει μεγάλη προσδοκία για αυξημένη επένδυση κρυπτονομισμάτων. Η μελέτη αποκαλύπτει ότι περίπου το 46% των Σιγκαπούρων προτείνουν να αγοράσουν κρυπτονομίσματα μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες.

Η μελέτη έγινε μετά την αυξημένη υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων στη χώρα. Είχε περίπου 1.000 ερωτηθέντες που αποτελούνταν από Σιγκαπούρους διαφορετικού φύλου, τοποθεσίας και ηλικίας.

Η χώρα έχει ήδη ανοίξει το δρόμο της ως πυρήνα για κρυπτονομίσματα και blockchain στην περιοχή της. Επιπλέον, η Σιγκαπούρη υποστηρίζει μηδενικό φόρο υπεραξίας στα έσοδα από ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

Υπάρχουν πάνω από 234 εταιρείες blockchain που λειτουργούν στη χώρα. Επίσης, η Σιγκαπούρη έχει φιλοξενήσει αρκετά συνέδρια και εκδηλώσεις που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα στο παρελθόν.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Asad Gilani

Article: https://bitcoinist.com/new-study-reveals-ethereum-gained-more-popularity-than-bitcoin-in-2021/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)