Ανάλυση τιμών Filecoin, Litecoin και VeChain: 15 Αυγούστου

Τα altcoins της βιομηχανίας απεικόνιζαν ανεξάρτητες κινήσεις στα γραφήματά τους παρά την πτώση του Bitcoin από $ 47K και την πτώση του Ethereum κατά 1,4%. To VeChain κέρδισε ένα σημαντικό 8,3%, ενώ διαπραγματεύτηκε κοντά στο άμεσο επίπεδο αντίστασής του. Το Litecoin επίσης παρουσίασε κέρδη, αν και όχι πολύ υψηλά. Αντίθετα, το Filecoin κατέγραψε μια μικρή πτώση καθώς συνέχισε να κινείται με εμβέλεια.

Filecoin (FIL)
Filecoin, Litecoin and VeChain Price Analysis: August 15

Η Filecoin σημείωσε πτώση 1,4% από χθες, μαζί με μια ενοποιημένη κίνηση εντός του εύρους των 74,98 $ και 65,80 $. Το FIL αποτιμήθηκε στα 71,50 $. Εάν το coin δεν διατηρηθεί στο τρέχον επίπεδο τιμών, θα μπορούσε να πέσει στη γραμμή υποστήριξης $ 65,80.

Το Awesome Oscillator τόνισε την αυξανόμενη bear ορμή ενώ το MACD απεικόνιζε κόκκινες ράβδους κάτω από τη μεσαία γραμμή στο ιστόγραμμά του.

Αντίστοιχα, η Chaikin Money Flow βυθίστηκε κάτω από τη μισή γραμμή στο bearish έδαφος μετά από καταγεγραμμένη πτώση των εισροών κεφαλαίων. Μια απόσπαση από αυτήν την ενοποίηση σε μια ανοδική πορεία θα μπορούσε να κάνει τη δοκιμή FIL 74,98 $ για τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα.

Litecoin (LTC)
Filecoin, Litecoin and VeChain Price Analysis: August 15

Το LTC ανέβηκε κατά 1,5% από χθες καθώς οι τιμές του διαμορφώθηκαν στα 178,70 $. Δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το όριο αντίστασης 182,20 $ τις τελευταίες ημέρες. Εάν οι τιμές παραμείνουν στο τρέχον επίπεδο για περισσότερο από μερικές επερχόμενες συνεδρίες συναλλαγών, το LTC θα μπορούσε να πέσει στη γραμμή υποστήριξης των 161,17 $.

Στο 4ωρο διάγραμμα, το Awesome Oscillator σημείωσε κόκκινες γραμμές σήματος και επίσης έδειξε μια bearish απόκλιση, που συνήθως σημαίνει ότι οι τιμές θα μπορούσαν να πέσουν. Το MACD εμφανίζει επίσης bearish crossover και κόκκινες γραμμές στο ιστόγραμμά του.

Ο Δείκτης Σχετικής Ισχύος παρέμεινε στο ανοδικό έδαφος πάνω από τη μισή γραμμή παρά την πτώση της αγοραστικής πίεσης. Εάν οι τιμές σπάσουν ανοδικά, το LTC θα μπορούσε να δοκιμάσει ξανά το επίπεδο αντίστασης 182,20 $.

VeChain (VET)

Filecoin, Litecoin and VeChain Price Analysis: August 15

Το VeChain ενισχύθηκε κατά 8,3% τις τελευταίες 24 ώρες καθώς διαπραγματεύτηκε για 0,127 $ την ώρα της γραφής του άρθρου. Το alt είχε αγγίξει τελευταία φορά αυτό το επίπεδο τιμών στις 7 Ιουνίου. Διαπραγματεύονταν κοντά στο επίπεδο άμεσης αντίστασής του στα 0,133 $ και μια ώθηση από τους bears θα μπορούσε να ανατρέψει το νόμισμα παρακάτω. Σε περίπτωση αιχμής, η επόμενη αντίσταση για το νόμισμα αναμένεται στα $ 0,138.

Ωστόσο, οι δείκτες έδειξαν ανάμεικτα σήματα στο τετράωρο διάγραμμα. Το MACD κινήθηκε προς ένα bearish crossover, παρόλο που το ιστόγραμμα εμφανίζει πράσινες γραμμές πάνω από τη μεσαία γραμμή.

Το Awesome Oscillator απεικόνισε κόκκινες γραμμές σήματος που υποδηλώνουν ότι οι τιμές θα μπορούσαν να μειωθούν κατά τις επόμενες συναλλαγές. Οι ζώνες Bollinger παρουσίασαν μικρή σύγκλιση υποδηλώνοντας ότι η αστάθεια της αγοράς θα μπορούσε να παραμείνει συγκρατημένη. Μια υποχώρηση από το τρέχον επίπεδο τιμών θα ωθήσει το VET κάτω στη γραμμή υποστήριξης 0,112 δολαρίων.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://ambcrypto.com/filecoin-litecoin-and-vechain-price-analysis-15-august/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)