Ο Elon Musk ισχυρίζεται ότι το Dogecoin είναι το “ισχυρότερο” κρυπτονόμισμα όταν πρόκειται για πληρωμές

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, τόνισε για άλλη μια φορά ότι το Dogecoin πληροί τις ιδιότητες ενός μέσου πληρωμής με καλύτερο τρόπο από οποιοδήποτε άλλο κρυπτονόμισμα.

Σε ένα πρόσφατο tweet, διοχέτευσε τον δισεκατομμυριούχο Mark Cuban, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα στο CNBC Make It ότι το meme κρυπτονόμισμα είναι το «ισχυρότερο» μέσο ανταλλαγής λόγω της κοινότητάς του:

Η κοινότητα του Doge είναι η ισχυρότερη όταν πρόκειται να τη χρησιμοποιήσει ως μέσο ανταλλαγής.

Πιέζοντας την υιοθεσία του Dogecoin στο εμπόριο
Η ομάδα μπάσκετ Dallas Mavericks, την οποία ο Cuban αγόρασε για 285 εκατομμύρια δολάρια το 2000, άρχισε να δέχεται το Dogecoin για εισιτήρια και εμπορεύματα αυτόν τον Μάρτιο.

Σε μια κίνηση που έχει ως στόχο να δώσει κίνητρα στους θαυμαστές να υιοθετήσουν το νόμισμα meme για πληρωμές, ο Cuban ανακοίνωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι όσοι πληρώνουν σε Dogecoin θα μπορούν να απολαμβάνουν ειδικές τιμές κατά τη θερινή πώληση εμπορικών προϊόντων του Mavs.

Ενώ πολλοί θρηνούν την απεριόριστη προσφορά του Dogecoin, ο επιχειρηματίας βλέπει τον ντετερμινιστικό πληθωρισμό ως το βασικό πλεονέκτημα, καθώς καθιστά δυνατή τη μετατροπή του σε μια βιώσιμη μέθοδο πληρωμής.

Ταυτόχρονα, ο Cuban βλέπει το Bitcoin, του οποίου η σκληρή προσφορά 21 εκατομμυρίων νομισμάτων είναι πετρόχτιστη, καθαρά ως ψηφιακός χρυσός.

Ο Musk κάνει επίσης το ρόλο του στην προώθηση της υιοθεσίας του Dogecoin από τους εμπόρους. Όπως αναφέρθηκε από το U.Today, το SpaceX πληρώθηκε αποκλειστικά για την παρωδία του Bitcoin για να ξεκινήσει μια σεληνιακή αποστολή που ονομάζεται “‘DOGE-1” το επόμενο έτος.

Στις αρχές Μαΐου o Μασκ πραγματοποίησε επίσης δημοσκόπηση στο Twitter για να ρωτήσει τους οπαδούς του εάν η Tesla πρέπει να αποδεχτεί το meme κρυπτονόμισμα.

Ο κατασκευαστής ηλεκτρονικών αυτοκινήτων ανέστειλε τις πληρωμές Bitcoin λόγω ανησυχιών σχετικά με το κλίμα λίγο μετά από αυτό, αλλά ο εκατομμυριούχος είπε πρόσφατα ότι η λειτουργία “πιθανότατα” θα επιστρέψει.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Alex Dovbnya

Article: https://u.today/elon-musk-claims-dogecoin-is-strongest-cryptocurrency-when-it-comes-to-payments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)