Ανάλυση τιμών σε XRP, Dogecoin και Bitcoin Cash: 13 Αυγούστου

XRP

XRP, Dogecoin and Bitcoin Cash Price Analysis: August 13

Το XRP κέρδισε 6,3% τις τελευταίες 24 ώρες. Το altcoin διαπραγματευόταν στα 1,02 $. Η πρώτη αντίσταση για το XRP ήταν στα 1,08 $, ωστόσο, στο τρέχον επίπεδο τιμών, το XRP έχει φτάσει σε υψηλό πολλών μηνών.

Ο φοβερός ταλαντωτής έλαμψε πράσινες γραμμές σήματος που υποδεικνύουν ότι το XRP ήταν σε ανοδική πορεία. Τεκμηριώνοντας το ίδιο, ο δείκτης σχετικής δύναμης παρατηρήθηκε επίσης στο bullish έδαφος γύρω στα 75.

To Chaikin Money Flow παρά την παρατήρηση της πτώσης των εισροών κεφαλαίων ήταν επίσης πολύ εντός της ανοδικής ζώνης.

Από την άλλη πλευρά, το επίπεδο υποστήριξης για XRP ήταν στα 0,93 $.

Dogecoin

XRP, Dogecoin and Bitcoin Cash Price Analysis: August 13

Το Dogecoin κέρδισε 5,3% τις τελευταίες 24 ώρες και διαπραγματεύτηκε για 0,277 $. Διαπραγματεύονταν πολύ κοντά στην άμεση αντίστασή του στα 0,297 $. μια ώθηση από τους bulls θα εκτοξεύσει το νόμισμα για να δοκιμάσει αυτή την αντίσταση.

Η πίεση αγοράς αυξήθηκε καθώς ο Δείκτης Σχετικής Ισχύος ήταν κοντά στο 60. Οι πράσινες ράβδοι σήματος τόνισαν το ανοδικό σήμα στην αγορά του Awesome Oscillator.

Το MACD φάνηκε να πλησιάζει ένα bullish crossover. Μια πτώση κάτω από το τρέχον επίπεδο τιμών θα σήμαινε ότι το DOGE θα μπορούσε να κάνει συναλλαγές γύρω από την περιοχή υποστήριξης των 0,258 δολαρίων.

Bitcoin Cash

XRP, Dogecoin and Bitcoin Cash Price Analysis: August 13

Το Bitcoin Cash διαπραγματευόταν στα 639,99 $ μετά την ανατίμηση 5% τις τελευταίες 24 ώρες. Η BCH έδειξε σημάδια διαπραγμάτευσης υπό ανοδική τάση, όπως φαίνεται από τους δείκτες. Μια περαιτέρω ώθηση στις τιμές θα έκανε την BCH να αγγίξει το όριο αντίστασης 644 δολαρίων.

Οι ζώνες Bollinger αποκλίνουν ελαφρώς ενώ παραμένουν κυρίως παράλληλες, πράγμα που σημαίνει ότι η αστάθεια της αγοράς θα μπορούσε να δει κάποια αύξηση στις επόμενες συναλλαγές. Η ανοχή αναβοσβήνει στο MACD με την εμφάνιση πράσινων ιστογραμμάτων, ο φοβερός ταλαντωτής εμφανίζει αυξανόμενες πράσινες γραμμές σήματος.

Είναι ζωτικής σημασίας για τους bulls να αναγκάσουν τις τιμές να ξεπεράσουν το επίπεδο των $ 639,99, αποτυγχάνοντας το BCH να πέσει στο επίπεδο υποστήριξης των $ 580.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://ambcrypto.com/xrp-dogecoin-and-bitcoin-cash-price-analysis-august-13/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)