Uniswap: Είναι αυτή η κατάλληλη στιγμή για τους επενδυτές να επωφεληθούν από αυτό;

Το Uniswap παρουσίασε αύξηση τιμών κατά 42% την περασμένη εβδομάδα. Με ανώτατο όριο αγοράς πάνω από 17,2 δισεκατομμύρια δολάρια, αυτό το DeFi token διαπραγματευόταν στα 29,83 δολάρια κατά τη στιγμή της σύνταξης. Στην πραγματικότητα, από τα 100 κορυφαία κρυπτονομίσματα στην αγορά, το UNI ήταν το έκτο περιουσιακό στοιχείο με τις καλύτερες επιδόσεις αυτήν την εβδομάδα.

Επιπλέον, το UniSwap αντιπροσωπεύει τώρα σχεδόν το 1% της συνολικής κεφαλαιοποίησης των ψηφιακών νομισμάτων και έχει αυξήσει την αξία του κατά περισσότερο από 530% από τις αρχές του τρέχοντος έτους.

Είναι η ανάπτυξη οργανική;
Ο αριθμός των συναλλαγών και οι συνολικές ενεργές διευθύνσεις παρουσίασαν απότομη αύξηση από τις αρχές Αυγούστου. Όπως φαίνεται από το συνημμένο διάγραμμα, το πρώτο έχει σαφώς διπλασιαστεί από 2,4 χιλ. συναλλαγές σε 4,8 χιλ. συναλλαγές σε μόλις ένα μήνα. Όσον αφορά τις συνολικές διευθύνσεις, έχουν καταφέρει να σημειώσουν μια αύξηση από 246,6k σε 255,23k στο ίδιο χρονικό παράθυρο.

Η κατάσταση της αγοράς παραγώγων φάνηκε επίσης να είναι αρκετά υγιής. Το ποσοστό χρηματοδότησης σε όλα τα μεγάλα χρηματιστήρια, για αρχάριους, παρέμεινε θετικό κατά τη στιγμή της σύνταξης.

Τα δεδομένα του IntoTheBlock επεσήμαναν περαιτέρω ότι και το Open Interest ήταν στο υψηλότερο επίπεδο από τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους. Ένα υψηλό OI, ως εκ τούτου, αντικατοπτρίζει το ενδιαφέρον των επενδυτών. Γενικά κάθε φορά που η τιμή και ο δείκτης, και οι δύο, αυξάνονται μαζί, εκπέμπουν ένα ισχυρό bullish. Το αθροιστικό Ανοικτό Επιτόκιο, τη στιγμή της γραφής του άρθρου, αντικατοπτρίζει αξία 498,74 εκατ. Δολαρίων.

Η εμπρόσθια καμπύλη FTX Derivatives, επιπλέον, απεικόνισε μια ενδιαφέρουσα τάση. Τώρα, όπως φαίνεται από το συνημμένο διάγραμμα, η αγορά βρίσκεται στο Contango για περισσότερες από δύο εβδομάδες τώρα. Ως εκ τούτου, το Contango είναι μια κατάσταση όπου η μελλοντική τιμή ενός περιουσιακού στοιχείου είναι υψηλότερη από την τιμή spot του. Το ίδιο συμβαίνει συνήθως όταν η τιμή του περιουσιακού στοιχείου αναμένεται να αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου.

Ωστόσο, η καμπύλη υποχώρησε ελαφρώς προς τα κάτω στη φάση 7 έως 9 Αυγούστου, αλλά κατάφερε να σταθεροποιηθεί σύντομα μετά από αυτό. Προχωρώντας αν η αγορά καθυστερήσει, μπορεί να προβλεφθεί διόρθωση των τιμών και ως εκ τούτου οι επενδυτές πρέπει να παραμείνουν ελαφρώς προειδοποιημένοι.

Ωστόσο, κοιτάζοντας την τρέχουσα κατάσταση όλων των μετρήσεων, μπορούμε να πούμε ότι η ανάπτυξη του UniSwap ήταν, σε γενικές γραμμές, οργανική. Εκ των υστέρων, οι πιθανότητες να συνεχιστεί το ράλι του προς την ίδια κατεύθυνση παραμένουν αρκετά πιθανές.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:  

Article: https://ambcrypto.com/uniswap-is-this-the-right-time-for-traders-to-capitalize-on-this/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)