HODLing Ethereum; Αξίζει ακόμα;

Η τιμή του Ethereum σημείωσε αύξηση 324% από τις αρχές του τρέχοντος έτους, αλλά τα όμοια του Binance Coin και του Cardano έχουν αποφέρει στους επενδυτές αποδόσεις 845% και 707%, αντίστοιχα. Στην πραγματικότητα, άλλα altcoins όπως το Solana και το LUNA έχουν αύξηση κατά 2550% και 2124% στο ίδιο χρονικό διάστημα από έτος σε έτος.

Όντας ο ηγέτης του altcoin, το Ethereum υπολειτουργεί σε αυτό το στάδιο ή οι συμμετέχοντες στην αγορά περιμένουν υπερβολικά από αυτό το alt;

Γίνονται οι μετρήσεις ανοδικές;

Η απόκλιση τιμής-ημερήσιων ενεργών διευθύνσεων είναι ένα μοντέλο σχέσης μεταξύ της απόδοσης του νομίσματος και του αριθμού των καθημερινών ενεργών διευθύνσεων που αλληλεπιδρούν με αυτό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Τώρα, όπως φαίνεται από το συνημμένο διάγραμμα, η απόκλιση Price DAA βρίσκεται στην bearish ζώνη από τον Νοέμβριο του 2020.

Ωστόσο, όταν το alt ήταν απασχολημένο με τη δημιουργία νέων ATH κατά την περίοδο Απριλίου-Μαΐου, η ένταση της φθοράς μειώθηκε. Είναι ενδιαφέρον ότι το ίδιο συνέβη πρόσφατα. Εάν η ίδια τάση παραταθεί, η τιμή του ETH θα καταλήξει σε ράλι τις επόμενες ημέρες.

Στην πραγματικότητα, ο όγκος συναλλαγών του Ethereum άρχισε να ανεβαίνει ρυθμούς. Το ίδιο κατάφερε να διπλασιαστεί (από 13,7 δισεκατομμύρια σε 33 δισεκατομμύρια) από τα μέσα Ιουλίου. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι οι συμμετέχοντες στην αγορά έχουν συνεργαστεί ενεργά με το ETH τις τελευταίες ημέρες.

Επιπλέον, η ταχύτητα του alt έχει παραμείνει αρκετά σταθερή από τις αρχές Αυγούστου. Στην πραγματικότητα, τα δεδομένα του Glassnode επεσήμαναν ότι το ίδιο ταλαντεύεται στο εύρος 0,01 έως 0,02 τον τελευταίο καιρό. Σε αυτό το στάδιο, πρέπει να σημειωθεί ότι ένα ράλι συνήθως συνοδεύεται από σταθερή ταχύτητα και σπάνια διατηρείται σε ένα ταραγμένο τοπίο.

Σε σύγκριση με τις αρχές Ιουλίου, η αστάθεια του Ethereum ξοδεύει περισσότερο χρόνο στη χαμηλότερη πλευρά. Ένα εξαιρετικά ασταθές περιβάλλον συνήθως βοηθά ένα περιουσιακό στοιχείο να επιτύχει γρήγορα νέα υψηλά επίπεδα. Ωστόσο, ταυτόχρονα, δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να μειωθεί επίσης μαζικά η τιμή του. Τώρα, αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους το μεγαλύτερο alt της αγοράς δεν κατάφερε να αποφέρει υψηλότερες αποδόσεις σε σύγκριση με τα αντίστοιχά του.

Παρά τους μερικούς λόξυγκες, οι μετρήσεις της αλυσίδας, σε γενικές γραμμές, παρουσιάζουν μια ευνοϊκή εικόνα για το ράλι του ETH. Όταν ξεκινήσει το ράλι, η αγορά θα δει πολύ περισσότερη δράση και οι επενδυτές πιθανότατα θα κερδίσουν περισσότερα από τις επενδύσεις τους. Στην πραγματικότητα, η τιμή του Ethereum σημείωσε άνοδο 26% μόνο τις τελευταίες επτά ημέρες και η αποτίμησή του την στιγμή της γραφής του άρθρου ήταν ρητά στα 3162 $. Οπότε ναι, αξίζει το HODLing ETH.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://ambcrypto.com/is-it-still-worth-hodling-ethereum/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)