Το Dogecoin αυξάνεται γρηγορότερα από την αγορά, τιμή είναι πάνω κατά 41% σε μια εβδομάδα

Εν συντομία

  • Το Dogecoin σημείωσε σημαντική άνοδο της αξίας του, αυξημένο κατά 41% τις τελευταίες επτά ημέρες.
  • Αντλεί γρηγορότερα από το Bitcoin ή το Ethereum εν μέσω μιας ευρύτερης αύξησης της αγοράς κρυπτονομισμάτων.

Το Dogecoin ξεκίνησε τη χρονιά με λιγότερο από μια δεκάρα ανά νόμισμα, αυξήθηκε στο υψηλότερο όλων των εποχών πάνω από 0,73 $ στις αρχές Μαΐου και έπειτα έχασε σχεδόν το 78% της αξίας του τις επόμενες εβδομάδες. Ήταν ένα άγριο 2021 για το κορυφαίο νόμισμα meme, αλλά αυτή τη στιγμή, το DOGE βρυχάται ξανά.

Εν μέσω μιας ευρύτερης αύξησης κρυπτονομισμάτων που είδε την αγορά να ξεπερνά τα 2 τρισεκατομμύρια δολάρια σε συνολική κεφαλαιοποίηση για πρώτη φορά από τον Μάιο, το ιδιαίτερα ασταθές Dogecoin οδηγεί το ανοδικό κύμα πιο γρήγορα από τα περισσότερα όμοια του. Σε τρέχουσα τιμή μόλις κάτω από 0,28 $ ανά νόμισμα, σύμφωνα με την CoinGecko, το DOGE αυξήθηκε περισσότερο από 12% τις τελευταίες 24 ώρες.

Πρόκειται για άνοδο 41% ​​τις τελευταίες επτά ημέρες, πιο συγκεκριμένα, καθώς η τιμή κυμάνθηκε γύρω στα 0,20 $ πριν από μία εβδομάδα. Το Bitcoin αυξάνεται περίπου 21% την τελευταία εβδομάδα, ενώ το Ethereum αυξάνεται με 29% την ίδια περίοδο. Ο DOGE τους κερδίζει και τους δύο όταν πρόκειται για βραχυπρόθεσμα κέρδη.

Ακόμα κι έτσι, το Dogecoin εξακολουθεί να βρίσκεται σε καλή κατάσταση από την υψηλή του τιμή όλων των εποχών: σχεδόν 63% χαμηλότερη από τη στιγμή που γράφτηκε. Αυτή είναι μια πολύ μεγαλύτερη απόκλιση από το Bitcoin ή το Ethereum σε σύγκριση με τις αντίστοιχες κορυφές τους, αλλά το Dogecoin συνεχίζει να κινείται πιο δυναμικά από ό, τι τα όμοια του. Το DOGE έπεσε πιο σκληρά από τα περισσότερα νομίσματα όταν η συνολική αγορά σημείωσε πτώση τον Μάιο, αλλά βλέπει επίσης μεγαλύτερες ποσοστιαίες μεταβολές στο δρόμο της ανόδου τις τελευταίες εβδομάδες.

Τόσο το Dogecoin όσο και το έμβλημα από το σκύλο, το Shiba Inu (SHIB), βρισκόταν εν μέσω παρόμοιων ανοδικών ταλαντώσεων από τη Δευτέρα, με το Dogecoin να σημειώνει άνοδο 27% την εβδομάδα εκείνη τη στιγμή και το Shiba Inu 24%. Ωστόσο, το Dogecoin έχει αυξηθεί σημαντικά από τότε και το SHIB δεν έχει ακολουθήσει τον ρυθμό: η επταήμερη άνοδος του Shiba Inu βρίσκεται μόλις κάτω από το 30% τώρα και είναι 9% τις τελευταίες 24 ώρες.

Το Cardano (ADA) είναι ένας από τους άλλους σημερινούς μεγάλους νικητές, με το κρυπτονόμισμα να αυξάνεται 21% τις τελευταίες 24 ώρες στα 1,86 $, μετά την ανακοίνωση της επικείμενης έναρξης smart contracts στην πλατφόρμα. Τα smart contracts είναι κομμάτια κώδικα υπολογιστή που εκτελούν καθορισμένες οδηγίες και είναι πώς οι πλατφόρμες blockchain υποστηρίζουν αποκεντρωμένες εφαρμογές και άλλες προηγμένες λειτουργίες. Είναι ένα βασικό μέρος του πώς το Cardano στοχεύει να αμφισβητήσει το Ethereum ως την κορυφαία πλατφόρμα ανάπτυξης dapp. Η τιμή του Cardano αυξάνεται τώρα σχεδόν κατά 36% την εβδομάδα, από CoinGecko.

Το Polygon (MATIC), μια λύση κλιμάκωσης στρώματος 2 που έχει σχεδιαστεί για να βοηθάει τα dapps και τα NFT με βάση το Ethereum (ένας ολοένα και πιο δημοφιλής τύπος κρυπτονομίσματος που χρησιμοποιείται ως απόδειξη ιδιοκτησίας σε ψηφιακά αντικείμενα), βιώνει επίσης πρόσφατα μια σημαντική αναζωπύρωση. Η τιμή του MATIC αυξήθηκε κατά 22% τις τελευταίες 24 ώρες σε τιμή 1,36 $, με τα εβδομαδιαία κέρδη του να ξεπερνούν το 33% από αυτή τη στιγμή.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Andrew Hayward

Article: https://decrypt.co/78306/dogecoin-rising-price-up-41-percent-week?&utm_medium=referral&utm_campaign=feed&utm_source=coinmarketcap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)