Το ανώτατο όριο αγοράς κρυπτονομισμάτων επιστρέφει στα $ 2T για πρώτη φορά από τον Μάιο

Η συνολική αξία όλων των κρυπτονομισμάτων που βρίσκονται σε κυκλοφορία – ένας σημαντικός πυρήνας για την υγεία της συνολικής αγοράς – έφτασε τα 2 τρισεκατομμύρια δολάρια την Τετάρτη για πρώτη φορά σε σχεδόν τρεις μήνες, προσφέροντας ισχυρά στοιχεία ότι οι αγοραστές έχουν και πάλι τον έλεγχο.

Μετρημένες με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς, η αξία των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων κορυφώθηκε στα 2,007 τρισεκατομμύρια δολάρια την Τετάρτη, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρείχε η Coingecko. Τις τελευταίες 24 ώρες, η κατηγορία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων αυξήθηκε κατά 4,6%. Κάθε εβδομάδα, η αγορά έχει προσθέσει 25%, ή 400 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το Bitcoin (BTC), το οποίο είναι το μεγαλύτερο και πιο ισχυρό κρυπτονόμισμα, αντιπροσώπευε το 43,7% της συνολικής αγοράς. To Ethereum (ETH), εν τω μεταξύ, πήρε το 18,9% του μεριδίου αγοράς.

Κατά τη στιγμή της γραφής, το Bitcoin αυξήθηκε κατά 3,3% στα 46,343 $ και tο Ether είχε αυξηθεί κατά 5,2% στα 3,240 $, σύμφωνα με την Cointelegraph Markets Pro.

Όπως ανέφερε η Cointelegraph, η αγορά κρυπτονομισμάτων έφτασε τη σωρευτική αποτίμηση του 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων τον Ιανουάριο πριν υπερδιπλασιαστεί τρεις μήνες αργότερα. Η αξία των περιουσιακών στοιχείων κορυφώθηκε κοντά στα 2,6 τρισεκατομμύρια δολάρια στις 11 Μαΐου προτού μια σημαντική πτώση μειώσει ουσιαστικά το συνολικό ανώτατο όριο της αγοράς.

Μια συρροή δυνάμεων συνεργάζεται για να βοηθήσει στην ανάκαμψη των κρυπτονομισμάτων. Ένα κύμα θεσμικών αγορών, σταθερή συσσώρευση από ιδιώτες επενδυτές και δισεκατομμύρια χρηματοδότηση επιχειρηματικών συμμετοχών για νεοσύστατες εταιρείες κρυπτονομισμάτων και blockchain συνέβαλαν όλα στο ράλι. Οι υποτονισμοί συμπίεσης προσφοράς ήταν σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνοι για το ράλι του Bitcoin, το οποίο φαίνεται ότι άνοιξε το δρόμο για τα altcoins να επαναβεβαιώσουν την κυριαρχία τους.

Οι αγορές κρυπτονομισμάτων διατηρούν την ανοδική τους προκατάληψη παρά τις σχετικές ρυθμιστικές εξελίξεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όπως ανέφερε η Cointelegraph, η συμφωνία υποδομής του προέδρου Μπάιντεν πέρασε πρόσφατα στη Γερουσία χωρίς την απαραίτητη διευκρίνιση σχετικά με το τι συνιστά μεσίτης κρυπτονομισμάτων.

Η έκδοση που πέρασε από τη Γερουσία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μπορεί να επιβάλλει απαιτήσεις φορολογικής δήλωσης στους προγραμματιστές πρωτοκόλλων που πολλοί στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων πιστεύουν ότι δεν είναι λειτουργικές. Το νομοσχέδιο δεν αναμένεται να φτάσει στη Βουλή των Αντιπροσώπων μέχρι αργότερα φέτος.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: SAM BOURGI

Article: https://cointelegraph.com/news/crypto-market-cap-returns-to-2t-for-the-first-time-since-may

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)