6 εκατομμύρια Bitcoin μετακινήθηκαν τους τελευταίους έξι μήνες καθώς 46 εκατομμύρια Αμερικανοί κατέχουν το BTC

Από την άλλη πλευρά, ο Rafael Schultze-Kraft, συνιδρυτής της Glassnode και CTO, αποκάλυψε ότι τα 6 εκατομμύρια ή το 33% της προσφοράς Bitcoin μετακινήθηκε τους τελευταίους έξι μήνες, ενώ 12,5 εκατομμύρια BTC διοχετεύθηκαν κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.

Image

Το holding ή αλλιώς hodling φαίνεται να είναι μια ευνοούμενη στρατηγική στην αγορά Bitcoin επειδή τα νομίσματα φυλάσσονται σε ψυγείο ή ψηφιακά πορτοφόλια για μελλοντικούς σκοπούς εκτός από κερδοσκοπία.

Οι μακροπρόθεσμοι κάτοχοι έχουν καθορίσει τη συνεχής συσσώρευση, επειδή αγόρασαν περισσότερο Bitcoin στην πρόσφατη πτώση, η οποία σημείωσε τα χαμηλά επίπεδα των 29.500 δολαρίων. Επιπλέον, το BTC κινήθηκε σε ισχυρά χέρια επειδή το σοκ προσφοράς ήταν στα επίπεδα των 50-60.000 δολαρίων.

Στο τρέχον επίπεδο, τα στοιχεία της αλυσίδας δείχνουν ότι ένα μοτίβο συσσώρευσης εξακολουθεί να παίζει στην αγορά Bitcoin.

46 εκατομμύρια Αμερικανοί κατέχουν Bitcoin

Οι Αμερικανοί είναι μεταξύ των παγκόσμιων πολιτών που δημιουργούν προηγούμενο στην ιδιοκτησία Bitcoin. Σύμφωνα με πληροφορίες, 46 εκατομμύρια Αμερικανοί κατέχουν το BTC, καθιστώντας το κορυφαίο κρυπτονόμισμα ένα από τα πιο διαδεδομένα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία στη χώρα.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες αναδεικνύονται επίσης ως ο μεγαλύτερος δικαιούχος της εντατικοποιημένης καταστολής εξόρυξης Bitcoin από τις κινεζικές αρχές επειδή το μερίδιό τους στο hashrate εκτοξεύτηκε πρόσφατα στο 16,8% από λίγο πάνω από το 4%.

Οι φάλαινες Bitcoin συνεχίζουν να αυξάνουν τις θέσεις τους

Οι φάλαινες Bitcoin φαίνεται ότι δεν υποχωρούν στην προσπάθειά τους να αγοράσουν περισσότερα νομίσματα, δεδομένου ότι συνεχίζουν να αυξάνουν τις θέσεις τους.

Σύμφωνα με τον πάροχο μετρήσεων της αλυσίδας Santiment:

«Οι μεγάλες διευθύνσεις Bitcoin συνεχίζουν να δείχνουν ενδιαφέροντα πρότυπα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι κατανομές προσφοράς αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου και τον αριθμό των διευθύνσεων που κυμαίνονται σε κάθε επίπεδο. 10-1.000 διευθύνσεις BTC (144.97K διευθύνσεις) βρίσκονται στο υψηλότερο σημείο τους από τον Απρίλιο. “

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Brian Njuguna 

Article: https://blockchain.news/analysis/6-million-bitcoin-moved-in-the-last-six-months-as-46-million-americans-own-btc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)