Το Ισπανικό Κόμμα της Αντιπολίτευσης Partido Popular προτείνει νομοσχέδιο που επιτρέπει την πληρωμή crypto για υποθήκη

Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο θα δημιουργούσε επίσης μια Εθνική Επιτροπή Κρυπτονομικών Περιουσιακών Στοιχείων που θα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ολόκληρης της χώρας της Ισπανίας χρησιμοποιώντας τεχνολογία blockchain και κρυπτονόμισμα, παρά το γεγονός ότι επιτρέπει στο κοινό να χρησιμοποιεί κρυπτονομίσματα για την αποπληρωμή στεγαστικών δανείων.

Το Partido Popular δήλωσε ότι όλες οι συναλλαγές κρυπτονομισμάτων θα ακολουθούν τις αρχές της εμπιστοσύνης, της ασφάλειας και της διαφάνειας.

Σύμφωνα με τον επίσημα ανακοινωθέντα «Νόμο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό», το κείμενο αναφέρει ότι οι ιδιοκτήτες σπιτιών που αγοράζουν σπίτια μπορούν να χρησιμοποιήσουν κρυπτονόμισμα για να πληρώσουν στεγαστικά δάνεια. Βιομηχανίες όπως προγραμματιστές και επενδυτές ακινήτων που σχετίζονται με ακίνητα μπορούν να επενδύσουν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία όπως κρυπτονομίσματα σε πιστωτικά στεγαστικά δάνεια.

Ταυτόχρονα, οι τράπεζες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το blockchain για τη διαχείριση στεγαστικών δανείων και ασφαλίσεων και να απλοποιήσουν την πληρωμή αποζημίωσης σε ψηφιακό νόμισμα.

Ήδη από το δεύτερο εξάμηνο του 2020, η Banco de España, η κεντρική τράπεζα της Ισπανίας, δημοσίευσε το στρατηγικό της σχέδιο για να σχεδιάσει προτάσεις και να αξιολογήσει τις οικονομικές επιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένου του συστηματικού και χρηματοοικονομικού κινδύνου ενός ψηφιακού νομίσματος κεντρικής τράπεζας (CBDC) στη χώρα τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Annie Li 

Article: https://blockchain.news/news/spanish-opposition-party-partido-popular-proposes-bill-allowing-crypto-payment-mortgage

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)