Μετά το Ethereum (ETH), αυτό το κρυπτονόμισμα θα μπορούσε να αλλάξει σε Proof-of-Stake

Το ZCash (ZEC), το κρυπτονόμισμα που εστιάζει στην προστασία της ιδιωτικής ζωής μπορεί να γίνει το επόμενο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο που θα μετακινηθεί στο PoS. Η Electric Coin Company (ECC) που ανέπτυξε το ZEC δημοσίευσε μια ανάρτηση ιστολογίου την Τρίτη με τίτλο: “Πρέπει η Zcash να αλλάξει από το proof-of-work σε proof-of-stake;” Στην ανάρτηση ιστολογίου, η εταιρεία μίλησε για διάφορες πτυχές της συναίνεσης PoS και πώς θα μπορούσε να βοηθήσει το ZEC να γίνει πιο πολύτιμο.

Η εταιρεία κατέστησε σαφές ότι η απόφαση για την αλλαγή θα ήταν αποκλειστικά στα χέρια της κοινότητας, αλλά πιστεύουν ότι το PoS θα βοηθήσει το blockchain να γίνει πιο χρήσιμο και πολύτιμο.

«Ενώ υπάρχουν πολλοί που προτιμούν το PoW, πιστεύω ότι το PoS θα έκανε το ZEC πιο πολύτιμο για περισσότερους ανθρώπους! Τα οφέλη είναι μεγάλα και υπερτερούν κατά πολύ των μειονεκτημάτων και των κινδύνων. Η μετάβαση σε PoS εξαλείφει την καθοδική πίεση στην τιμή του ZEC και προσθέτει επιπλέον χρησιμότητα για τη ZEC. “

Blockchain PoS σε ζήτηση μετά το Bitcoin Mining FUD
Το πρόσφατο FUD γύρω από την εξόρυξη Bitcoin που χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο PoW έπαιξε επίσης ρόλο σε άλλα δίκτυα blockchain που θέλουν να κάνουν μια μετάβαση στο PoS. Το ECC το ανέφερε επίσης ως έναν από τους λόγους ενώ ανέφερε ότι δεν πιστεύουν στην κοινή αντίληψη αλλά πιστεύουν ότι το PoS προσφέρει πολύ καλύτερη ασφάλεια και απόδοση με χαμηλότερο κόστος.

Το ECC ισχυρίστηκε ότι η εξόρυξη PoS θα επέτρεπε στους miners να κάνουν περισσότερα στο δίκτυο σε σύγκριση με το PoW όπου όλα τα έσοδά του mining πηγαίνουν στον μετριασμό των δαπανών. Με το PoS, οι miners δεν θα χρειαστεί να πουλήσουν καθώς μπορούν να κάνουν staking και να γίνουν μακροπρόθεσμοι επενδυτές.

«Με το PoW, οι miners πρέπει να πουλήσουν τα coins που έχουν κερδίσει για να πληρώσουν το κόστος τους (ηλεκτρική ενέργεια και ASIC). Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει συνεχής πτωτική πίεση στην τιμή του ZEC και αντίστοιχη ανοδική πίεση στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος και των ASIC. . Στο PoS, τα staking μπορούν να διατηρήσουν τα coins που έχουν κερδίσει και να γίνουν μακροπρόθεσμοι επενδυτές («κάτοχοι ZEC»). Αυτό θα προσθέσει πολύ λάδι στη φωτιά της κοινής αποστολής μας ».

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Prashant Jha

Article: https://coingape.com/after-ethereum-eth-this-cryptocurrency-could-switch-to-proof-of-stake/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)