Η Binance θα φέρει πληρωμές Bitcoin στο Shopify μέσω νέας συνεργασίας

Η Binance, το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο από όγκο συναλλαγών, συνεχίζει να επεκτείνεται ενεργά στη βιομηχανία κρυπτοπληρωμών μέσω μιας νέας ενσωμάτωσης κρυπτονομισμάτων.

Η εταιρεία ανακοίνωσε την Τρίτη μια συνεργασία με την πλατφόρμα υβριδικών πληρωμών κρυπτο-fiat Alchemy Pay για να επιτρέψει πληρωμές crypto από ομότιμους χρήστες (P2P) σε πάνω από 2 εκατομμύρια παγκόσμιους εμπόρους μέσω της εφαρμογής πληρωμών της Binance Pay.

Η νέα ενσωμάτωση θα επιτρέψει στους χρήστες και τους εμπόρους να πληρώνουν και να δέχονται πληρωμές χρησιμοποιώντας 40 υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα όπως Bitcoin (BTC) και Ether (ETH) σε 18 χώρες όπου λειτουργεί η Alchemy Pay. Οι χρήστες του Binance Pay θα μπορούν να πληρώνουν σε εμπόρους συνεργατών της Alchemy Pay, συμπεριλαμβανομένου του γίγαντα ηλεκτρονικού εμπορίου Shopify, της εταιρείας τεχνολογίας λογισμικού Arcadier, του παρόχου πληρωμών για κινητά QFPay και άλλων.

Ιδρύθηκε το 2018, το Alchemy Pay λειτουργεί μια παγκόσμια πύλη πληρωμών κρυπτο-fiat μέσω 300 καναλιών πληρωμής fiat και crypto σε 65 χώρες, σύμφωνα με τον ιστότοπο της εταιρείας. Τα εμπορικά δίκτυα της εταιρείας περιλαμβάνουν επίσης τη μεγαλύτερη εταιρεία επίπλων του Χονγκ Κονγκ Pricerite, τη Σιγκαπούρη Cé La Vi, την καναδική μάρκα υποδημάτων Aldo και τις υπηρεσίες ταξί Midwest Global Asia.

Η εταιρεία λειτουργεί επίσης το δικό της token, Alchemy Pay (ACH), ένα token που βασίζεται στο Ethereum και χρησιμοποιείται για την παροχή κινήτρων στο οικοσύστημα και την πρόσβαση στην κατανάλωση και τη διακυβέρνηση του δικτύου. Το ACH token γνώρισε μια εκρηκτική άνοδο πρόσφατα, με την τιμή του να αυξάνεται περισσότερο από 1,680% τις τελευταίες 14 ημέρες.

Κατά τη στιγμή της σύνταξης, το ACH διαπραγματεύεται στα 0,024 $, αυξημένο σχεδόν 100% τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με τα στοιχεία της CoinGecko. Την Τρίτη, το token καταχωρήθηκε από τo παγκόσμιο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Coinbase.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Alchemy Pay, John Tan δήλωσε ότι η συνεργασία της Alchemy Pay με την Binance «διευρύνει σημαντικά τις πρακτικές εφαρμογές ραχοκοκαλιάς που δημιουργούμε μεταξύ των κόσμων crypto και fiat». Σημείωσε επίσης ότι η συνολική αξία της αγοράς crypto ήταν “λιγότερο από το ένα δέκατο του τοις εκατό του τι είναι σήμερα” όταν ξεκίνησε το Alchemy Pay.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Binance Pay είναι μια λειτουργία ανέπαφων πληρωμών crypto P2P στο Binance, επιτρέποντας στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν crypto πληρωμές σε όλο τον κόσμο. Η εφαρμογή κυκλοφόρησε σε δημόσιο άλφα αυτόν τον Μάρτιο και είναι διαθέσιμη σε όλους τους κατάλληλους χρήστες του Binance.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: HELEN PARTZ

Article: https://cointelegraph.com/news/binance-to-bring-bitcoin-payments-to-shopify-via-new-partnership

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)