Φάλαινες Tether κινούν 374.000.000 στα Crypto, αναλυτής προβλέπει μεγάλο Run στον ορίζοντα

Το BTC διαπραγματεύεται στα $ 38.286,06 κατά τη στιγμή της γραφής του άρθρου, αλλά κάποια στιγμή είχε αυξηθεί στα υψηλά επίπεδα των $ 42.628,50 το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την CoinGecko.

Την Κυριακή, ένα άγνωστο πορτοφόλι τράβηξε περισσότερα από 153,14 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ από την πλατφόρμα δανεισμού Compound (COMP) σε τρεις ξεχωριστές συναλλαγές, σύμφωνα με το crypto tracker Whale Alert. Ο εξερευνητής του Ethereum blockchain, Etherscan δείχνει ότι η οντότητα πίσω από το πορτοφόλι είναι ένας κάτοχος crypto με βαθιά τσέπη, ανακατεύοντας εκατοντάδες εκατομμύρια USDT εντός και εκτός Compound.

Επιπλέον, τέσσερα ξεχωριστά άγνωστα πορτοφόλια απέστειλαν stablecoin αξίας άνω των 221 εκατομμυρίων δολαρίων σε ανταλλακτήρια το Σαββατοκύριακο.

50.013.043 USDT αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων που στάλθηκαν από άγνωστο πορτοφόλι στη Binance
41,675,766 USDT αξίας 41,67 εκατομμυρίων δολαρίων που στάλθηκαν από άγνωστο πορτοφόλι στη Binance
50.000.000 USDT αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων που στάλθηκαν από άγνωστο πορτοφόλι στη Binance
80,180,359 USDT αξίας 80,18 εκατομμυρίων δολαρίων που στάλθηκαν από άγνωστο πορτοφόλι στη Binance

Παρά αυτές τις μεγάλες κινήσεις, ωστόσο, ο δημοφιλής crypto trader και αναλυτής Michaël van de Poppe λέει στους 361.300 οπαδούς του στο Twitter ότι ο δείκτης προσφοράς Bitcoin Stablecoin (SSR) παραμένει χαμηλός.

Η SSR μετρά την αναλογία μεταξύ της προσφοράς Bitcoin και της προσφοράς stablecoin. Σύμφωνα με την εταιρεία ανάλυσης blockchain Glassnode, ένα χαμηλό SSR υποδεικνύει ότι τα σταθερά νομίσματα σε κυκλοφορία έχουν περισσότερη αγοραστική δύναμη για να αγοράσουν BTC.

Εξηγεί ο Van de Poppe,

«Το Bitcoin: Stablecoin Supply Ratio (SSR) είναι ακόμα στο χαμηλότερο σημείο. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν τόνοι ρευστότητας στο περιθώριο έτοιμοι να ωθηθούν στις αγορές. Ένα μεγάλο Run είναι ακόμα μπροστά μας ».

Image

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Daily Hodl Staff

Article: https://dailyhodl.com/2021/08/03/tether-whales-move-432000000-in-crypto-analyst-predicts-big-run-on-the-horizon/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)