Το Bitcoin πέφτει ξανά κάτω από τα $ 40.000, ιδού τι πρέπει να λάβετε υπόψη τις επόμενες ημέρες

Bitcoin κάτω από $ 40k… Και πάλι
Μετά την άνοδο στα $ 42.000 το Σαββατοκύριακο, φαίνεται ότι το Bitcoin χάνει ρυθμό για άλλη μια φορά. Από την στιγμή της γραφής, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο μειώθηκε κατά 3%! Το Bitcoin πωλείται σήμερα στα 38.591 δολάρια με κεφαλαιοποίηση 724 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι επενδυτές είναι απογοητευμένοι από την πρόσφατη μεταβλητότητα των τιμών του Bitcoin, η οποία έχει παρουσιάσει δραματικές ταλαντώσεις χωρίς να επιβεβαιώσει κάποια συγκεκριμένη τάση.

Σύμφωνα με τα τεχνικά γραφήματα του Bitcoin, εάν καταφέρει να ξεπεράσει τα $ 41,000 και να το κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα μετακινηθεί σε επίπεδα $ 49,000. Στα αρνητικά, εάν το Bitcoin πέσει κάτω από τα επίπεδα των 36.000 δολαρίων, τα επόμενα επίπεδα υποστήριξης θα είναι στα 29.000 δολάρια.

Από εδώ και πέρα, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για τους επενδυτές Bitcoin. Η στάση του Bitcoin και του κοινού είναι ακόμα λίγο απαισιόδοξη. Το συναίσθημα Bitcoin παραμένει κάπως δυσμενές, με βάση τον κοινωνικό όγκο Bitcoin και την αναλογία καλών έναντι αρνητικών παρατηρήσεων, επειδή οι επενδυτές/traders των κρυπτονομισμάτων είναι αρκετά ενεργοί στο κανάλι κοινωνικών μέσων Twitter.

Παρατηρήσεις στην αλυσίδα για το Bitcoin
Ο δείκτης Adjusted SOPR (aSOPR) καταδεικνύει ότι το μεγαλύτερο μέρος των αλυσίδων δαπανών έχει χάσει χρήματα κατά την πώληση του Μαΐου. Ως αντίσταση, χρησιμοποιήθηκε η τιμή aSOPR του 1. Την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο, το SOPR αυξήθηκε σημαντικά υψηλότερα, λόγω της σημαντικής πραγματοποίησης κερδών στο Bitcoin blockchain.

Η αγορά έπαψε να πραγματοποιεί κέρδη (διατηρεί την καταδίκη) και απορρόφησε την πίεση πώλησης, σύμφωνα με την Glassnode, με το aSOPR να ανακάμπτει υψηλότερα.

Σύμφωνα με έναν άλλο γνωστό ερευνητή, τον Joseph Young, το Bitcoin (BTC) διαπραγματεύεται επί του παρόντος στα επίπεδα που είδαμε τελευταία φορά τον Φεβρουάριο του 2021. Το ανοικτό ενδιαφέρον για την προθεσμιακή αγορά, από την άλλη πλευρά, είναι αρκετά χαμηλό. Κατά συνέπεια, ο Γιάνγκ το περιγράφει ως «πολύ πιο υγιεινή αποκατάσταση από το σημείο» και έτσι παραμένει αισιόδοξος. Έγραψε στο Twitter:

Το Bitcoin είναι εκεί που ήταν τον Φεβρουάριο του 2021. Ωστόσο, το ανοικτό ενδιαφέρον της αγοράς μελλοντικής εκπλήρωσης είναι σημαντικά χαμηλότερο. Αυτή είναι μια πολύ πιο υγιής spot-driven ανάκαμψη.

Ωστόσο, ο αναλυτής προειδοποίησε τους traders να μην βασίζουν τις ανοδικές προβλέψεις τους σε προηγούμενες αυξήσεις της αγοράς. Για παράδειγμα, η άνοδος του Bitcoin από 66 $ σε 1.150 $ το 2013 δεν σημαίνει ότι θα αυξηθεί από 29.000 $ σε 256.000 $ το 2021.

Δεδομένου του πόσο ασταθές ήταν το Bitcoin τα τελευταία τρία χρόνια, η πρόβλεψη μελλοντικών κινήσεων των τιμών αποδείχθηκε προκλητική. Εάν ποντάρετε στο μακροπρόθεσμο μέλλον του Bitcoin, οποιοδήποτε επίπεδο τιμών μεταξύ 30.000 και 40.000 δολαρίων θα μπορούσε να είναι ένα αξιοπρεπές μέρος για να αρχίσετε να συσσωρεύετε.

Btc

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Anifowoshe Ibrahim

Article: https://www.newsbtc.com/news/bitcoin/bitcoin-slumps-below-40k-again-heres-what-to-consider-in-the-coming-days/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)