Κολομβιανή τράπεζα Banco de Bogotá υποστηρίζει την μεταφορά χρημάτων των πελατών της σε ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων

Ο διευθυντής του Buda.com της Κολομβίας, Alejandro Beltrán, αποκάλυψε ότι η Banco de Bogotá, ως πιλοτική τράπεζα που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση, θα επιτρέψει στους πελάτες της να κάνουν καταθέσεις και αναλήψεις με το Χιλιανό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Buda.com από τον Αύγουστο.

Ο Alejandro Beltrán είπε ότι και τα δύο μέρη ανησυχούν πολύ για το σχέδιο εξυπηρέτησης και ελπίζουν να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να το βελτιώσουν καλύτερα. Επομένως, η αντίστοιχη σύμβαση είναι ακόμη υπό συζήτηση, στην οποία αναφέρεται ότι:

“Η Banco de Bogotá ήταν πολύ λεπτομερής και προσεκτική σε αυτή τη διαδικασία, κάτι που είναι κατανοητό αφού μπαίνει σε έναν νέο κόσμο και θέλουν να τον καταλάβουν σε όλες του τις διαστάσεις”.

Ταυτόχρονα, η Banco de Bogotá μπορεί επίσης να συνεργαστεί με το μεξικανικό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Bitso στο μέλλον.

Σε αντίθεση με την Κολομβία, η Κίνα έχει υιοθετήσει έντονη καταστολή συναλλαγών κρυπτονομισμάτων, το Πεκίνο δεν επιτρέπει στις εμπορικές τράπεζες να υποστηρίζουν συναλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Όπως αναφέρθηκε από το Blockchain.News στις 21 Ιουλίου, η τρίτη μεγαλύτερη τράπεζα της Κίνας, η Αγροτική Τράπεζα της Κίνας, εξέδωσε ανακοίνωση που απαγορεύει τις συναλλαγές bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων μέσω των υπηρεσιών της Agricultural Bank.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Annie Li 

Article: https://blockchain.news/news/colombian-bank-banco-de-bogota-support-customers-transfer-funds-crypto-exchange

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)