Η MicroStrategy συνεχίζει να επενδύει σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία εν μέσω κατοχής 105.085 BTC

Ο Michael J. Saylor, Διευθύνων Σύμβουλος της MicroStrategy Incorporated, δήλωσε ότι η πρόσφατη χρηματοδότηση αύξησε τις συμμετοχές της εταιρείας του στο Bitcoin, το κυρίαρχο κρυπτονόμισμα, έως και 105.085 Bitcoins.

Η MacroStrategy LLC, θυγατρική της MicroStrategy, κατέχει περίπου 92.079 Bitcoins. Κατά τη στιγμή της γραφής του άρθρου, το Bitcoin στάθηκε για άλλη μια φορά στο ψυχολογικό φράγμα των $ 40K και διαπραγματεύτηκε στα $ 40.018,06, σύμφωνα με την Coinmarketcap.

Σε σημερινές τιμές, η εταιρεία επιχειρηματικής ευφυΐας MicroStrategy κατέχει 4,2 δισεκατομμύρια bitcoins σε συνολική αξία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της MicroStrategy, Michael Saylor, δήλωσε ότι:

«Συνεχίζουμε να είμαστε ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα της εφαρμογής της στρατηγικής μας για τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Η τελευταία αύξηση κεφαλαίου μάς επέτρεψε να επεκτείνουμε τις ψηφιακές συμμετοχές μας, οι οποίες πλέον υπερβαίνουν τα 105.000 bitcoin. Προχωρώντας, σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε επιπλέον κεφάλαια στη στρατηγική μας για ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. “

Σύμφωνα με τα στοιχεία της οικονομικής έκθεσης του δεύτερου τριμήνου, από τις 30 Ιουνίου, η αγοραία αξία του Bitcoin διατηρείται επί του παρόντος από τη MicroStrategy σε βάση κόστους ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου εκτός GAAP, και η αξία της μη GAAP (Γενικά Αποδεκτές Λογιστικές Αρχές) ήταν αντίστοιχα 2,741 δισεκατομμύρια δολάρια και 3,653 δισεκατομμύρια δολάρια. Το κόστος κάθε bitcoin που υπολογίζεται με αυτές τις δύο λογιστικές μεθόδους είναι $ 26.080 και $ 34.763, αντίστοιχα.

Η MicroStrategy ανέφερε έσοδα για το τρίμηνο των 125,4 εκατομμυρίων δολαρίων, αυξάνοντας το 13,4% την ίδια περίοδο πέρυσι. Το ακαθάριστο περιθώριο κέρδους το τρίμηνο αυξήθηκε από 78,3% σε 81,6% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο και το συνολικό περιθώριο μικτού κέρδους έφτασε τα 102,3 εκατομμύρια δολάρια.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Annie Li 

Article: https://blockchain.news/news/microstrategy-continues-invest-digital-assets-amid-already-holding-105085-btcs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)