Η GBTC Premium ανακάμπτει απότομα με την άνοδο των τιμών Bitcoin (BTC) και συνεχίζεται η αγορά φαλαινών

Ως αποτέλεσμα, το ασφάλιστρο Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) σημείωσε απότομη ανάκαμψη. Πλησιάζοντας στους μηδενικούς άξονες, το ασφάλιστρο GBTC κατέγραψε το υψηλότερο 2 μηνών -3,407. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Tiger Trade, το ασφάλιστρο GBTC αυξήθηκε πάνω από 24% στις 26 Ιουλίου κατά τις ώρες διαπραγμάτευσης των Ανατολικών ΗΠΑ.

Από την άλλη πλευρά, ο πάροχος δεδομένων on-chain Santiment ανέφερε ότι οι διευθύνσεις Bitcoin φαλαινών «εκατομμυριούχων» συνεχίζουν να συσσωρεύονται. Σημειώνει:

«Οι φάλαινες Bitcoin που κατέχουν μεταξύ 100 και 10.000 $ BTC συνεχίζουν να συσσωρεύονται από την πτώση του Μαΐου που έσφιξε πολλά αδύναμα χέρια. Αυτές οι διευθύνσεις έχουν πλέον συγκεντρώσει 130.000 περισσότερα $ BTC τις τελευταίες 5 εβδομάδες και 40.000 ακόμη τις τελευταίες 10 ημέρες ».

Ενώ υπήρξε κάποια βελτίωση στις μετρήσεις του Bitcoin για την αλυσίδα, το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο δεν κατάφερε ακόμη να συνεχίσει τη δυναμική.

Το Bitcoin παίρνει μια στροφή, εισάγει 5% διόρθωση
Τη Δευτέρα, το Bitcoin και η συνολική αγορά κρύπτο ανέβηκαν από τις φήμες ότι η Amazon θα διευκολύνει σύντομα τις πληρωμές κρύπτο μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Ωστόσο, αργότερα εκείνη την ημέρα, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι δεν έχει τέτοια σχέδια. Λοιπόν, αυτό ήταν αρκετό για να ξεπεράσει όλο τον ενθουσιασμό μέσα στην κοινότητα κρύπτο.

Τη στιγμή της γραφής του άρθρου, το Bitcoin πέφτει 4,18% με trading στην τιμή των 37,147 $ με ανώτατο όριο αγοράς 695 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Τα exchanges έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν με προμήθειες Bitcoin δημιουργώντας πίεση από πλευράς πώλησης. Αναφέροντας δεδομένα από το CryptoQuant, ο Κινέζος δημοσιογράφος Colin wu αναφέρει:

«Πριν από τέσσερις ώρες, το χρηματιστήριο FTX είχε καθαρή εισροή 10,32125k Bitcoin, το οποίο ήταν η μεγαλύτερη καθαρή εισροή μίας ώρας το προηγούμενο έτος. Ταυτόχρονα, τα αποθεματικά Bitcoin στο FTX αυξήθηκαν στα 35,32991k BTC ».

 

Η μεταβλητότητα στην τιμή του bitcoin έθεσε τους επενδυτές σε πολύ σύγχυση. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε την πρόοδο του BTC από εδώ και πέρα. Είναι σημαντικό για το BTC να ξεπεράσει την αντίσταση των 40.000 $ για να επιβεβαιώσει την ανοδική τάση.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Bhushan Akolkar

Article: https://coingape.com/gbtc-premium-rebounds-sharply-with-btc-price-rise-whale-buying-continues/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)