Η Mastercard βελτιώνει το Crypto Wallet και το Business Exchange

Σε μια δήλωση, η Mastercard αποκαλύπτει τη φιλοδοξία της να βελτιώσει το υπάρχον πρόγραμμα crypto με πολλούς συνεργάτες. Ο εκδότης της κάρτας θεωρεί ότι η Evolve Bank & Trust και η Metropolitan Commercial Bank εκδίδουν κάρτες, Uphold και BitPay για να παρέχουν τεχνολογία crypto σε πραγματικό χρόνο, i2c Inc., Apto Payments και Galileo Financial Technologies για υποστήριξη της επεξεργασίας και της διαχείρισης προγραμμάτων.

Εν τω μεταξύ, οι Paxos και Circle θα χρησιμοποιήσουν τις πλατφόρμες τους για να μετατρέψουν τα crypto σε fiat μέσω σταθερών νομισμάτων με υποστήριξη fiat, μια κατηγορία κρυπτονομισμάτων που προσφέρει σταθερότητα τιμών και υποστηρίζεται από αποθεματικά περιουσιακά στοιχεία.

Ο Raj Dhamodharan, εκτελεστικός αντιπρόεδρος ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων και προϊόντων blockchain & συνεργασίες στην Mastercard, καλωσόρισε τη συνεργασία και είπε:

«Δεν έχουν όλες οι εταιρείες crypto τη θεμελιώδη υποδομή για τη μετατροπή των crypto σε παραδοσιακό νόμισμα fiat και το κάνουμε ευκολότερο… Η Mastercard αναμένει να εκπληρώσει την υπόσχεσή μας για την επιλογή των καταναλωτών να παρέχει επιλογές σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο σχετικά με το πώς και πότε να πληρώνουν, “

Αυτό είναι «ένα κρίσιμο βήμα για την επέκταση του οικοσυστήματος και με ασφάλεια, ασφάλεια και συμμόρφωση με το βήμα για το μέλλον των πληρωμών σε crypto», πρόσθεσε η δήλωση.

Η Mastercard κατανοεί την αυξανόμενη ζήτηση για ψηφιακές πληρωμές από τους πελάτες της. Περισσότερο από το 93% των πελατών θεώρησαν ότι υιοθετούν καινοτόμους μεθόδους πληρωμής, όπως βιομετρικά, ψηφιακά νομίσματα και κωδικούς QR. Επομένως, η πλατφόρμα πληρωμών ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο ότι θα υποστηρίξει τις άμεσες πληρωμές crypto επιτρέποντας στους κατόχους καρτών να πραγματοποιούν συναλλαγές crypto στο δίκτυό της φέτος απευθείας.

Εν τω μεταξύ, στη Visa, έναν από τους σημαντικότερους ανταγωνιστές της Mastercard, οι κάτοχοι της κάρτας βίζα έχουν ξοδέψει crypto αξίας άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων τους πρώτους έξι μήνες φέτος από τους καταναλωτές παγκοσμίως. Πρόσφατα, η Visa επέκτεινε την επιχείρησή της στην Αυστραλία εγκρίνοντας μια αυστραλιανή εταιρεία CryptoSpend για την έκδοση χρεωστικών καρτών για την κατανάλωση των πελατών της μέσω κρυπτονομισμάτων.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Mervyn Kwan 

Published: https://blockchain.news/news/mastercard-enhances-crypto-wallet-and-exchange-business

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)