Η Rothschild Investment αγόρασε πάνω από 100K Μερίδια Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) το τελευταίο τρίμηνο

Το ξεκλείδωμα GBTC δημιούργησε μια μεγάλη φήμη στον χώρο των crypto τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με το πώς θα επηρεάσει την τιμή του Bitcoin (BTC). Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι οι θεσμικοί παίκτες εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για τα προϊόντα crypto της Grayscale.

Σύμφωνα με την κατάθεση SEC τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, ο θεσμικός παίκτης Rothschild Investment που εδρεύει στο Σικάγο, αγόρασε περισσότερες από 100 χιλ. Μετοχές του Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) κατά το τελευταίο τρίμηνο, δηλαδή το Q2 2021. Η κατάθεση SEC δείχνει ότι η Rothschild κατέχει 141.405 μετοχές GBTC στις 30 Ιουνίου 2021, ενώ η συμμετοχή ήταν μόνο 38.346 μετοχές μέχρι το τέλος Μαρτίου 2021.

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή η αγορά έρχεται το τρίμηνο όταν η τιμή του Bitcoin διόρθωσε περισσότερο από 50%. Τη στιγμή της γραφής του άρθρου, το Bitcoin (BTC) σημείωσε πτώση 2,78% στην τιμή των 30.623 $ με ανώτατο όριο αγοράς 579 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Παρά το γεγονός ότι το BTC διαπραγματεύεται συνεχώς υπό πίεση, οι θεσμικοί παίκτες συνέχισαν να αγοράζουν τις πτώσεις. Όπως ανέφερε το CoinGape, οι φάλαινες Bitcoin έχουν επίσης προσθέσει στα τρέχοντα επίπεδα τιμών πιέζοντας περισσότερα Bitcoin στο πορτοφόλι τους.

Η κατάθεση SEC δείχνει επίσης ότι η Rothschild αγόρασε περίπου 15.000 μετοχές της Grayscale Ethereum Trust (ETHE).

Η αγορά Bitcoin θα μπορούσε να αποδειχθεί επικίνδυνη
Το Bitcoin (BTC) διαπραγματεύεται συνεχώς υπό πίεση πρόσφατα. Σήμερα, η τιμή BTC έχει κινηθεί επικίνδυνα πλησιέστερα στα 30.000 $ που πέφτουν κάτω από τα οποία μπορεί να προκαλέσει μια άλλη σημαντική διόρθωση. Ο έμπειρος επενδυτής David Tice, δημοφιλής για τη διαχείριση του ταμείου Prudent Bear είπε ότι είναι μια «πολύ επικίνδυνη περίοδος» για τους επενδυτές αυτή τη στιγμή. Μιλώντας στο Trading Nation του CNBC, ο Tice είπε:

«Είχαμε μια θέση bitcoin όταν το bitcoin ήταν 10.000 $. Ωστόσο, όταν έφτασε τα 60.000 $, αισθανθήκαμε ότι ήταν καιρό στο δόντι… Τον τελευταίο καιρό, υπήρξε πολύ αναταραχή από τους κεντρικούς τραπεζίτες, η Bank for International Settlements [και] η Bank of England έχουν κάνει βαθιές αρνητικές δηλώσεις. Πιστεύω ότι είναι πολύ επικίνδυνο να κρατάς σήμερα.

Το Bitcoin παρέμεινε ασταθές στο εύρος μεταξύ $ 30K $ 35K. Έτσι, οι επενδυτές πρέπει να σταθμίσουν τους κινδύνους τους πριν βυθίσουν τα δάχτυλα των ποδιών τους.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Bhushan Akolkar

Published: https://coingape.com/rothschild-investment-purchased-over-100k-shares-of-grayscale-bitcoin-btc-trust-last-quarter/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)