Η Axe αποκαλύπτει περιορισμένη σειρά σπρέι σώματος με θέμα το Dogecoin

Δημοφιλής κατασκευαστής προϊόντων καλλωπισμού ανδρών, Axe, είναι έτοιμη να ξεκινήσει μια περιορισμένη σειρά σπρέι σώματος με θέμα Dogecoin (DOGE) που ονομάζεται “Dogecan”.

Το Axe’s Dogecans θα διανεμηθεί δωρεάν, με τους καταναλωτές να ενθαρρύνονται να εγγραφούν στον ιστότοπο της εταιρείας για να έχουν την ευκαιρία να λάβουν ένα κουτί. Ωστόσο, η καμπάνια μάρκετινγκ φαίνεται να μην είναι διαθέσιμη στους φανατικούς του DOGE εκτός των Η.Π.Α.

Η εταιρεία έχει ήδη στείλει πρώιμα δείγματα σε δημοφιλείς προσωπικότητες του Dogecoin, συμπεριλαμβανομένου του συνιδρυτή του Dogecoin, Billy Markus, του δημοφιλούς λογαριασμού Twitter Dogecoin Rise, και του μουσικού και του υποστηρικτή του DOGE Lil Mook.

Η εκστρατεία μάρκετινγκ πρωτοπαρουσιάστηκε τον Απρίλιο γύρω στο Doge Day, με την Axe να ισχυρίζεται ότι θα παράγει ένα σπρέι σώματος με «αρωματικό crypto» εάν το DOGE ξεπεράσει τα $ 1.

Παρά το γεγονός ότι το DOGE δεν έφτασε ποτέ το $ 1, η εταιρεία προχώρησε στην παραγωγή του ψεκασμού σώματος, περιγράφοντας το προϊόν ως «dank musk». Η συσκευασία του αποσμητικού περιλαμβάνει μια κάρτα που αναφέρει:

«Πηγαίνουμε στο φεγγάρι, σε αυτό μπορείτε να βρείτε την crypto αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να φτάσετε εκεί».

Από το υψηλό όλων των εποχών του DOGE στα 0,73 $ στις 8 Μαΐου, η τιμή του υποτιθέμενου αγαπημένου κρυπτονομίσματος του Elon Musk έχει μειωθεί κατά 76,1% και διαμορφώθηκε στα 0,17 $ σήμερα, σύμφωνα με στοιχεία του CoinGecko.

Παρά την πτωτική τάση του DOGE προς το τέλος του δεύτερου τριμήνου, η Cointelegraph ανέφερε πρόσφατα ότι ο ημερήσιος όγκος του DOGE αυξήθηκε σχεδόν 13 φορές κατά τη διάρκεια του 2ου τριμήνου και σημείωσε κατά μέσο όρο περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Η Axe δεν είναι η κυρίαρχη εταιρεία που έχει προωθήσει το  cult-αγαπημένο memecoin, και που συμμετέχει στους Slim Jims, Snickers και Milkyway – που όλοι γιόρτασαν ανοιχτά τη Doge Day στις 20 Απριλίου.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: BRIAN QUARMBY

Published: https://cointelegraph.com/news/axe-reveals-limited-run-of-dogecoin-themed-body-spray

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)