Η «μεγάλη πλειοψηφία» των ιδρυμάτων θα κατέχει το Crypto έως το 2026: Fidelity

Εν συντομία

  • Μια έρευνα από την Fidelity Digital Assets διαπίστωσε ότι το 90% των θεσμικών επενδυτών σχεδίαζαν να κατέχουν crypto έως το 2026
  • Το ενδιαφέρον είναι ισχυρότερο στην Ασία, αλλά οι επενδυτές στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ γίνονται επίσης πιο αισιόδοξοι

Ο αριθμός των θεσμικών επενδυτών – διαχειριστές πλούτου, ιδρύματα και ούτω καθεξής – που κατέχουν crypto περιουσιακά στοιχεία έχει αυξηθεί δραματικά και θα συνεχίσει να το κάνει στο μέλλον, σύμφωνα με μια νέα έρευνα της Fidelity Digital Assets.

Σύμφωνα με την έρευνα, το 70% των θεσμικών επενδυτών σκοπεύουν να αγοράσουν ή να επενδύσουν σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία στο εγγύς μέλλον, με πάνω από το 90% να σχεδιάζουν να το πράξουν μέχρι το 2026.

Ενώ η βιομηχανία crypto πραγματοποιεί τακτικά αισιόδοξες έρευνες, αξίζει να σημειωθούν τα ευρήματα της Fidelity, δεδομένου του μεγέθους και της επιρροής της εταιρείας στις ευρύτερες χρηματοοικονομικές αγορές. Τα ευρήματα είναι επίσης λίγο φωτεινά νέα για τη βιομηχανία σε μια εποχή που οι αγορές έχουν στραγγαλιστεί σε μια πτώση διάρκειας ενός μηνός.

Ο Tom Jessop, πρόεδρος της Fidelity Digital Assets, αποδίδει τα αισιόδοξα ευρήματα σε μια «αυξανόμενη πολυπλοκότητα» έναντι των crypto μεταξύ των επαγγελματιών διαχειριστών χρημάτων και των νέων στάσεων που προέκυψαν από τις πρόσφατες κρίσεις.

“Η πανδημία – και τα φορολογικά και νομισματικά μέτρα ως απάντηση σε αυτήν – αποτέλεσε καταλύτη για πολλούς θεσμικούς επενδυτές να καθορίσουν την επενδυτική τους θέση και να την εφαρμόσουν”, δήλωσε ο Τζέσοπ σε δήλωση.

Η έρευνα, η οποία διεξήχθη τυφλά, ζήτησε τις απόψεις περισσότερων από 1.100 θεσμικών επενδυτών, οι οποίοι διαιρέθηκαν περίπου στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία. Καθορίζει την ιδιοκτησία crypto ως άμεση κατοχή ψηφιακών στοιχείων ενεργητικού ή επένδυση σε εταιρείες στον τομέα crypto.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της έρευνας ήταν ότι οι ασιατικοί επενδυτές έχουν σήμερα πολύ μεγαλύτερη έκθεση σε crypto από άλλα μέρη του κόσμου, αλλά ότι εκείνοι στις ΗΠΑ και την Ευρώπη φτάνουν γρήγορα.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Jeff John Roberts

Published: https://decrypt.co/76380/vast-majority-institutions-will-own-crypto-2026-fidelity?&utm_medium=referral&utm_campaign=feed&utm_source=coinmarketcap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)