Γιατί το PancakeSwap είναι το πιο καινοτόμο και ισχυρό πρωτόκολλο Binance smart chain

Εκρηκτική ανάπτυξη του PancakeSwap
Το Αποκεντρωμένο Exchange (DEX) με θέμα το πρωινό έχει γίνει ο προορισμός για τους χρήστες crypto στο Binance Smart Chain (BSC). Το PancakeSwap είναι το «κόσμημα κορώνας» της BSC σύμφωνα με νέα έκθεση του DappRadar.

Τα σκληρά δεδομένα αντικατοπτρίζουν τη σημασία και τη θέση του έργου στο οικοσύστημα. Η ανάλυση από το DappRadar αποκαλύπτει ότι το PancakeSwap από μόνο του είναι υπεύθυνο για λίγο κάτω από το ένα τρίτο της συνολικής αξίας 23 δισεκατομμυρίων δολαρίων που είναι κλειδωμένη (TVL) στο οικοσύστημα BSC.

Η τρέχουσα αξία των κλειδωμένων περιουσιακών στοιχείων είναι περίπου 7 δισ. Δολάρια. Αυτό το τοποθετεί σημαντικά μπροστά από τα πλησιέστερα πρωτόκολλα Venus και MDEX, τα οποία ανέρχονται στα 2,55 δισ. Δολάρια και 1,37 δισ. Δολάρια αντίστοιχα.

Η σημασία του PancakeSwap εκτείνεται πέρα ​​από το BSC – είναι επίσης το πιο χρησιμοποιούμενο dApp σε όλα τα οικοσυστήματα σύμφωνα με το CoinMarketCap. Στεγάζει πάνω από 5 εκατομμύρια μοναδικά πορτοφόλια και συνολικό όγκο 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων.

Τα πιο πρόσφατα στοιχεία υπογραμμίζουν την απολύτως μετεωρολογική άνοδο του πρωτοκόλλου DeFi που ξεκίνησε πριν από μόλις 10 μήνες τον Σεπτέμβριο του 2020. Το πρωτόκολλο διαθέτει τώρα ένα ευρύ φάσμα εργαλείων και μια ειδική βάση χρηστών.

Ο λογαριασμός Twitter της αγγλικής γλώσσας στο AMM ανέρχεται σε 976.500 ακόλουθους και κλείνει γρήγορα με ένα εκατομμύριο. Έχουν προσθέσει περισσότερους από 70.000 επιπλέον ακόλουθους τον Ιούνιο.

Επιπλέον, το PancakeSwap έχει καθιερωθεί στην πρώτη γραμμή του τοπίου DeFi με μια σειρά από δημοφιλείς υπηρεσίες, όπως staking, yield farming και NFTs. Η εταιρεία ηγείται τώρα από την άποψη της καινοτομίας με τη δική της Lottery που υποστηρίζεται από το Chainlink VRF και την ισχυρή gamification μέσω της δυνατότητας Team Battle.

Όπως αναφέρθηκε στο bsc.news νωρίτερα αυτό το μήνα, η ομάδα του PancakeSwap επιταχύνει τώρα τον αποπληθωρισμό του διακριτικού CAKE με το αντίστοιχο των 80,5 εκατομμυρίων δολαρίων CAKE που καίγονται κάθε φορά. Με αυτό τo κάψιμο εβδομαδιαίως, οι αποπληθωριστικοί μηχανισμοί στο PancakeSwap γίνονται απίστευτα ισχυροί.

Το Binance Smart Chain προωθεί το DeFi Forward
Η άνοδος του PancakeSwap πραγματοποιήθηκε σε συνδυασμό με το Binance Smart Chain. Το BSC είναι πλέον ένας σημαντικός παίκτης στον κόσμο της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi).

Η έρευνα από το DappRadar δείχνει ότι η BSC είναι αυτή τη στιγμή το πιο χρησιμοποιούμενο blockchain με τα μέσα μοναδικά ενεργά πορτοφόλια να αυξάνονται στα 421.854 την ημέρα.

Το Ethereum μπορεί να εξακολουθεί να είναι η κορυφαία αλυσίδα στην αγορά όσον αφορά το TVL, αλλά το Binance Smart Chain του δίνει πολλούς λόγους για να κοιτάξει πάνω του. Το PancakeSwap βρίσκεται στην κορυφή του πακέτου κυνηγιού.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Robert D. Knight

Published: https://www.bsc.news/post/why-pancakeswap-is-the-most-innovative-and-robust-binance-smart-chain-protocol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)