Η Binance καίει BNB tokens αξίας 390 εκατομμυρίων δολαρίων

To μεγάλo ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance ολοκλήρωσε το 16ο τρίμηνο Binance Coin (BNB), καταστρέφοντας πάνω από 390 εκατομμύρια δολάρια BNB.

Την Κυριακή, η Binance ανέφερε ότι είχε καταστρέψει 1.296.728 BNB tokens αξίας μόλις 400 εκατομμυρίων δολαρίων εκείνη την στιγμή.

Το ανταλλακτήριο σημείωσε επιπλέον 5.163 BNB που καταστράφηκαν μέσω του προγράμματος Pioneer Burn – ένα κίνητρο που στοχεύει να βοηθήσει τους χρήστες που έχουν χάσει tokens μέσω ειλικρινά λανθασμένων συναλλαγών σε έξυπνα συμβόλαια.

H Binance καλύπτει τις απώλειες, επιστρέφοντας τα tokens στους χρήστες υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Αυτοί οι αριθμοί διακριτικών αφαιρούνται έπειτα από τα τριμηνιαία συνολικά καύσιμα από τo ανταλλακτήριο.

Η Binance δεσμεύθηκε να κάψει το 20% των κερδών του ανταλλακτηριού κάθε τρίμηνο, με την τελευταία τιμή να υποδηλώνει ότι το ανταλλακτήριο θα μπορούσε να είχε κέρδη κατά 2 δισεκατομμύρια δολάρια κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2021.

Το τελευταίο κάψιμο είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στην ιστορία του Binance Coin από θέμα τιμής fiat, με το επιβλητικό αξίας 600 εκατομμυρίων δολαρίων BNB που καταστράφηκε τον Μάρτιο.

Παρά την έκταση της καύσης, η εκδήλωση φαίνεται να είχε μικρή επίδραση στις αγορές Binance Coin, με τις τιμές της BNB να τείνουν στο πλάι το σαββατοκύριακο.

Τη στιγμή της γραφής, το BNB διαπραγματεύθηκε κάτω από 1% την ημέρα στα 301,66 $. Αυτή τη στιγμή έχει μειωθεί το 56% από το υψηλό όλων των εποχών της 10ης Μαΐου στα 686 $, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα εντυπωσιακό 700% από τις αρχές του έτους.

Η Binance μάχεται πρόσφατα τις ρυθμιστικές αρχές σε πολλά μέτωπα, με σημαντικές ρυθμιστικές πιέσεις που προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και το Χονγκ Κονγκ.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, αρκετές τράπεζες υψηλών προδιαγραφών έχουν επίσης σταματήσει τους πελάτες τους από τη συναλλαγή με το ανταλλακτήριο, καθώς ο χρηματοπιστωτικός ρυθμιστής της χώρας περιορίζει τις πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων που δεν ρυθμίζονται.

Την Παρασκευή, η Binance σταμάτησε ξαφνικά την πώληση των μετοχών της.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: MARTIN YOUNG

Published: https://cointelegraph.com/news/binance-burns-390m-worth-of-bnb-tokens

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)